Який презерватив кращий?


Наша стаття торкнеться частини життя кожної дорослої людини. Мова піде про секс, а швидше про засоби безпечного сексу. У такому разі медики рекомендують використати презервативи, які допомагають не лише захиститися від інфекцій, але і захистити себе від небажаної вагітності. Для повноцінного задоволення треба вибрати правильний презерватив.

Оральний секс. Досвідчені хлопці і дівчата вважають, що таким видом сексу краще всього займатися без презерватива. Але важливо пам’ятати, що у роті вашої коханої можуть бути мікроби, бактерії, особливо у тому випадку, коли вона не чистить зуби. Небезпечні мікроорганізми залишаються на зубах, губах, де утворюють різного роду захворювання. Тому фахівці рекомендують навіть при такому сексі користуватися контрацептивами. У такому разі ідеальним варіантом буде саме надтонкий презерватив. Для того, щоб урізноманітнити секс, ви можете купити презерватив з різним смаком і ароматом, при цьому дівчині захочеться продовжувати задоволення.

Вагінальний секс. Це найпоширеніший вид статевого акту, який закладений самою природою. Саме цей секс вважається найприроднішим і найнебезпечнішим. Тому сексуальні партнери повинні серйозно потурбуватися про якісний захист. Для такого сексу ви можете вибрати найрізноманітніші презервативи, все залежить від ваших смаків і переваг. Якщо ви любите ніжний і легкий секс, то звернете увагу на тонкий презерватив. Якщо ви віддаєте перевагу дикому сексу з бурею пристрастей, то треба підібрати міцніші презервативи. До того ж жінка краще відчуватиме голівку члена, якщо на нього буде одягнений тонкий презерватив. Так само треба згадати про змазку, яка сильно впливає на якість усього статевого акту. У такому напрямі лідируючі позиції займають такі компанії: Preventor, Ceylor. До того ж до складу деяких контрацептивів входить спермидит, який повністю нейтралізує сперму і гарантує ще стійкіший захист. Фахівці створили незвичайні презервативи, які здатні значно продовжити статевий акт.

Анальний секс. Для такого сексу рекомендують використати презервативи особливої міцності. Цей момент легко пояснити: річ у тому, що анальний отвір не пристосований для здійснення статевого акту. Часто під час такого сексу можливі кровотечі і сильні болі. Таким сексом займаються любителі гострих відчуттів.

Окрім усього вищесказаного, треба пам’ятати, що якість і властивості презерватива багато в чому залежить від виробника. Не думайте, що презерватив в кіоску за 5 рублів зможе надійно захистити ваш організм від інфекції і захворювань. До того ж ваша партнерка стає ще більше незахищеною від можливості завагітніти. У будь-якому випадку краще за все не шкодувати грошей і придбати гідну продукцію. Не можна сказати, які презервативи кращі, але на сьогодні в нашій країні поширені найрізноманітніші види з такими логотипами: Contex, Durex і інші. Щоб не мучити себе питанням, які презервативи краще використати, краще спробувати все на своєму досвіді. Тоді ви точно знатимете, що вам підійде, а незабаром і у вас виробляться уподобання.


Теги: шкода і користь орального сексу, чи можна ковтати сперму? жінкам, що їсти щоб була сперма

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *