Еротичний масаж простати



Перш ніж почати розповідь про технологію еротичного масажу простати, звичайно ж, слід пояснити, чим він відрізняється від лікувального, який роблять лікарі-андрологи при виникненні захворювань цього важливого чоловічого органу. Не варто порівнювати ніжні збудливі торкання жіночих пальчиків до здорової збудженої простати з болючою і неприємною мануальною терапією. Боятися подібної процедури в домашніх умовах не варто – партнерка, напевно, захоче подарувати Вам максимум задоволення. Звичайно, багато чоловіків засуджують і гудять цю методику в сексуальному застосуванні. Анальний секс для кожного “альфа-самця” – явище суто активне, і ніяких маніпуляцій зі своїм анусом жоден справжній чоловік просто не потерпить.

Проте чи варто відмовлятися від подібного задоволення, виходячи з укладених громадськістю забобонів? Особливо якщо рівень довіри між Вами і партнеркою максимальний, і Ви упевнені, що знання про такі епізоди Вашого інтимного життя не вийдуть за межі Вашої спальні? Повірте, еротичний масаж простати збільшить чутливість Вашого статевого члена, надасть Вашим статевим зносинам нових емоцій і відвертої чуттєвості. Разом з ласками статевого члена подібний масаж може дати воістину приголомшливий ефект. Тепер звернемося до дівчат. Як же зробити еротичний масаж простати, не видаючи партнерові своїх намірів? Почніть дуже поступово, з погладжування сідниць свого чоловіка. Пальцями зрідка пірнайте в улоговинку між ними, поступово наближаючись до анусу. Змочіть палець слиною і як слід змастіть нею анус: так він буде набагато чутливіший до Ваших ласк. Якщо Ви скомбінуєте подібні маніпуляції з ручною або оральною стимуляцією члена – Ваш партнер буде на сьомому небі. Поступово, гарненько змастивши кільце анусу, введіть один палець і шукайте в нижній частині тверду основу, схожу за формою і розмірами до наперстка. Злегка на нього натиснувши і почавши погладжувати, Ви доставите своєму партнерові максимум задоволення. Головне – не натискайте занадто сильно: це може заподіяти сильний біль, зникне збудження.

Страпон. Якщо Ви хочете урізноманітнити Ваше інтимне життя зі своїм партнером, можете запропонувати йому використати страпон – штучний член, що пристібається за допомогою пояса до паху. Це допоможе масажу простати, виведе її на новий рівень, як і Ваші стосунки, які переймуться істинною довірою, максимальною, яка може мати місце між чоловіком і жінкою. Звичайно, заздалегідь бодбайте про наявність мастила і не проявляйте занадто великий запал: занадто частий анальний секс може виявитися шкідливий для здоров’я. А що робити жінці, якщо її партнер відмовляється від еротичного масажу простати і не хоче навіть думати про це? Можна з ним просто погодитися – йому видніше, що допускати, а що ні. А можна піти на хитрість. Якщо під час мінету злегка торкнутися пальцями і почати погладжувати ніжну шкіру навколо його анусу – йому напевно сподобається. Прямий масаж простати необов’язковий – намацайте ущільнення між анусом і яєчками – це і є простата. Злегка натискаючи на цю ділянку пальцями, Ви так само подаруєте своєму партнерові насолоду, хоче він того або ні. Головне, пам’ятайте: еротичний масаж простати – явище зовсім не обов’язкове і знання про подібні приємні для чоловіка місця не варто зводити до абсолюту. Цілком можливо, що якщо Ви спробуєте зробити таке з Вашим партнером, усе його задоволення буде нівельоване невпевненістю і легким шоком від того, що відбувається. Тому не тисніть на партнера, якщо він не приймає подібну практику, а якщо ж погодиться спробувати – робіть все максимально ніжно і акуратно.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: масаж простати львів, еротичний масаж львів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *