Вчимося імітувати оргазм



Якщо вірити відомому журналу Cosmopolitan, то 86 жінок з кожної сотні імітують оргазм, причому 79 вважають, що партнер нічого не помічає. Проблема в наявності. Але сьогодні ми її не вирішуватимемо. Завдання простіше: навчитися зображувати задоволення від сексу там, де його немає. Точніше, задоволення, може і є, але пікової насолоди, на жаль, не виходить. Що робити? Мучити партнера і далі? Але ж шкода його, отже виклався. А у вас – ну ніяк. Може, не в настрої, може, голова болить… А чому – пояснити неможливо. Значить, залишається зображувати щасливий фінал! А це задачка не проста, тим паче, що при нинішньому рівні інформації кожен знає, що оргазм – штука тонка. Це тільки в кіно все однаково: прискорене дихання, викрик, і – гримаса захвату на обличчі. У житті все якось по-іншому. І жінки у момент найвищої насолоди виглядають кожна по-своєму. Іншу і зіграти неможливо. Але буває, що треба. Причому все повинно бути максимально правдиво і щиро. Так що, включайте усі свої акторські здібності і – вперед!

Засунувши глибше свій “ненастрій”, починаємо вчитися зображувати оргазм. Навіть якщо ви абсолютно не в тій формі, щоб відмовитися від всього в обіймах коханого, постарайтеся запевнити його, що ви тільки і чекаєте хвилини вашої самотності. Із самого початку не залишайте йому шансів засумніватися в цьому. Будьте активні, заповзятливі і винахідливі. Пам’ятайте, що фінал все рівно буде, потрібно тільки трохи потерпіти. Але терпіти яскраво, дзвінко і гаряче! Влаштуйте для самої себе представлення. Згадайте самі вражаючі випадки близькості з улюбленим чоловіком. Зовсім не обов’язково, щоб це був ваш сьогоднішній партнер. Настройте себе на ту хвилю, згадайте, як ви були до неподобства щасливі тоді! І посмійтеся над собою сьогоднішньою, ниючою від якоїсь дріб’язкового головного болю, від життєвих переживань, котрі чіпко оплутали ваше жіноче єство.

Відкиньте усе це і явіться своєму коханому в повній готовності разом зануритися в пучину пристрасті. Усе це повинно легко прочитуватися у ваших очах, позах і словах. Слова – обов’язково. Не пихкайте мовчки, натужно витримуючи натиск партнера. Розслабтеся. На шляху до кульмінації, підключайтеся до процесу ще активніше: починайте дихати часто, з регулярними затримками дихання. Якщо стогони для вас в такі моменти природні, стогніть, не забуваючи міняти тональність. Відчувши, що чоловік готовий до фіналу, посильте прудкість і ви. Стисніть міцно, як тільки можете, будь-яку частину його тіла, що опинилася у ваших руках. Продовжуйте давити, тіпати, кусати – по вибору. Але не перестарайтеся. У якийсь момент витягуйтеся в струну, замріть і судорожно здригніться.

Потім із стогоном або викриком рухніть, спустошена. Не забудьте головне – продемонструвати, у міру уміння, звичайно, “мимовільне” скорочення інтимних м’язів. Те, що це — вірна ознака досягнення оргазму, знає сьогодні і дитина. Якщо не виходить, зробіть маневр в обхід – намагайтеся буквально втиснутися в партнера в усю довжину, працюйте стегнами, кричіть голосніше або навпаки шепочіть тихше. Іноді, уражений, чоловік вірить, що все відбувається насправді. Витримайте паузу, немов в знемозі від пережитого тільки що чуттєвого потрясіння і сексуальної насолоди, а потім можна прошепотіти на вушко: “Сьогодні ти був неповторний”. І ніжно поцілувати там, де йому буде особливо приємно. Будьте природні, будь-який чоловік відчуває фальш. А якщо він ще і недовірливий, то будьте обережні удвічі. Удар по його чоловічому я, якщо він розгадає вашу удаваність, може коштувати ваших стосунків. 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: www як імітувати стогони, як імітувати оргазм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *