Чому боляче займатися сексом?



Не отримувати задоволення від сексу, а мучитися від болю. Шкода, але практично, кожна третя жінка стикається з цією проблемою. Якщо під час статевого акту виникає інтенсивний біль, вам треба до лікаря. У разі легких больових відчуттів спробуйте впродовж декількох днів самостійно позбавитися від них за допомогою тих або інших прийомів. По-перше, роздратування піхви може бути викликане латексними презервативами, деякими інгредієнтами миючих засобів, контрацептивними кремами і так далі. Спробуйте усунути підозрюваний вами подразник приблизно на тиждень і подивіться, чи пройде біль і подразнення. По-друге, постарайтеся під час статевого акту продовжити пестощі, обійми, поцілунки. Це дозволить вам досягти більшого збудження і приведе до достатнього зволоження піхви природним чином. По-третє, шукайте нові пози злягання до тих пір, поки не знайдете оптимальний варіант для кожного з партнерів. По-четверте, обзаведіться зволожувачем (лубрикантом). Подивіться, які препарати ви вживали останнім часом, деякі з них можуть сприяти сухості піхви. Виберіть зволожувач на водній основі і застосовуйте його перед статевим актом. По-п’яте, постарайтеся розслабитися. Часто болі при сексі викликані вагінізмом. Його викликає поєднання певних психологічних і фізіологічних чинників. Їх витоки – в навіюванні в дитинстві уявлення про те, що секс – це погано і принизливо. У деяких був сексуальний досвід, що завдав жінці психологічної травми.

Вагінізм характеризується мимовільним скороченням м’язів, що оточують вхід в піхву. Жінки, що страждають вагінізмом, відчувають страх перед статевим актом. В результаті статеві контакти стають дуже болючими або навіть взагалі неможливими.

Джерела болів

Причинами болів при сексі можуть бути інфекції. При свербінні в статевих органах, їх гіперчуттєвості і палінні можна припустити у вас грибкову інфекцію. Вона також призводить до болю при сексі. Лікуванням треба зайнятися негайно і під спостереженням лікаря. Схожі симптоми дають алергічні реакції на різні миючі засоби. Рубці і спайки після операцій на черевній порожнині в деяких випадках викликають больові відчуття при зайнятті любов’ю. Це буває після пологів, через декілька місяців проходить. Але якщо цього не сталося, зверніться до фахівців. Можливо, доведеться видалити рубцеву тканину хірургічним шляхом. Джерелами болів при сексі можуть бути хвороби сечового міхура, хронічні запори, уся палітра гінекологічних захворювань ендометріоз, фіброміома, кіста, вульвовагініт і інші.

Правильно поставити діагноз і призначити лікування може тільки обізнаний лікар. Якщо вам не вдалося впоратися з болями при сексі своїми методами, звертайтеся до гінеколога. І строго дотримуйтеся призначеного лікування.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як правильна трахати, Як чоловік при сексі трахати дівчину

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *