Чи можна займатися сексом у воді?



На сонячному пляжі в оточенні загорілих іхтіандрів якій дівчині не спадав на думку секс у воді! Ця думка, звичайно ж приходить і в голови чоловіків. Але саме в жіночій природі закладено почуття збереження життя, почуття небезпеки, яке в цьому випадку повинне узяти верх. Займатися сексом у відкритій воді – дуже небезпечно. Звичайно, романтична обстановка морського узбережжя, тиха нічна хвиля розташовують до близькості. Але якщо Ви не так упевнено почуваєте себе у воді, як той самий Іхтіандр, краще відмовитися від цієї затії. У момент всепоглинаючої пристрасті легко втратити контроль: захлинутися, заплутатися тілами, піддатися нападу морських тварин. Та хіба мало що ще може статися за ті секунди, коли незвична для Вас водна стихія виявиться раптом сильнішою за Вас.

Захистити себе від небажаних наслідків також неможливо. Презерватив у воді абсолютно даремний. Він не тримається на тілі. У солоній морській воді, яка роз’їдає природне мастило в статевих органах, Вам забезпечені дуже некомфортні відчуття. Добре, якщо тільки відчуттями все закінчиться. У відкритій воді легко можна підчепити все що завгодно. Маса мікроорганізмів, у тому числі хвороботворних, можуть залишитися на Вашій шкірі, слизових оболонках. Так що Вам не раз доведеться пошкодувати, що погодилися на цю екзотичну пригоду. І все-таки, якщо секс у воді став для вас нав’язливою ідеєю, реалізуйте її, але постарайтеся звести до мінімуму ризики можливих наслідків. І тоді, можливо, Ваше сексуальне життя принесе Вам більше задоволення.

Океан, море. Хвилини зайняття сексом в цих стихіях вимагають, по-перше, віртуозного володіння тілом і чемпіонських навичок в плаванні. По-друге, у солоній воді є величезна кількість морських мешканців, у тому числі і не дуже корисних для людини. По-третє, неможливість відмовитися від того, що оточує, необхідність тримати в полі зору те, що відбувається навкруги, зберігаючи плавучість і думаючи про безпеку – усе це позбавить Вас істинної насолоди від зайняття любов’ю в морі. Про всяк випадок приведемо декілька позицій, які дозволять вам з комфортом зайнятися сексом у воді. “Гойдалки”: чоловік стоїть у воді до пояса, розставивши ноги. Жінка, обхопивши ногами стегна партнера, руками тримається за його плечі. При цьому частоту фрикцій диктує ритм хвиль. “Гойдалки на хвилях”: чоловік стоїть у воді до пояса, жінка обхоплює його пояс ногою, а іншою спирається на дно. Верхню частину тіла вона відкидає назад, як би напівлежачи на хвилях. Чоловікові слід притримувати партнерку за талію.

Про секс на пляжі. Попутно декілька слів про секс на пляжі. Дрібні камінчики, пісок – не найприємніше ложе для зайняття любов’ю. Передусім, внаслідок гігієни. Та і боляче. Тому розумно прелюдію почати у воді, а завершальну стадію перенести в комфортніші умови – на чистий рушник або покривало.

Басейн. Тут думка однозначна: басейн – не місце для зайняття сексом. Вода в нім звичайно хлорована, а це вкрай небезпечно. Хлор загрожує виникненням інфекційних і інших дуже серйозних захворювань.

Душова кабіна і ванна. За умови, що підлога не слизька, такий варіант цілком прийнятний. І у ванні, і в душовій кабіні понад усе для сексу підходить положення партнерів стоячи. Вода, що тече, при цьому створить романтичний звуковий супровід. Її струмені умиротворять і заспокоять збудження після активної любові. А спільне прийняття душу закріпить емоційну близькість партнерів, продовжить насолоду.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Секс у воді, чи можна займатися сексом у воді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *