Чи можна схуднути від сексу?



Зайняття любов’ю – це досить інтенсивне фізичне навантаження на організм. Природно, воно повинне вести до зниження ваги. Але, погодьтеся, мало хто з жінок може так утилітарно віднестися до цієї частини свого життя. Адже для нас головне – це емоційне наповнення стосунків з протилежною статтю. Треба дуже не любити себе, щоб, лягаючи в ліжко з чоловіком, ставити перед собою строго певну мету – спалити стільки-то калорій, схуднути на стільки-то грамів. Хоча, з іншого боку, якщо у відносинах між партнерами панує любов, якщо кожен їх них з розумінням відноситься до проблем один одного, то чому би і не зробити з ложа любові спортивний снаряд? Приправивши все неабиякою долею гумору! У вчених книжках пишуть, що сам статевий акт вимагає не так вже багато калорій – не більше 250, а витрати на оргазм в середньому – близько 400 калорій в годину. Пік насолоди дуже короткий – 15 секунд. Ось і виходить: щоб скинути пару-другую кілограмів, треба займатися сексом годинами, а то і цілодобово. Це навряд чи можливо.

Як запустити механізм зниження ваги?

Як запустити механізм зниження ваги – це проблема швидше психологічна, чим фізична. Закохана людина, особливо жінка, звичайно ж, намагається набути найкращої фізичної форми, подати себе сексуальною, здатною обдарувати чоловіка вищою радістю володіння. Починається процес самовдосконалення. Це виражається і зовні, коли закохана жінка починає активно займатися своїм тілом, у тому числі боротися з надлишками ваги. І внутрішньо, коли вона поглиблюється у свої душевні переживання, що вимагає чималих нервових витрат. Захоплена пристрастю, вона віддається сексу, мобілізуючи увесь спектр емоційних переживань. Вона отримує фізичне задоволення, її захльостують емоції. Самозречення, закладене в природі жіночого організму, примушує її передусім доставляти радість чоловікові, даруючи йому найвищу насолоду. Якщо після бурхливих годин щасливого побачення ви знайдете хвилинку і встанете на ваги, то переконаєтеся, що стомлене тіло без жалю розлучилося з сотнею-другою грамів. Щоб цей приємний сюрприз став вагоміший, постарайтеся бути активнішою і винахідливішою в любовних іграх. Пам’ятайте, що чим ініціативнішою і рухливішою ви будете під час любовних втіх, тим стрункішими і привабливішими виявитеся до наступного побачення.

Не лежіть пасивно, чекаючи доки ваш чоловік почне діяти. Проявляйте вигадку, більше рухайтеся, пропонуйте різні варіанти, ігри. Якщо ви хочете досягти більшого ефекту, взагалі не лягайте в ліжко. Придумайте і знайдіть інші місця: крісло, письмовий стіл, ванна, а то і гамак в саду. Фізична напруга під час зайняття сексом переноситься легше, тому що має яскраво виражене емоційне забарвлення. Піддайтеся авантюрному позиву, і ви будете винагороджені.

Кращого засобу від душових негараздів, життєвих катаклізмів, вікової втоми – просто ні. Секс дарує вам додаткові роки життя. Але і ви у вдячність за це відноситеся до зайняття любов’ю як до великого дару, що робить наше життя яскравішим і красивішим. 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як схуднути від сексу, ?????? ???????? loc:UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *