Як чоловіки обманюють жінок?

На жаль, ця тема набуває в наші дні воістину страхітливої актуальності. Кожна людина плете свою мережу інтриг, користуючись усім, що є під рукою. Як не опинитися в чужих сітях, будучи підчепленій на тонких нитках власної любові? Для дівчат і жінок ця тема дуже актуальна.

Сьогодні існує три найбільш поширених види подібних чуттєвих маніпуляцій, які зв’язують жінку по руках і ногах. Один з них – так звані альфонси.

Альфонси

Якщо Ви – фінансово успішна жінка, що має хорошу роботу, хороший дохід, власне житло і засіб пересування, але у Вас немає чоловіка – знайте, Ви – відмінна мета для альфонсів. Зазвичай вони мають вигляд гарненьких молодих хлопців, які з сотень красивих молодих дівчат очима, що горять, дивляться лише на Вас, – зрілу, досвідчену, заможну жінку. Як же відрізнити сьогодні почуття від підступів альфонса? Як зрозуміти, чи являється той вогонь в його очах зачатком великої і чистої любові або народжений штучно, будучи злою і небезпечною грою досвідченого актора-серцеїда?

Перша ознака того, що Ваша молода людина – альфонс, це факт, що він мешкає за ваш рахунок або постійно випрошує у Вас на свої потреби деякі суми грошей. Це проявиться не відразу – обережний і заповзятливий шахрай спочатку ввійде до Вас в довіру, повідає свою сумну, слізливу історію (люблять шахраї такими історіями в дівочі серця уриватися без стуку) і гарненько закріпить свій успіх в ліжку (зазвичай альфонс – це умілий і досвідчений коханець, здатний доставити радість будь-якій жінці). Жити він буде з Вами, у Вас удома, а коли він висмокче досить грошей або дізнається, де Ви зберігаєте основні заощадження – ушиється, поки Вас не буде вдома. Як правило, після цього Ви не знайдете левової частки своїх прикрас і усіх грошей. Більше Ви ніколи не побачите цього свого молодого і красивого шахрая.

Старий козел

Другий тип – так званий у вузьких жіночих кругах “старий козел”. Звичайно це успішні, такі, що склалися бізнесмени або просто заможні люди, що обертаються у вищих кругах нашого соціуму. Вони шукають собі молоденьких недосвідчених дівчат – безвільних маріонеток, пташок в золоту клітку, яких можна витягнути на звану вечерю, щоб не було соромно перед іншими такими ж “старими козлами”. Говорять вони так само красиво, як і альфонси, але при цьому вони ще і щедрі. Молодим дівчатам з неблагополучних сімей перший час подібне життя здається раєм. І лише потім, багато років після, така нещасна дівчина розуміє, що усі сказані слова були обманом, що любові не було і немає, і що її коханий насправді гуляє направо і наліво, ні в що не ставлячи цю саму дівчинку. Зрозумійте, дівчата: старим досвідченим чоловікам, які до того ж не випробовують фінансових проблем, Ви як люди просто не цікаві. Все, що їх у Вас притягає – це красива фігурка і можливість похвалитися Вами на світському рауті, як породистим собакою на призовій виставці.

Баболюб 

Третій тип відомий у все тих же вузьких жіночих кругах як “баболюб”. Вік подібного індивідуума не визначений – може йому бути і вісімнадцять, може – і під сорок, проте метод дії досить простий. Красиве знайомство, що запам’ятовується. Приємна розмова, зазвичай з келихом спиртного в руці. Бурхливий секс. А більше йому нічого від Вас і не потрібно – можливо, він Вам передзвонить, коли у черговий раз заманити іншу незнайомку не вийде. Подібний стиль життя називається “пікап” (від англійського pick up – збирати), і полягає він в тому, що подібний “пікапер” повинен за своє життя використати для свого задоволення якомога більше жіночих тіл. В цілому – це найбільш приємний (якщо можна так виразитися в цій ситуації) тип любовних інтриганів.

Отже, дівчата, як же все-таки уникнути подібного обману? Не давайте хлопцю сісти Вам на шию – це раз. Не шукайте собі літнього імпозантного ловеласа, адже усе це казки і містика – це два. Не переводьте свої стосунки в горизонталь занадто жваво, інакше чоловік, як мовиться, “поматросить і кине” – це три. Нехай ці поради допоможуть Вам уникнути душевних ран, які куди болючіше за фізичні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *