Як навчитися фліртувати з хлопцем і дівчиною, чоловіком і жінкою?



Вчимося фліртувати з чоловіком і жінкою правильно. Флірт має на увазі під собою серйозну гру, яка виникає в певний момент між двома, – хлопцем і дівчиною або жінкою і чоловіком. За допомогою флірту можна завести друга, флірт проявляється деякою недомовленістю, невеликими натяками і, природно, жестами. Слід зауважити, що не завжди кінцевою метою флірту є ліжко, тобто, секс. Адже кожен чоловік, як і кожна жінка, сексуальний по-своєму, і саме це повинно проявитися під час флірту. Під час флірту повинне виникнути іскра. Навіть будучи на роботі можна фліртувати з кимось або, навпаки, помітити прояви флірту по відношенню до Вас. Адже флірт дозволяє закріпити стосунки з подальшим їх поліпшенням, іноді навіть допомагає людям зайняти вищу посада. І під час першої зустрічі, знайомства, вже можна відмітити ознаки флірту.

Як навчитися фліртувати з хлопцем, чоловіком правильно. На жаль, не усі дівчата вміють грамотно користуватися таким інструментом як флірт. Це треба вміти. Він повинен проявлятися, оскільки саме флірт з чоловічою статтю частенько допомагає побудувати довірчі стосунки на роботі і в особистому житті. Які ж достоїнства повинна мати дівчина, щоб вміти згодом добре фліртувати з хлопцями і чоловіками? Спершу слід запам’ятати, що кожна дівчина має свою красу, тим, чим нагородила мати-природа. Саме цим і належить користуватися. Завжди слід підкреслювати власні переваги, кращі якості, тоді як недоліки старатися всіма силами приховати або ж згладити. Кожен чоловік в першу чергу звертає увагу на красиві форми. Вони його ваблять. Але тут йдеться про фігуру. Крім того, мужчин притягає волосся. Особливо, красиве і довге. Запам’ятайте, що довге і розкішне волосся – це дуже сексуально і еротично. Помічено, що чоловіки віддають перевагу саме довгому волоссю, а не короткому.

Природно, чоловіки просто обожнюють красиві і розкішні груди. А щоб притягнути увагу усіх чоловіків, обов’язково надіньте кофту з декольте. Тоді жоден чоловік як мінімум без погляду не зможе пройти мимо. Притягає чоловіків і талія, особливо тоненька і крихка. Вона сексуальна, приваблива. При такій талії дівчині можна сміливо дозволити надівати собі будь-який одяг. А маючи в розпорядженні описані достоїнства, дівчина підкорить будь-якого чоловіка. Але не забувайте, що усі старання ляжуть прахом, якщо від Вас йтиме неприємний запах. Тому запасіться парфумами з чарівливим ароматом.

Як фліртувати з хлопцем поглядом правильно? Велику увагу під час флірту зверніть на власний погляд, так як це основна частина будь-якого флірту з хлопцем. Він зобов’язаний зачаровувати, вабити чоловіка. У погляді має бути сексуальність, пристрасть, загадка з пустощами і так далі. Іноді красива жінка підкорить чоловік тільки одним поглядом. Зняти напруженість, якщо така раптом з якихось причин виникла, допоможе легка посмішка. Це просто обов’язковий атрибут флірту з хлопцем.

Компліменти люблять і чоловіки. Не забувайте робити компліменти, адже їх приємно чути не лише дівчатам, але і чоловікам. Вони допомагають поліпшити стосунки в сім’ї, на роботі.

Доглядайте за собою. Запам’ятайте, що образ зобов’язаний бути цілісним. Тобто, це не лише внутрішні якості, як те почуття гумору, погляд, посмішка і так далі, але і зовнішній вигляд. Тому почати слід з манікюру; з будинку ніколи не робіть навіть кроку без легкого макіяжу. Зачіска зобов’язана бути у повному порядку. Дотримуйтеся правила, що необхідно скрізь і завжди бути доглянутою.

Одяг. Потім слід перейти до гардеробу, оскільки одяг є дуже важливим елементом флірту з чоловіком. Щоб сподобатися хлопцю, необхідно, щоб стиль передавав всю жіночність натури. Тобто, доведеться відмовитися від строгих нарядів, застебнутих комірців, навіть незважаючи на те, що у результаті Ви виглядаєте непогано. Ідеальним варіантом для флірту служать жіночні легкі сукні і спідниці, туфлі на невеликому каблучку, блузи з принадним вирізом. За відсутності у власному гардеробі таких речей доведеться придбати їх в магазині. Запам’ятайте, що у Вашому гардеробі завжди має бути “комплект”, приготований для особливого випадку.

Жести, поведінка – погляд з боку. Після цього звернути увагу слід на свої жести. Багато дівчат до моменту появи бажання пофліртувати з хлопцями і чоловіками, переглянули безліч фільмів, в яких видно, що герої показують своє відношення до когось за допомогою жестів. Кожен рух, кожен жест має щось особливе. Це простежується і в ході, і в посмішці, і в пустотливому погляді, і навіть в тому, як дівчина сідає в автомобіль. Може здатися, що усе це досить складно. Але необхідно пам’ятати, що головне не те, що ти робиш, а те, як ти це робиш. А робити потрібно красиво. Все робити потрібно красиво.

Тільки після цього можна буде фліртувати з хлопцями красиво і легко. Потренуватися можна перед дзеркалом. При необхідності інформацію можна з легкістю відшукати в Інтернеті. Приміром, банально, але багато дівчат навіть не здогадуються, як правильно вийти з авто. Тому просто вивалюються. Хоча, на ділі, усе це нескладно, головне знати, як робити. І тренуйтеся !

Тренування і репетиція…А потім слід перейти до так званої генеральної репетиції, яка має на увазі, що доки Ви не практикуйтеся на тих людях, з якими дійсно хотіли б пофліртувати, а з тими, хто Вас оточує. Проте, усі стосунки з людиною дуже легко зіпсувати неправильним розумінням його жестів, рухів, своєю поведінкою. Так що, не перестарайтеся. Спочатку усі дії відточуються, а тільки потім застосовуються на серйозному рівні і, природно, за призначенням. А вчитися фліртувати з хлопцями необхідно скрізь: і в кафе, і в магазині, і у барі, і на вулиці. Не ухиляйтеся від знайомств, не відмовляйтеся від призначених побачень, адже для Вас це досвід. Досвід, який потім буде застосований за призначенням. На тому, кого Ви дійсно бажаєте. Навчившись фліртувати з хлопцем, можна переходити до практики.

Ось ця стадія і іменується стадією полювання. Коли все, що було так важко напрацьовано, увесь образ, який був створений практично з нуля, використовується по максимуму. Використовується – і дає бажані результати. Але не слід забувати і про таємничість, яка завжди підтримає до Вас інтерес.

Як навчитися фліртувати з дівчиною, жінкою правильно. Проте, володіти мистецтвом флірту з дівчатами і жінками зобов’язані і хлопці. На думку психологів, збираючись на побачення з дівчиною або при флірті, будь-який хлопець зобов’язаний дотримуватися деяких рад і знати переваги. Ось вже упродовж багатьох років питання про правильний флірт з дівчиною тривожить уми безлічі чоловіків. Але зовсім не обов’язково, що цей процес повинен викликати якісь труднощі. Спілкування з протилежною статтю вимагає від чоловіка знання певних правил і володіння деякими обов’язковими якостями. Крім того, чоловік зобов’язаний вміти правильно реагувати на різні питання дівчини і жінки. Зобов’язаний він і бути впевнений у власних силах, триматися впевнено у будь-якій ситуації. І при цьому не важливо, як саме він одягнений, що він сказав. Головне, щоб чоловік був завжди і скрізь впевнений в собі. Але ця риса має бути зовсім не показною, вона має бути природною.

Якщо чоловік має почуття впевненості, він інтуїтивно розуміє, як саме фліртувати з дівчиною правильно, випромінюючи при цьому позитивну енергію. Жінок така енергія притягає. Так що обов’язково показуйте свою впевненість і випромінюйте позитив. Слабкість слід замінити на свою силу. Така впевненість може вселити дівчині, що цей конкретний чоловік прекрасний, що ніколи не здійснює помилок, що він знає абсолютно все. Під час флірту з дівчиною чоловік повинен показати, що для неї це кращий варіант у всьому світі.

Ефективною зброєю чоловіка є посмішка, яка просто зобов’язана бути спокусливою. Поки чоловік зайнятий контактом з очима дівчини, він не повинен забувати про свою посмішку. Посміхатися ж слід красиво і невимушено. Таким чином він показує дівчині, що нею зацікавився, при цьому очима отримує реакцію у відповідь від дівчини. Проте, не слід пильно розглядати предмет бажання. Іноді потрібно відводити погляд, щоб дівчина мала шанс упіймати Ваш погляд на собі. Якщо вона всіляко намагається упіймати погляд, значить, він зацікавився Вами. Це як би її запрошення. Якщо вона все ж посміхнулася Вам, то можна розпочинати з нею розмову, при цьому відточуючи усі тонкощі правильного флірту з дівчиною.

Крім того, є парочка корисних порад, які допоможуть в цій нелегкій справі. Особливо, на перших порах. Слід запам’ятати, що фліртувати з дівчиною і жінкою необхідно собі на втіху. Оскільки при великій напрузі під час побачення, підвищується ризик все зіпсувати. Завжди показуйте свою оригінальність. Це дуже важливо під час флірту з дівчиною, оскільки ти просто зобов’язаний бути не схожим на усіх інших хлопців, які частенько використовують на усіх дівчатах відпрацьовані, штамповані прийоми. Так що, звертайте увагу на те, чи додаєте Ви щось нове для цієї дівчини або вона усе це вже бачила неодноразово. Завжди слід залишатися спокійним і зібраним, оскільки зібраний хлопець не лише привабливий, він сексуальний. І запам’ятай, що якщо тебе відшили, то зовсім не значить, що настав, приміром, кінець світу. Ти повинен сприймати все легко. Це як своєрідний урок на майбутнє. Під час флірту з жінкою, показуй свою привабливість, почуття гумору. Адже флірт з жінкою це ще і спілкування, так що уважно слухай її і всіляко показуй їй, що все, розказане нею, тобі цікаво. Ти набираєшся досвіду, стаєш грамотним, навченим. Адже, якщо ти постійно фліртуєш тільки з одним типом жінок, то при зустрічі з іншим типом ти просто не знатимеш, як поводитися, і зазнаєш фіаско. А це може не кращим чином позначитися на твоїй репутації. Проте, все ж, доведеться дотримуватися деяких обмежень, інакше про тебе піде погана слава, і на тебе повісять ярлик ловеласа. І зверни увагу, що вчитися фліртувати слід не з усіма представниками протилежної статі. Вибирай кращий варіант для себе, який тебе просто зводить з розуму.

Як навчитися фліртувати з дівчиною і жінкою ефективно? Крім того, стеж за тим, як саме жінка реагує на флірт, від цього багато що залежить. Адже за статистикою практично 30 відсотків жінок впевнені, що флірт не є якоюсь формою зради, хоча занадто явні натяки для них вже стають перешкодою для продовження стосунків. 15 відсотків жінок хочуть, щоб з ними загравали. Приміром, за деякими відомостями 4 відсотки дівчат чекають флірту від начальства, якщо таким чином вони зможуть добитися підвищення. Так що, уважно стеж, як у міру флірту дівчина реагує. Якщо ти бачиш, що бажаного результату ти не отримаєш, постарайся тактовно піти від неї. При іншому розкладі, коли жінка тільки і чекає від тебе продовження, будь напористим і незалежним.

Іноді в літературі можна зустріти, так би мовити, флірт від осоружного. Це так званий “ефект одинадцятого чоловіка”. Приміром, в компанії є одна дівчина і десять хлопців, які всіляко намагаються завоювати її увагу. Кожен старається, як може, показуючи все, на що він здатний. Але в кімнаті є ще один хлопець, який не звертає на цю дівчину взагалі ніякої уваги. Цікавий той факт, що дівчина якраз таки зацікавиться цим одинадцятим хлопцем, оскільки її дуже цікавить відповідь на питання, чому ж усі так намагаються завоювати її, а він ні? Можливо, проблема в ній? І щоб отримати жадану відповідь, вона відмовиться від тих десяти, якими б прекрасними і хорошими вони не були, і піде до одинадцятого. Але тут з’являється ще один важливий момент: увага дівчини отримана, але слід неабияк потрудитися, щоб його не втратити. Тому завжди будьте готові до того, що ситуація зажадає від Вас фантазії і імпровізації. Слід зауважити, що останні дві якості грають дуже важливу роль у флірті з дівчиною, оскільки дівчина під час флірту може просто скористатися своєю зовнішньою красою і напустити трохи таємничості на себе. Але від чоловіка потрібно більше. Тому розвивайтеся, вчіться і навчіться фліртувати з дівчиною і жінкою правильно і ефективно!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як фліртувати з хлопцем, як правильно фліртувати з хлопцями

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *