Скільки коштує пластикове вікно?



З чого ж складається вартість пластикових вікон? Насправді покупець оплачує усі витрати, аж до завершення установки. Одні їх “маскують” під додатковими послугами, без яких не обійтися, а інші пробують під виглядом акцій і спеціальних пропозицій притягнути нашу увагу низькою ціною, але у результаті ми все одно за все заплатимо, тільки ще про це не знаємо.

Зараз дізнаєтеся скільки коштує пластикове вікно, що включено в його ціну. Пластикові вікна у наш час по більшій мірі необхідність, ніж розкіш. Вони підтримують високу шумоізоляцію і до того ж естетичніші. Що стосується вартості пластикових вікон, то її можна розділити на дві складові: – власне саме пластикове вікно; – доставка вікна і звичайно ж установка, плюс до цього ще гарантійне обслуговування. Хоча можна і розділити ці складові, тобто купити власне вікно, а від доставки і установки відмовитися, що дасть можливість трохи заощадити. Але тут з’являється одна проблема, в цьому випадку на гарантію виробника розраховувати не доведеться. Оскільки при установці вікна третьою стороною компанія виробник і продавець не дають гарантію на свій продукт.

З чого складається вартість пластикового вікна. Давайте докладно розглянемо складові окремо. Розпочнемо з найголовнішого – “Вікно”:

– пластиковий профіль (у простолюдді – рама). Ціна такого профілю залежить від його системи, які можуть бути 3-х камерними або 6-и камерними.

– Фурнітура – замки, петлі, клямки, механізми відкриття і фіксатори.

Так само є додаткові елементи, які іноді не входять в основний комплект метало пластикового вікна:

– механізми зимового провітрювання, відкидна функція стулки, фіксатор стулки і інші, їх доведеться купувати окремо.

– склопакет. Саме від нього і залежить характеристики майбутнього вікна по тепло – і шумоізоляції.

Друга складова – доставка, установка і гарантія:

– Доставка Ваших вікон робиться спеціально для цього призначеним транспортом. Вартість доставки залежить від фірми, але в середньому складає близько 50 у. о.

– Установка. Завітай один з найважливіших процесів. Вартість складає приблизно 25% від вартості виробу.

– Гарантія. Залежить від сервісу, що робиться, і оцінюється гарантія в усіх компаній по – різному.

Знаючи ці цікаві факти, Ви точно знатимете, за що і скільки Ви платите.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: скільки коштує пластикове вікно, скільки коштуе установка вікна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *