Як вивести плями від ягід?



Літо – пора вітамінна. Неможливо відмовити собі в задоволенні поласувати солодкими соковитими ягідками суниці, малини, ожини. Проте влітку і з підступними плямами доводиться боротися частіше, ніж зазвичай. Якщо у вашій сім’ї є маленькі діти, приготуйтеся в ягідний сезон вести безперервну боротьбу з плямами від ягід полуниці, малини, смородини, вишні і інших. Ви не знаєте, як вивести пляму від ягід з кольорової тканини? Можна з цим впоратися за допомогою гліцерину. Гарненько змішайте 30 г гліцерину з яєчним жовтком і цією сумішшю змастіть забруднені місця. Не забудьте, що прибирати пляму слід тільки з виворітного боку! Залиште забруднену річ на декілька годин, а потім ретельно поперіть її в трохи теплій воді.

Очищення свіжої плями від ягід

Для очищення свіжої плями приготуйте кашку з солі і води. Акуратно розкладіть річ на рівній поверхні і обережно, від краю до центру, знімайте пляму від ягід змоченою в кашці білою бавовняною ганчірочкою. Через півгодини промийте ягідну пляму водою з додаванням мила, а потім поперіть забруднену річ в теплій воді з додаванням миючого засобу. Тепер ви знаєте як вивести плями від ягід з кольорової тканини, пробуйте.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як вивести плями від ожини, чим вивести плями від вишень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *