Відпочинок в січні. Куди поїхати в січні, якщо у вас відпустка?

Відпочинок в січні буде дорожчий, ніж в грудні, оскільки саме в січні багато туристів виїжджають на море і гірські курорти, щоб провести гарно час і просто відпочити. У цій статті ми вам розповімо, як і де краще відпочивати в січні.

Якщо у вас досить грошей, щоб дозволити собі відпочинок посеред зими і вас не цікавлять гарячі тури, то вам нічого боятися – вперед!!! Куди ж поїхати в січні? Когось цікавлять моря, океани і пляжі, а когось сніги, гори і снігоходи. Після прочитання нашої статті ви самі виберете свій відпочинок і країну. А поки ми детально розповімо про них.

Гори, сніг і снігоходи – найкращий і простіший варіант в січні. Це Європа, причому ви можете поїхати у будь-яку країну, куди лише захочете. Якщо ви не дуже любите екстрим, то вам краще у Францію або Німеччину, також підійдуть Італія і Андорра. У Андоррі дуже м’який клімат і завжди плюсова температура, що дозволяє поїхати туди з дитиною від шести років.

Море, пляж, пісок і засмага. Саме у січні більшість туристів хочуть до моря, до тепла і пляжу, тому думайте про квитки заздалегідь. Але врахуйте, на море в січні гарячих турів практично немає. І вам заздалегідь доведеться вибирати країну, не забудьте про температуру води, а також збирайте відповідний одяг, щоб потім не картати себе за незручності. У січні ви можете поїхати в Таїланд, Індонезію, Бразилію, Кубу, Канарські Острови, Індію, а також в Єгипет. У цих країнах ви відчуєте себе, як в раю. Тут є місце, де можна просто відпочити, а також подивитися усі пам’ятки і просто красиві місця. Правда, в Єгипті скупатися не вдасться, оскільки температура води низька. Також можна добре відпочити і в Росії, і за низькими цінами. Карелія – це прекрасне місце для любителів гір, ціни низькі, якщо порівнювати з іншими місцями. Ціни тут зростають хіба на будинки і котеджі. Краще бронювати будинки і котеджі заздалегідь. Адже значна кількість людей сюди приїжджає саме цього місяця, і природно, наостанок залишаються лише не надто привабливі оселі.

Бажаємо вам добре відпочити і весело провести час.

куди поїхати відпочивати на море в грудні січні

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *