Де краще відпочити в жовтні, куди їхати в жовтні, країни для відпочинку

Що робити, якщо Ваша довгождана відпустка припала на осінь, де ж відпочити в жовтні? Звичайно, Ви можете провести свої заслужені вихідні, сидячи удома і проклинаючи свого начальника, але є і продуктивніший варіант!

Якщо Вам дозволяють фінанси, то і кінець жовтня стане для Вас краще найяскравіших літніх днів! До чого була відкрита тема фінансів: на вітчизняних курортах в жовтні вже не відпочинеш, скрізь панує осінь в усій своїй красі, холодна, вогка і така, що вселяє в людські серця депресію і апатію. Їхати на відпочинок доведеться за кордон, більше того – як можна ближче до екватора.

Так куди ж їхати в жовтні на відпочинок?

Де в середині осені можна відпочити краще, ніж влітку в Сочі або Криму? Екваторіальні і субекваторіальні області нашої планети цілком Вас влаштують: там, особливо в прибережних країнах, набагато більш м’який клімат. Тепла, як парне молоко, вода і свіжий подих океанських бризів – те, що Вам треба! Проте місць, куди їхати в жовтні, дуже і дуже багато. Яку ж країну вибрати для жовтневого візиту? Розберемося разом.

Популярні країни для відпочинку:

1. Австралія.
Австралія знаходиться далеко на південь від екватора, але це зовсім не перешкода. Ви можете вибрати метою свого вояжу Сідней – найбільше місто Австралії, проте в жовтні там вже стає прохолодно. Якщо Ви хочете тепліших умов – рухайтеся північніше, ближче до екватора. Дикі австралійські пляжі і теплі води Тихого океану чекають Вас!

2. Алжир і Туніс.
Алжир теж буде досить хорошим рішенням для тих, хто бажає відпочити. Ця країна в Північній Африці дозволить Вам насолодитися купанням в чистих водах Атлантики. Теплий клімат і теплий прийом гарантовані. Те ж саме можна сказати і про Туніс.

3. Бразилія.
Також в жовтні рекомендується відвідати Бразилію. У Південній Америці якраз настає перерва між сезоном безперервної дикої спеки і сезоном нескінченних злив. Теплий клімат, теплі океанські води і гарячі південно-американські дівчата скрасять Вашу жовтневу відпустку.

4. Гавайські острови.
Відпочинок на Гавайських островах, що знаходяться під егідою США, теж припаде Вам до душі! Ви неначе поринете в літо, знаходячись у світовій столиці віндсерфінгу і занурившись з головою в романтику перебування в центрі Тихого океану!

5. Ізраїль.

Курорти Ізраїлю теж з нетерпінням чекають гостей. У жовтні в Ізраїлі починається так званий “сухий сезон” – небо буде ясним і сонячним, що дасть Вам насолодитися курортами країни від і до.

6. Кіпр.
Кіпр теж славиться своєю теплою атмосферою і теплою водою. Воістину рекреаційна зона – тут Ви на кожному кроці натикатиметеся на екскурсії, що скрасить Ваше дозвілля, розбавивши походи на пляж новими враженнями!

7. Китай.
На східному узбережжі Китаю Ви теж знайдете теплі курорти і можливість позовупаться в теплому Тихому океані. Єдине, що погано: Вам можуть завадити численні настирні туристи. Жовтневий Китай – одна з найбажаніших точок призначення у туристів всього світу.

8. Марокко
Продовжуючи африканську тематику, не можна не згадати про Марокко. Приїхавши туди в жовтні, Ви не наштовхнетеся на усіяні туристами пляжі. У жовтні Марокко якраз відмічає кінець купального сезону – людей вже мало, але вода ще дуже тепла.

9. Мадагаскар.
Якщо хочете екзотики і живої природи, то кращий спосіб відпочити в жовтні – політ на Мадагаскар! Це буде прекрасною альтернативою іншим теплим осіннім курортам. Острівну державу в жовтні не долають безупинні дощі, тому, якщо Ви довго хотіли побувати там – це відмінний шанс!

10. Таїланд.
Ще одна країна, що славиться теплим кліматом і дешевизною проживання на її території. Таїланд – одно з найпопулярніших туристичних держав з екзотичною кухнею і масою інших пікантних способів розслабиться. Якщо Ви вирішите їхати в Таїланд, то краще це зробити ” дикуном” – зняти будиночок на узбережжі буде не дорожчий за проживання в готельному номері, замовленому туристичною фірмою. Відпочити в жовтні в Таїланді можна як удвох, так і одному – там процвітає секс-туризм.

11. Таїті.
А якщо Вас не лякають натовпи туристів зі всього світу, і Ви хочете насолодитися воістину блаженством раю на землі – то Вам слід відправитися на Таїті. Жовтень – останній рубіж в тих краях перед сезоном проливних дощів.

12. Сейшельські острови.
Любителі екзотики і нових відчуттів оцінять курортну зону Сейшельських островів. Що може бути краще теплого, сухого клімату, коли навкруги – лише безбережні простори теплих океанських вод?

Загалом, вибір, куди все-таки відправитися у відпустку в жовтні, залишається за Вами. Головне, куди б Ви не поїхали, не забудьте зібрати все, що вам треба узяти на море з собою, заздалегідь розібратися з документами, дізнатися про візовий режим і все ретельно спланировать. Вдалого Вам відпочинку і більше приємних пригод!

коли в яку країну їхати на відпочинок

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *