Де краще відпочити на Чорному морі?

У всьому світі відпочинок на чорному морі це найпопулярніше місце для того, щоб відмінно провести час. Проте, в усіх завжди залишається питання про те, де краще всього розташуватися і відпочити на чорному морі, адже воно велике. Нижче приведені найпопулярніші і найбільш красиві місця Криму, в яких варто побувати.

Краснодарський край – це найпопулярніше місце для проведення відпустки для російських туристів. Багато хто став помічати, що популярності в цьому краю набувають саме невеликі селища і села. Та і відпочивати тут бажають саме ті, хто не бажає розташовуватися на тихих пляжах. Тут драйв і велика кількість народу. Особливо привабливе це місце для молоді.

Крим – є відмінним місцем для того, щоб відпочити. Тут прекрасні пляжі, відмінне море, прекрасні готелі. Але попри те, що це дійсно прекрасне місце, туристи все ж замислюються де ж зупиниться. Найбанальнішою відповіддю є Ялта. Проте окрім неї тут також є прекрасні місця. Ялта, це найвідоміший курорт Криму. І така слава закріпилася за цим районом не даремно. Адже по суті, тут розташовується величезна кількість пам’яток, які відвідуються щорічно великою кількістю туристів. При цьому, саме в Ялті можна відмінно відпочити і з дитиною. Ялтинський зоопарк і Поляна Казок, здатні подарувати Вашому малюкові незабутні враження. Проте, є тут і деякі недоліки. Зокрема, саме тут завжди переповнені пляжі, і саме тому тут практично завжди брудна вода.

Якщо ж Ви є любителем чистісінької морської води, то доведеться відправитися за межі міста. Ще одним істотним недоліком є ціни. Якщо Ви приїхали в Ялту влітку, то потрапили на пік сезону, а значить і на підвищення цін. Причому, саме тут вартість проживання та харчування іноді набагато вище, ніж в інших куточках Криму, тому якщо шукайте де краще відпочити на Чорному морі не дорого, то в Ялту можна просто заїхати на днинку подивитися.

Севастополь – є не менш популярним і знаменитим курортом Криму. Севастополь набагато більший ніж Ялта, але незважаючи на масштаб, тут не так багато пам’яток, хоча вони все ж є. Міські пляжі від великої кількості туристів також можуть бути брудними. Але плюсом є те, що саме тут є невеликі ціни на харчування і житло.

Селище ЮБК. Попри те, що найбільш знамениті курорти завжди забиті, не меншу популярність починають набувати і невеликі селища. Насправді це чудові місця, які якнайкраще підходять саме для відпочинку з сім’єю. Тут багато найкрасивіших пляжів, затишних барів, готелів і ресторанчиків. Крім того, серед селищ найзнаменитіший це Форос. Він славитися своїми церквами, величезним парком. І саме туди приїжджають молодята, щоб зробити унікальну фотосесію.

Ну і звичайно Абхазія, місце, де ще в далекі радянські часи відпочивали самі, самі. Адже саме тоді цей курорт був ідеальним. Зараз Абхазія набирає популярність. Але все таки саме сюди вирушають ті, хто прагне спокійно відпочити з сім’єю і дітьми. Адже, саме тут чисто і затишно на пляжі.

Ще не вирішили де краще відпочити на Чорному морі, тоді можна поїхати в Туреччину, адже ціна путівки може обійтися і в 2 рази дешевше, ніж відпочинок за ці гроші в Криму, та і комфорту буде більше. І завжди можна знайти і купити тури в Туреччину не дорого. Вибір за Вами!

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *