Як заощадити, взявши автомобіль у кредит?



Як свідчать дані зі світу фінансів, автомобілі, придбані в минулих роках, на 60% узяті в кредит. Це і не дивно, адже сьогодні банки намагаються всіляко популяризувати кредитування приватних осіб, надаючи зручні умови для отримання суми у борг. Якщо вам пощастило мати стабільне джерело прибутку і ви думаєте придбати транспортний засіб, наприклад, chevrolet сobalt, то ви можете не відкладати купівлю в довгий ящик, а скористатися послугами кредиторів. Якщо ви вважаєте, що купівля автомобіля до десяти тисяч американських доларів недостатньо престижна для вас, а суми в двадцять-тридцять тисяч у вас немає, то ви можете узяти авто в кредит.

Багато хто зупиняється перед тим фактом, що за відсотки по кредиту треба неабияк переплатити. І заради справедливості варто сказати, що це так і є. Умови банку можуть скласти переплату в розмірі від десяти до тридцяти відсотків. Проте не все так,як це здається на перший погляд, і, вивчивши усі умови кредитування уважно, можна заощадити на кредиті. Хіба можна купити шевроле авео по мінімальній сумі кредиту, подумаєте ви? Так, це цілком можливо, якщо дотримуватися раціонального алгоритму. Звичайно, це реальніше, якщо у вас є можливість викласти відразу половину суми кредиту. Як правило, банки видають приватним особам кредити регулярно і на вигідних умовах. Проте поспішати теж не треба. Заощадьте половину або 60 % від потрібної суми.

На ринку багато дилерів, які готові дати вам ключі від авто, якщо у вас є така сума, і ви готові виплатити залишок за рік або два роки. Тоді переплата буде мінімальною, а у виграші залишаться обидві сторони. Найефективнішим способом при купівлі шевроле буде банк без додаткових комісій або з мінімальною переплатою. Як відомо, прибуток банків формується не лише з відсотків. Більшість установ можуть узяти одноразову сплату за видачу кредиту. Дізнавайтеся про додаткові умови кредитування в кожному банку. Окрім комісії, ви повинні забезпечити страхування власного життя, а якщо є поручитель – і його життя. Це спровокує витрати у розмірі ще трьох відсотків на рік. Добровільне страхування свого життя також не має сенсу, оскільки при банальному переломі ноги або руки ви або ваші рідні компенсацію отримати не зможете – вона буде надана банку, який вас кредитує.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Як заощадити на купівлі авто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *