Магія грошей, як притягнути гроші?



Все у світі живе за певними законами і гроші не є виключенням. Люди, що знають це, ніколи не живуть у бідності. Існують певні правила, дотримуючись яких, можна притягнути до себе гроші. Для цього потрібно знати деякі грошові прикмети, мати спеціальні талісмани і амулети і виконувати деякі магічні обряди, що дозволяють притягнути до себе гроші, і назавжди оселити їх у своєму домі. На нашому сайті ви отримаєте вичерпну інформацію про те, що таке магія грошей, і як притягнути гроші у своє життя. Для притягнення грошей їх треба спочатку полюбити!

Знаєте, чому у багатьох наших співвітчизників минулого покоління гроші погано водилися? Тому, що в суспільстві існувала думка, що “гроші – це зло”. Ось щоб помститися за це гроші не дуже тішили своєю присутністю радянських громадян. Для того, щоб притягнути до себе гроші, треба докорінно змінити своє ставлення до них, і думати про них, як про важливу і необхідну складовому нашого життя.

Магія для притягнення грошей

Перша магічна дія: купіть красивий гаманець, в якому вашим грошам буде дуже затишно і комфортно.

Друга магічна дія: оселіть в гаманці китайські монети – амулети для притягнення грошей.

Третя магічна дія: покладіть в гаманець велику купюру, яку ви ні за яких обставин не розміняєте.

Четверта магічна дія: кладіть гроші в гаманець тільки в рівному і розпрямленому вигляді, ніколи не мніть і не бгайте гроші.

Усі, вищеперелічені дії, є своєрідними магічними обрядами притягання грошей. Усі ми чули вираз: “гроші йдуть до грошей”. Цей вислів має абсолютно реальний сенс. Для того, щоб гроші завжди до вас притягувалися, ніколи не витрачайте їх повністю, до кінця спустошивши свій гаманець! Візьміть собі за правило: кожного разу, з зарплати відкладати хоч би 10% від зароблених коштів. На перший погляд сума смішна, але вже через шість місяців вона перетвориться на кругленьку суму, яку ви зможете витратити на туристичну поїздку, дорогу покупку. Чим частіше у вас в голові будуть позитивні думки про достаток, тим швидше він приходитиме до вас. Як кажуть: “Бідні бідніють, а багаті – багатіють”!

Запам’ятайте: гроші з цього рахунку (гаманця, скарбнички, картки) ніколи і нікому не давайте у борг! Зробивши це, тут же побачите, що у вас почнуться фінансові проблеми, яких ви ніяк не чекали і не передбачали.

Магія грошей існує, як притягнути гроші? Як ми вже з’ясували, гроші підкоряються загальному закону, а він свідчить: все рухається і змінюється. Гроші – це енергія, яка повинна змінюватися і оновлюватися. Гроші повинні працювати! Не можна, щоб вони просто лежали мертвим вантажем. Як кажуть: “Під лежачий камінь вода не тече”!. Гроші, для того, щоб вони примножувалися обов’язково треба внесокати в що-небудь, щоб вони поверталися до вам вже з деякими відсотками. Але важливо мати недоторканий запас, який ви, ні за яких обставин не повинні витратити! Тільки при дотриманні усіх цих умов потік грошей до вас збільшуватиметься! Хоча треба відмітити, що при цьому не потрібно обов’язково ставати жаднюгою і скнарою. Не бійтеся бути щедрою людиною, саме щедрою, а не марнотратом.

Коли ви витрачаєте гроші, то робіть це з радістю і любов’ю! Купуйте своїм близьким подарунки, іноді балуйте і себе! Існують деякі правила, дотримуючись яких, ви ніколи не скаржитиметесь на відсутність грошей. Основні правила для того, щоб накопити гроші швидко і легко Якщо ви знайшли, виграли гроші, ніколи не тримайте їх у себе довго. Від них необхідно швидко позбутися. Ви ж не знаєте, яким чином зароблені ці гроші! Купіть собі що-небудь, або пожертвуйте їх. Ніколи не розраховуйтеся великими купюрами, купуючи недорогу річ. Віддаючи борг, розраховуйтеся дрібними купюрами примовляючи про себе: “ваше віддаю, своє залишаю”. Отримавши зарплату, не витрачайте її того ж дня, пройдіть повз магазин, нехай гроші хоч би один день побудуть удома.

Тримайте в гаманці велику нерозмінну купюру, яка буде магнітом притягувати до вас гроші. Йдучи в магазин, завжди складайте список необхідних покупок і не купуйте не запланованих речей. Побачивши гроші на підлозі, або у бруді, обов’язково підніміть їх, інакше вони ” подумають”, що ви не поважаєте їх. Не ставте собі мету: “просто накопити гроші”. Завжди знайте, на що саме вам потрібні гроші. Основні прикмети притягнення грошей: намагайтеся не давати у борг бідним людям і невдахам, тому, що при поверненні вам боргу вони передають вам і свою енергетику фінансової нестабільності.

Бережіть гроші тільки в красивому гаманці, не жалійте на нього засобів, адже це фактично будинок для ваших грошей. Про те, як правильно вибрати гаманець для грошей можна дізнатися зі статті “Гаманець, який залучає гроші!”. Користуючись усіма послугами (газ, світло, інтернет, телефон і т. д.) ніколи не нарікайте на необхідність розлучатися з грошима, а навпаки кажіть: “Гроші прийшли”! Ніколи не рахуйте чужі гроші, рахуйте свої! Заздрячи чужому багатству, ви блокуєте фінансові потоки у ваш будинок. Ніколи не віддавайте гроші увечері! А якщо вже вам необхідно розрахуватися, покладіть ці гроші на дерев’яну поверхню, або підлогу! Не віддавайте борг в понеділок і п’ятницю.

Не треба, звичайно, забувати, що усі рекомендації не діятимуть, якщо ви просто сидітимете удома і нічого не робитимете! А тому, активно працюйте! Знаючи усі ці правила, прикмети і здійснюючи магічні дії, ви обов’язково притягнете гроші у свій дім. І на закінчення хочеться сказати: любіть гроші, поважайте їх, всіляко притягуйте у свій дім. Адже грошей багато не буває! Гроші – це те, без чого наше життя стає дуже сірим і нецікавим! А навіщо нам сіре життя? Нехай наше життя буде різнобарвним!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як притягнути до себе гроші, як притягнути гроші

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *