Як відкрити бізнес по доставці питної води?

Вода – запорука життя, необхідність, без якої існування людини просто неможливе. У сучасному світі люди впевнилися в тому, що погана якість води негативно впливає на їх здоров’я. Добре, якщо ви живе за межею багатоповерхівок, маєте приватний будинок, користуєтеся своїм колодязем, з якого можна набрати дзеркально чистої води. Але якщо ви мешкаєте в місті, то доводиться або пити рідину з-під крану, з усіма домішками і добавками, або давати супермаркетам непоганий прибуток, купуючи напої в пляшках. Прихильників другого способу – більше. Тому, відкривши бізнес з постачання питної води, ви не помилитеся, не залишитеся у збитку. Якщо ви серйозно вирішили дізнатися, як відкрити бізнес з доставки питної води, насамперед необхідно вирішити, з якого джерела ви її добуватимете. З джерела, а може навіть з-під крану. Усі ці способи – дієві. Кращий з них – пробурити власну свердловину. Це дешевше, ніж очищення водопровідної води спеціальною технікою, ниж купівля автомобіля, для доставки “живильної вологи” з гірського джерела.

Першим правилом успіху будь-якого бізнесу є якість понад усе

Ваш продукт, якщо ви вирішили продавати його людям, має бути повністю чистим, вирізнятися із загальної маси товарів. І найосновнішою перевагою, яка виведе ваш товар на перші місця серед вибору споживачів, є повна відповідність Госту. Ваш продукт має бути повністю очищений як і від бактерій, так і від радіації. Це означає те, що треба придбати відповідну техніку для обробки води. Наступним етапом є вирішення питання розливу. Якщо вам потрібна якість, потрібно буде винайняти цех, купити устаткування. Відповідність стандартам, особливо стосовно води, яка до того ж продаватиметься людям,відіграє дуже важливу роль. Таке устаткування коштує не мало, але ваші витрати окупатимуться, коли ви матимете постійних вдячних клієнтів. Тару можна використати будь-яку. Це можуть бути звичайні пляшки, або великі бутлі (10- 20 літрів) – вони рентабельніші. Ви отримуєте їх назад, або наново наповнюєте порожні, не витрачаючи гроші, на додаткову тару. Третє, не менш важливе, питання: як здійснюватиметься постачання клієнтів водою. Навіть якщо ви ще як слід не налагодили доставку, подумайте, як зручніше і дешевше буде для вас і клієнтів її регулювати. Можна подати оголошення про те, що ви шукаєте водія з машиною, бажано не легковою. Можете придбати свій автомобіль, найняти водія. Якщо ваш стартовий капітал дозволить, це буде хороше рішення. Якщо ні, не створюйте зайві борги, не беріть кредит. Пара водіїв з власними авто розв’яжуть проблему. Кожному має бути відведе власний район, в якому він проводитиме постачання.

Як відкрити бізнес з доставки питної води і досягти успіху?

Щоб про вас знало якомога більше покупців, не зайвою буде реклама. Це може бути найпростіша реклама на біл-борді. Роздрукуйте листівки, в яких буде коротко викладена уся інформація про ціни і послуги. Не зайвим буде відвідати магазини, заклади, в яких ви плануєте продати ваш товар. Запропонуйте безкоштовну пробу. Разом з листівкою, залишайте пляшку вашої води. Це залучить більше споживачів, адже ваш продукт, при правильній обробці, буде дійсно смачним. Організовуйте постійні, великі постачання. Для цього треба відвідати офіси, учбові заклади. Можна домовитися про регулярне розвезення води, наприклад – 1 раз на місяць. Ви зобов’язуєтеся доставити, поміняти бутель, очистити фільтр на нім. При цьому гарантуєте хорошу якість. Покажіть результати усіх потрібних перевірок. Спочатку нехай ваша ціна буде нижча середньої, це для того, щоб залучити більше споживачів. Передбачте знижки для постійних клієнтів. Це неодмінно зацікавить покупців. Можете один раз в рік або півроку, залежно від кількості проданого товару, проводити доставку безкоштовного бутля води. Це стимулює вашого замовника, для подальшої співпраці. Поцікавтеся схожими видами бізнесу: виробництвом бутильованої води, організацією буріння свердловин, лічильник води для ванни.

як правильно продавати питну воду

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *