Як досягти успіху без надмірних зусиль?



Існує відмінний метод, який дозволяє досягти успіху, не перевантажуючись і не перенапружуючись. Цей метод носить назву “Крок за кроком”. Основною ідеєю цього методу є необхідність руху до мети не ривками і стрибками, які вимагають високих фізичних, моральних і матеріальних витрат, а поступово, дрібними кроками. Подальший крок виглядає досить простим, оскільки він знаходиться лише трохи далі від Вас і лише трохи ближче до поставленої мети. На шляху не видно ні проблем, ні перешкод, тому Вам буде легко зробити цей крок. Коли зроблений перший крок, за ним Вас чекає другий, теж невеликий і теж досить легкий. Так Ви поступово зробите усі необхідні кроки і досягнете своєї мети. Будь-яку відстань можна умовно розділити на невеликі кроки, які легко і просто робити. Це зазвичай не вимагає витрати зусиль. Сама відстань від вихідної точки до кінцевої є досить великою і важкою для проходження, але зробити маленький крок не так і складно. Ви вже не думаєте про увесь шлях, який належить пройти.

Маючи мету, Ви йдете до неї дрібними кроками. Мета надає Вам сили для руху, і кожен крок наближає Вас до цієї мети. Здійснюючи такі нескладні дії, Ви непомітно для себе самого досягнете наміченої мети. Ви самі здивуєтеся, як легко і просто досягти поставленої мети за допомогою описаного методу. Ми досягаємо успіху в житті або у бізнесі таким самим чином, як будується будівля – цеглинка за цеглинкою зводиться величезна стіна хмарочоса, здатна уразити уяву. У житті все складається з непоказних складових. З букв складаються слова, із слів вислови, а з висловів вірші і проза. Досить складно досягти успіху в житті і бізнесі за один стрибок, до нього слід підбиратися маленькими кроками, розраховуючи сили, щоб не зупинитися на середині шляху. Використовуючи цей метод, Ви самі визначаєте ту довжину кроку, яка Вам під силу. Якщо крок виявився більшим, ніж Ви можете зробити, Ви його розбиваєте на дрібніші складові, поки розмір кроків не відповідатиме Вашим можливостям. Не дивуйтеся, будь-який успіх – сума великої кількості маленьких досягнень на шляху до великої мети.

Переваги методу успіху в житті без напруги. 1. Ви розкладаєте свою мрію на окремі складові. Навіть розкладені на складові цілі можуть здатися на перший погляд складними і нереальними. Ця невпевненість у власних силах здатна знизити Вашу самооцінку. Думаючи про великі цілі, Ви з жахом розумієте, яка кількість зусиль від Вас знадобиться, скільки буде витрачено часу і енергії для їх досягнення. Якщо Ви не розіб’єте свою мрію на ряд цілей, вона так і залишиться нереалізованою фантазією. Велика мета вказує напрям руху, вона надихає і вабить, а уся Ваша увага має бути звернена на ті кроки, які Вам необхідно зробити для її досягнення. Ці кроки мають бути простими, зрозумілими і легко здійснимими. 2. Фокусуйтеся на досяжному об’єкті. Якщо зазвичай люди фокусуються виключно на тих проблемах і перешкодах, які очікують їх на шляху до мети, то Ви, використовуючи метод “Крок за кроком”, будете позбавлені від них, оскільки відстань між кроками настільки мала, що проблеми просто не зможуть існувати на такій обмеженій ділянці, а, отже, Ви легко здолаєте цей відрізок. Використовуючи цей метод, Ви легко зможете роздрібнити найскладнішу і найбільш неймовірну мету на велику кількість дрібних легко досяжних цілей в житті і бізнесі.

Вам не знадобиться багато зусиль, щоб досягти цієї мети, адже кожен крок зовсім невеликий і абсолютно нескладний. В результаті об’єднання, усі маленькі легкі кроки перетворяться з часом на Вашу мету – мрію, що здійснилася. Досягаючи невеликих проміжних цілей у житті, Ви не втрачаєте оптимізму, не витрачаєте сил на боротьбу з перешкодами, а повні позитивних думок, крок за кроком йдете вперед. Кожен крок наповнює Вас ще більшою радістю і вдячністю по відношенню до Всесвіту, який допомагає і оберігає Вас на Вашому шляху до мети. 3. Використайте візуалізацію. Метод візуалізації є ідеальним каталізатором процесу руху. Маючи структурований шлях і чітку мету, Ви кожного разу уявляєте себе на один крок попереду від того місця, де Ви реально зараз знаходитеся. Метод візуалізації сприяє прискоренню руху. Маючи уявний образ, Ви швидше досягнете його матеріального еквіваленту. 4. Використання обхідних шляхів. Оскільки будь-який процес може підпадати під вплив ззовні, Ваш шлях може в певні моменти вимагати пошуку обхідних шляхів. Це нормально. Адже, зустрічаючи на шляху річку, Ви не чекатимете, поки через неї побудують міст, а шукайте обхідні шляхи подолання цієї перешкоди. Ви витратите деякий час на пошук альтернативного шляху і убережете себе від безглуздої боротьби з обставинами і стихією. Обхідні шляхи не вимагають зміни мети, просто вибирається інший шлях на цьому відрізку.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як притягнути успіх, як притягти вдач поради екстрасенсів

Коментарі 1 коментар

  • Можливо, автора зацікавить розвитковий журнал “Експеримент”. Там багато статей на психологічну тематику.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *