Як навчитися малювати олівцем початківцю?



Практично з самих пелюшок в голови дітей намагаються вкласти знання про те, як навчитися малювати. Але як ні сумно, але ніхто практично нам не пояснює, як навчитися малювати олівцем. Адже все не так просто, як може здатися на перший погляд. Будь-який малюнок розпочинається з малюнка олівцем. Це основа художньої майстерності, яку неможливо осягнути без знань і умінь того, як треба поводитися з олівцем, як основним інструментом для малювання.

Як навчитися малювати графіті олівцем

Молодь частіше хоче дізнатися, як малювати графіті олівцем. Звичайно, це не малювання справжнього малюнка не стіні, а усього лише нарис на листку паперу, але він стане початком вашого шляху освоєння мистецтва створення графіті на вулицях міста. Саме тому ми радимо віднестися до створення малюнка на папері з усією відповідальністю. Природно вам для цього знадобляться мінімальні знання про те, як робити правильне штрихування і проводити чисті лінії.

На жаль, на уроках малювання в школі нас не учать, як малювати олівцем, а просто дають завдання і фарби. Через таке недбале відношення до подання знань, дитина вважає, що ці знання не такі важливі. Було б набагато корисніше, якби учителі видавали дітям олівці, розповідали, показували і пояснювали, як намалювати поетапно олівцем якусю тварину, як треба тримати олівець по відношенню до паперу, як робити штрихи і тому подібне.

Як намалювати олівцем аніме?

Якби підхід до навчання малювання був би спочатку вірний, то у дітей ніколи б не виникало питання, як навчитися малювати аніме наруто олівцем або як намалювати коня, їм досить було б поглянути на нариси будь-якої манги і вони би змогли змалювати малюнок з оригіналу. Їм би було відомо, що не можна розривати лінію контура персонажа, як вибирати положення руки, щоб пальці не опинялися в незручній позиції. Це основи, які повинні давати в початковій школі.

“Хочу навчитися малювати олівцем” – це бажання, які виникає у дитини, коли вона бачить красиві малюнки аніме олівцем. Учителі, звичайно готові допомогти дитині в такому бажанні, але навіщо чекати, поки малюк сам проявить ініціативу, краще відразу ж вкласти в нього ці знання.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: rada lviv ua, малюнки олівцем для початківців квіти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *