Як навчитися малювати аніме Наруто олівцем?



Якщо вам подобається дивитися аніме, і у вас є хоч би трохи схильності до малювання, то через якийсь час ви захочете розібратися, як малювати Наруто.

Наруто – це один з найзнаменитіших, довгоживучих і успішних персонажів мультфільмів-аніме . Він не лише прекрасно виглядає в японській мультиплікації, але і відмінно буде виглядати на папері. Яскрава і така, що запам’ятовується зовнішністю хлопчика-ніндзя подобається усім, а багато хлопчиків і юнаків прагнуть бути схожими на нього.

Як тільки ви прочитаєте цю статтю, ви зможете самостійно, спираючись на свою пам’ять або за допомогою невеликих підказок, намалювати голову наруто разом з коміром його одягу. Ми розберемо за пунктами, що необхідно зробити, що б персонаж аніме вийшов правдоподібним.

Якщо ви хочете знати, як навчитися малювати наруто, то розпочніть з овалу обличчя. Обличчя у наруто має велику круглу форму з гострим, як у юнака підборіддям. Тому так овал обличчя і треба малювати: круг, у якого є невеликий, пологий конус в нижній частині. Щоб краще розбиратися в пропорціях. Розглядати питання про те, як малювати героїв наруто, ми не будемо, а зосередимо усю увагу на самому Наруто. Далі перейдемо до наступного кроку і малюватимемо додаткові лінії. Перша з них перетинає вертикально овал обличчя, розділяючи його навпіл, другу лінію треба провести на рівні очей. Непотрібні лінії ми зітремо за допомогою гумки на останніх етапах створення малюнка. Відмітьте на горизонтально лінії, де знаходитимуться великі очі, на однаковій відстані від центральної вертикальної лінії. Намалюйте допоміжні круги у формі очних яблук, тому що практично в усіх аніме і мангах очі героїв великі, а для того, щоб знати, як малювати аніме наруто олівцем, вам необхідно навчитися малювати великі очі в стилі аніме. Тепер малюємо очі по допоміжних лініях. За формою вони схожі на котячі, мають такий же розріз і великі зіниці.

У Наруто зіниці світлі, тому по центру малюємо невелику темну точку райдужки, а від неї невеликі штрихи по колу. Поверхню зіниці, що залишилася, необхідно заштрихувати не сильно жирно. Можете залишити у верхній частині місце для відблиску. Продовжуємо далі вчитися, як малювати Наруто, і малюємо його налобну пов’язку, накидаємо її центральну частину і форму, потім жирно наведемо контури і знак Конохи. Але поки що цього робити не треба, тому що пряди волос Наруто перекриватимуть деякі лінії бандани. Тепер малюємо ніс. Виглядає він як дві коротенькі лінії ніздрів, які не сильно відступають від допоміжної лінії в центрі. Трохи нижче відразу ж, малюємо рот. Він не повинен оголяти зуби і повинен злегка посміхатися. Тому буде досить намалювати всього дві лінії. Перша лінія, широка, означатиме нижній край верхньої губи і зображається із загнутими вгору кінчиками. Друга ж лінія буде краєм нижньої губи, вона малюється майже прямій і короткій, трохи нижче першій лінії.

Приступимо до окреслення брів. Зробимо їх трохи навскоси, внутрішнім краєм нахиленими вниз. Не можна забувати і про три впізнанні смужки з кожного боку на щоках у Наруто. Як тільки з усіма дрібницями буде покінчено, можна переходити до найоб’ємнішого в малюванні Наруто – волосся. У Наруто зачіска має вигляд трикутників, що довільно стирчать, сенс яких в тому, щоб зробити їх максимально схожими на неслухняні пасма. Розпочніть спочатку з двох пасмочок з обох боків очей, потім між очима.

Потім вгорі намалюйте вінчик, який схожий на квітковий. Все повинно виходити спонтанно, але в теж час красиво. Необхідно намалювати п’ять-шість пасмочок волосся на голові Наруто, щоб вони перекривали його пов’язку, знаходячись як би згори. Після цього намалюйте не великі вушка. Після того, як ми розібралися, як малювати персонажів наруто, залишається справа за малим, треба намалювати комір кофтини наруто, а потім накласти в декількох місцях тіні. З-за коміра трохи виглядає шия, для якої необхідно намалювати дві короткі лінії, які означатимуть шию. Після цього відступите десь на ширину особи і почніть малювати комір.

Також необхідно не забути домальовувати невеликі пасма волосся біля шиї, яке виглядає ззаду і стрічки налобної пов’язки. За допомогою олівця надамо малюнку лиску і завершеності, треба витерти допоміжні лінії, підвести лінії по товщі, де це необхідно, і пропрацювати деталі і пропущені дрібниці на попередніх етапах. Накладіть тіні на пов’язки, область під волоссям, трішки під бровами і під носом, так ви надасте малюнку опуклість і глибину. Намалюйте досить жирну тінь на шиї і під нижньою щелепою.

Після такого детального уроку, сподіваємося, вам стало зрозуміло, як малювати аниме наруто і ви зможете все з легкістю виконати. Природно, вважається, що малювати мультяшних персонажів простіше, якщо перед очима є роздрукований малюнок з його зображенням, але повторюючи усе дії кілька разів, ви зможете після намалювати малюнок вже по пам’яті. Все, що для цього треба – постійно тренуватися. Не лінуйтеся і творіть.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як малювати людину крок за кроком, як намалювати наруто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *