Як зробити металошукач у домашніх умовах?



Металошукачі зараз коштують недешево, та зате Ви завжди можете купити металошукач і не морочитися, адже бажання знайти скарби не вщухає. Так що ж робити, купити готовий в магазині або самому зібрати? В принципі, все досить просто, треба тільки знайти усе необхідне і зробити металошукач в домашніх умовах самостійно, ну а якщо не вийде – у магазин.

1. Що б зробити металошукач в домашніх умовах, спочатку вам знадобитися знайти порожню коробку від звичайного компакт-диска.

2. Тепер необхідно знайти радіоприймач і приклеїти його задню стінку до першої стулки коробки диска. Для цієї мети можна використати як двосторонній скотч, так і спеціальну клейку стрічку.

3. Далі так само необхідно причепити калькулятор на решті внутрішній стороні стулки коробки.

4. Тепер, коли подібний пристрій майже готовий, варто приступити до налаштувань. Включіть радіо і переконайтеся в тому, що пристрій працює, причому робота повинна забезпечуватися в AM- діапазоні. При цьому також необхідно потурбуватися про те, щоб на цій частоті не працювали інші радіостанції. Тепер варто зробити звук більше і упевнитися, що окрім шуму з приймача ви більше нічого не чуєте.

5. Далі перевіряємо працездатність створеного металошукача. Починаємо закривати коробку. У певний момент ви почуєте сильний звук. Це означає що радіо змогло уловити електромагнітні хвилі, які випромінювалися калькулятором.

6. При відкривані коробки такий шум пропадатиме. Тепер досить трохи відкрити коробку так, щоб шум був не сильним, але чутним. У такому положенні піднесіть коробці до будь-якого металевого предмета. Після цього можна буде чути знову цей сильний шум. Гучний звук говорить про те, що модель металошукача працює. В цьому випадку можна за допомогою нього шукати не лише металеві речі, що загубилися у будинку, але і попрямувати в ліс або в інше місце, для того, щоб знайти що-небудь цікаве, а може бути і дорогоцінне. Але все таки краще таке пристосування використати саме в домашніх умовах. На вулиці підійде більше вдосконалена модель. Як Ви бачите зробити металошукач своїми руками в домашніх умовах не складно, головне бажання і уміння майструвати.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як зробити металошукач, як зробити металошукач із радіо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *