Як отримати безкоштовні Steam ігри і ключ

Через роки свого існування, онлайн – магазин відеоігор Steam став справжнім гігантом, мастодонтом своєї справи. Адже коли Гейб Ньюэлл тільки починав роботу над магазином, йому не обіцяли нічого, окрім невдач. Але через час, сервіс цифрової дистрибуції став не просто магазином, де можна отримати ключ для Steam, а, не побоюся цієї фрази, соціальною мережею для геймерів.

Безліч тематичних співтовариств, розвинена розрахована на багато користувачів складова, приємні ціни і часті знижки. Але далеко не усі гравці можуть сплатити вподобаний проект і саме для них була написана ця стаття, присвячена одному важливому питанню – як отримати безкоштовні Steam ключі? Давайте максимально детально в цьому розберемося.

Отримання безкоштовних ключів для Steam

Найперша ідея, яка приходить в голову: це участь в різноманітних конкурсах, де можна безкоштовно отримати Steam-ключ. У мережі можна знайти не одну сотню різних ресурсів, які дають можливість отримати заповітний ключик абсолютно безкоштовно. Але умови практично скрізь різняться – хтось просить розповсюдити запис про конкурс, хтось хоче отримати конкурсні картинки або інші роботи. Звичайно, найбезпечніше брати участь в конкурсах, які влаштовує якийсь великий портал. Так, конкуренція буде високою, але Ви точно знатимете, що у разі Вашої перемоги, організатори без зайвих слів нададуть Вам шанс отримати безкоштовні ігри Steam. Давайте розглянемо декілька спеціалізованих сайтів.

Steam gifts – для того, щоб тут зареєструватися, треба мати свій акаунт в Steam, на якому знаходиться не менше 100$ (підсумовується ціна усіх куплених ігор). Якщо такий акаунт у Вас є, то шанс на отримання Steam ігор безкоштовно досить великий.

Play blink – якщо представлений вище сайт вимагає у Вас акаунт з сотнею доларів, то цей ресурс менш вередливий. Тут Ви зможете прийняти участь у багатьох роздачах ключів, але цікава особливість криється в тому, що в деяких роздачах перемагає не випадковим чином відібрана людина, а той гравець, який набере найбільшу кількість очок в місцевих іграх, наприклад “Кульки” чи “Кристали”.

Game miner – хороший російськомовний портал, де досить складно зареєструватися, але легко отримати ігри в Steam! Реєстрація тільки по спеціальних інвайт-кодам, які Вам можуть представити учасники системи. Таким чином кількість користувачів не занадто велика, що дозволяє підвищити шанси на успіх. І на додаток до всього, тут можна знайти такі роздачі, які зовсім не вимагають окулярів.

Gala giveaways – це останній цікавий сайт в нашому списку. Він ще досить молодий, але його творці є власниками відомого порталу Gala indie, де можна купувати збірки інді-ігор за смішні гроші.

Другий спосіб отримання Steam ігор безкоштовно – це пошук відповідних проектів в самому магазині. Так-так, Ви не недочули, якщо гарненько попорпатися, то можна знайти абсолютно безкоштовні ігри. Декілька кліків, завантаження і ось Ви вже граєте безкоштовно. Як приклад можна привести такі проекти, як: The Lord of the Rings Online, Codename Gordon, America’s Army 3 або ж Alien swarm. І це тільки самий початок списку.

Окрім цього, можна безкоштовно завантажувати і грати в різні модифікації, побудовані на відомому движку від Valve – Sourсe. Можна знайти досить якісні роботи. Для того, щоб отримати безкоштовний Steam Вам треба зробити всього декілька кліків – цифровий магазин можна завантажити абсолютно безкоштовно. Вам залишилося тільки знайти ключі до ігор і можете вирушати в приголомшливі подорожі.

які безплатні ігри в стімі, багато ключів для стим, безкоштовні ключи стім, безкоштовні стім ключі, безкоштовний steam

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *