Як поставити пароль на папку в Windows

Як поставити пароль на теку у в Windows 7, XP? Який обрати захист інформації на комп’ютері. При користуванні комп’ютером відразу декількома користувачами, то відразу виникає необхідність для окремого користувача приховати важливу йому інформацію. Захисту від інших людей потребують документи, навіть особисті фотографії. Але це зовсім не викликає здивування, адже обличчя користувача – це його робочий стіл! Можна навіть перефразовувати відоме прислів’я: «Якщо ти мені покажеш свій робочий стіл, тоді я скажу хто ти!».

Усі створювали теки, але в її властивостях немає такого, щоб приховати теку за допомогою пароля від загального перегляду. Що робити з теками, якщо навіть файли excel або навіть word запаролити можна легко? Та можна просто чимдалі від усіх заховати в дуже далеку теку, але виявлення її іншими користувачами є лише справою часу. Все одно колись хтось знайде таку важливу для Вас теку. І що робити? Корисні поради допоможуть на теку встановити пароль!

А якщо треба дізнатися як видалити файли windows, то зверніть увагу на наступні способи.

Спосіб №1: Можна встановити пароль на теку в Windows за допомогою програм. Щоб поставити теку під пароль, наш первинний спосіб полягає в установці деяких програм, які потрібні, щоб поставити на теки паролі. Програми такі легко знайти і завантажити за допомогою всесвітньої павутини Інтернету. Але ми Вам хочемо підказати, як можна поставити паролі на теки, не вдаючись до допомоги Інтернету, просто керуючись іншими засобами. Але якщо Вас вабить спосіб з програмами, то можете розглянути наступні їх варіанти: Folder lock, Drivecrypt, Folder Password Protect ну і TrueCrypt.

Спосіб №2: За допомогою архівації захищаємо теку паролем. Не можна назвати архіватор Winrar програмою, яка спеціалізується над тим, щоб розставляти паролі на теки. І особливим софтвером її важко вважати, тому що ця програма є майже на усіх комп’ютерах, і вдатися до неї найпростіше. Вам треба натиснути правою кнопкою миші на вибрану теку, і вибрати “Додати в архів”. Далі з’яветься вікно, перейдіть на вкладку «Додатково”, і там з’явиться кнопка “Встановити пароль”, з правого боку. Ви повинні клацнути по ній. Потім з’явитися ще нове вікно, де буде “Архівація паролем”, там Вам знадобитися ввести вигаданий пароль двічі, а потім натиснути “Ок”, щоб підтвердити правильність введення пароля. Після того в основному вікні Вам теж знадобиться натиснути “Ок”. І тепер, при відкритті архіву, від користувачів знадобиться ввести пароль.

Спосіб №3: Просто сховати потрібну теку, щоб не захищати її паролем. Цей спосіб альтернативний, він не виконує потрібних завдань. Результатом цих дій буде введення пароля з подальшою появою теки. Вам треба відкрити свій блокнот і скопіювати в нього код, який вказується на форумі в повідомленні під № 13. У коді замініть ті числа на Ваш пароль. Далі Вам треба зберегти пароль, назвавши його 1.bat – треба точно повторити головне розширення. І цього усього просто запустіть файл, і Вам запропонують ввести пароль. Ви його вносите, і з’являється тека Private, в яку Ви і можете скопіювати потрібні Вам документи. Але це ще не усе, під час подвійного натискання на теку Private, Вам запропонують два варіанти “Y” (залишити теку видимою) чи “N” (сховати її).

Спосіб №4: Вхід за допомогою пароля в обліковий запис. Можна також усі системні записи зробити окремо для кожного користувача, і на кожну встановити свій пароль. Такий захист інформації на комп’ютері теж досить надійний. Але щоб хтось випадково не увійшов до системи через Ваш системний запис, робимо таким чином: ” Властивості”, далі з’явиться вікно, там вибираємо “Доступ”, і далі просто прибираємо галочку там, де написано «Загальний доступ до цієї теки». Потім натискаємо “Застосувати”. Тоді вписуєте Ваш пароль і слово підказку, і потім клацаєте “Створити пароль”. Розібралися як поставити пароль на теку в Windows? Це не так вже і складно, як може видатися спочатку.

Як поставити заборону на зміну архіву?, як поставити заборону на зміну архіву, як поставити моторагольф на волинянку, як поставити пароль на папку вінандовс7, Схема як поставити пароль на папку на компютері

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *