Як купити речі з Китаю

За останні десятиліття склалася і усталилася думка, що усій китайській продукції не властиві тривалий термін служби і висока якість. Проте це не так. У Китаї, окрім всіляких підробок, можна знайти цілком гідний одяг за прийнятними цінами. Скористайтеся Інтернетом і введіть в пошуковий рядок запит “Китайський Інтернет-магазин”. Перед вами з’явиться список всіляких сайтів, на яких можна придбати одяг з Китаю. Але не варто кидатися на першу-ліпшу пропозицію. Зайдіть на сайт і почитайте відгуки про нього. Найчастіше такі ресурси є міжнародними, тому вам знадобиться знання іноземних мов або просто перекладач. Виберіть відповідний для вас Інтернет-магазин. Він повинен відрізнятися позитивними відгуками і бажано, щоб відгуки були додані і мешканцями вашої країни.

До того ж, вас повинен влаштовувати спосіб оплати товару. Додайте у “Кошик” ті речі, які ви хотіли б придбати. Особливу увагу приділіть розміру одягу. Річ у тому, що європейські, російські і китайські маркування помітно відрізняються. Тому знайдіть таблицю розмірів і підшукайте той, що відповідає вашим параметрам. Великим недоліком тут є відсутність можливості приміряти річ і дізнатися, чи підходить вона вам, чи приємно виглядає колір. Сплатіть за покупку.. Більшість сайтів працюють за передоплатною системою, тому вам доведеться покластися на сумлінність вибраного Інтернет-магазину. Сплатити купівлю можна через різні платіжні системи або ж скориставшись банківською картою. Стежте за статусом відправки вашої покупки. Зазвичай, після оплати вам надається трек-код, іншими словами, номер, по якому можна відстежувати місце розташування купленого одягу.

Для того, щоб дізнатися, на якому етапі відправки знаходиться ваша покупка, слід ввести трек-код на одному з сайтів відстежування поштових надсилань. Отримайте ваше замовлення на пошті. Після того, як посилка буде доставлена в найближче відділення пошти, вам прийде повідомлення про її отримання. З цим повідомленням відвідайте відділення і заберіть свою посилку. Перевірте її вміст прямо на пошті. Переконайтеся, що вам прислали увесь комплект,за який ви сплатили. Отримайте посилку кур’єром. Деякі Інтернет-магазини надають можливість скористатися послугами кур’єра. Він заздалегідь подзвонить вам і запитає, в який час вам буде зручно отримати замовлений одяг. Проте за такий спосіб доставки доведеться доплатити. Замовте спочатку невелику посилку, щоб перевірити, чи все відбудеться добре. Коли ви отримаєте її, можете вже без побоювань замовляти великі об’єми одягу.

речі з китаю купити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *