Як надіти корсет?



Корсет, як частина жіночого гардеробу, відомий вже декілька віків і не збирається здавати своїх позицій. За бажання можна підібрати такі варіанти цього оригінального предмету одягу, який у поєднанні із спідницею або брюками доречно буде одягнути на роботу або на вечірку.

Насамперед, правильно підберіть корсет. Він не має бути занадто тугим або навпаки вільним. Спочатку спробуйте приміряти корсет на розмір менший вашого, але стежте, щоб залишався запас.. Вибирайте корсет з якісного матеріалу, він не повинен натирати шкіру грубими швами, шнурками і застібкою. Врахуйте, що новий корсет, як нове взуття, доведеться розношувати, тому під час першої примірки, можливо, ви відчуєте дискомфорт. Надягаючи корсет не тягніть його відразу до максимального стану, а тягніть стрічки шнурування його поступово. Впродовж декількох днів ви звикнете до цього виду одягу, а корсет адаптується до тіла. Тільки після цього тягніть його так, як вам подобається.

Намагайтеся застібати і розстібати блискавку на корсеті не в затягнутому стані, інакше можливо вирвати зубчики блискавки і зіпсувати красиву річ. Розпустіть шнурування, тим самим ви знімете навантаження з блискавки.

Надівайте і знімайте корсет на повному видиху, оскільки тиск грудної клітки на корсет зменшується. Корсети бувають з трьома видами шнурування. Шнурування на спині зручно і швидко застібати самостійно, не разслаблюючи тягу, тому що блискавка розташовується спереду або збоку. Шнурування спереду простіше тягнути, але розслабити його, наприклад, після їжі, не можна, оскільки корсет розкриється занадто сильно. Шнурування з боків найзручніше, але тягнутися до ефекту “пісочного годинника” з таким варіантом не вийде. Починаючи затягувати корсет, перевірте, щоб шнурування не було сплутане. Порахуйте кількість петель – середина відповідатиме лінії талії. Оберніть корсет навколо себе і переконаєтеся, що шнурування знаходиться на потрібному місці. Застебніть блискавку або гачки.

Зашнуровуйте корсет від низу і верху до середини. Стрічки шнурування ведіть зсередини назовні, а дотягнувши їх до талії, переконаєтеся, що вони однакової довжини. Затягуйте шнурування туго – ви повинні відчути стискування. У нижній частині корсета залиште шнурування вільним і зав’яжіть вузлики з двох сторін, перш ніж затягнути корсет остаточно. Кінці стрічки сплетіть у бант. Тепер ви знаєте як правильно одягнути корсет. Пробуйте.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: как самой на себе одягнути карсет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *