Чому чорніє срібло? Сигнали Вашого організму [draft]



Давайте дамо відповідь на запитання: “Чому чорніє срібло?”. Срібло – шляхетний метал, який широко відомий своїми протимікробними властивостями. Саме тому срібні вироби використовують у релігійних обрядах. Чому срібло швидко чорніє? Цей процес зазвичай не залежить від того, коли Ви чистили виріб. Іноді буває і так, що темніють прикраси тільки на одній руці або темніють сережки, а ланцюжок – ні. Є декілька протилежних думок про те, чому чорніє срібло на тілі людини. Ми розглянемо їх всі, а якій теорії вірити, вирішуйте самі.

Чому темніє срібло? На Вас навели порчу?

Містики та езотерики вважають, що срібні прикраси очищають ауру людини від негативу. Саме тому, коли на Вас наводять порчу, срібні прикраси різко темніють. Також, на думку екстрасенсів, це може провіщати нещастя або хворобу. Чому темніє срібло на тілі людини?

  1. Деякі екстрасенси вважають, що це ознака наведеної порчі або привороту.
  2. Це означає, що Ви постійно знаходитеся у пригніченому стані, і прикраса забирає весь Ваш негатив на себе.
  3. Це провіщає швидкі нещастя і проблеми.

Якщо Ваша прикраса потемніла, езотерики радять почистити її і покласти на ніч в ємність із солоною водою так, щоб Місяць освітлював посудину. Ви очистите виріб від негативу. Не зайвим буде сходити до церкви і причаститися. Варто зазначити, що наукового підтвердження містичної теорії немає.

Чому чорніє срібло? Хімічна реакція

Усі срібні прикраси мають пробу. Зазвичай це 925 або рідше 856 проба. Проба показує, скільки відсотків срібла містить прикраса, а скільки відсотків – домішок. Так, в прикрасі 925 проб міститься 92,5 % срібла, а решта домішки. До їх складу зазвичай входить мідь, яка має властивість вступати в реакцію з повітрям і солями поту, від цього метал темніє. Чим нижче проба, тим більше у виробі домішок і тим вище вірогідність потемніння.
Чому темніє срібло на тілі? Це може бути пов’язано з підвищеним потовиділенням або гормональною перебудовою організму. Можливо, Ви нещодавно хворіли і склад Вашого поту змінився. Мідь у складі прикрас вступає в реакцію із солями Вашого поту, якщо склад поту міняється, то, відповідно, реакція буде більше вираженою. Проте бувають і такі випадки, коли срібло не просто темніє, а різко чорніє. Чорніти можуть не лише прикраси, а навіть срібні статуетки або столове начиння. Від чого чорніє срібло? Найчастіше це пов’язано зі змінами в довкіллі та приміщенні. Можливо, різко помінявся температурний режим або вологість. Згадайте, можливо, Ви використали для чищення виробу новий засіб, який і викликав таку реакцію.
Іноді різко чорніють Ваші улюблені прикраси. Це може траплятися навіть відразу після чищення. Чому чорніє срібло на тілі людини? Різке почорніння може виникати внаслідок підвищеного потовиділення, можливо, Ви приймаєте антибіотики або гормональні препарати. Від чого ще чорніє срібло на тілі? Також це може статися через новий крем по догляду за тілом. Саме з цієї причини продавці радять знімати всі прикраси, коли Ви проводите косметичні процедури або приймаєте ванну. Бувають такі випадки, коли почорнів тільки ланцюжок. Чому чорніє срібний ланцюжок на шиї? На шиї є багато потових залоз. Якщо у Вас чорніють тільки ланцюжки, а інші прикраси залишаються світлими – це свідчить про зміну гормонального фону. Можливо, Вам варто здати аналіз на гормони?


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: чому чорніє срібло на шиї, чому чорніє срібло на тілі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *