Як зробити торт з памперсів своїми руками : майстер-класи з покроковими фото і відео [draft]



Народження дитини в сім’ї – завжди радість і величезне щастя, яке важко описати словами. Усі рідні і близькі поздоровляють батьків з новонародженим і намагаються подарувати щось корисне, адже малюкові треба стільки дрібниць. У зв’язку з широким асортиментом дитячого приладдя зробити вибір досить важко. Якщо спорудити торт з памперсів своїми руками, вийде не лише корисний, але і цілком оригінальний подарунок. Його легко прикрасити на власний розсуд, використовуючи туалетне приладдя, м’які іграшки, пінетки і інші приємні дрібниці для новонародженого.

Правила гігієни

Перш ніж зробити торт з памперсів для дівчинки або хлопчика своїми руками, важливо згадати основні правила гігієна, якої необхідно дотримуватися в процесі роботи з речами, призначеними для новонародженого :

  • Перш ніж зібрати красивий торт з памперсів на подарунок, слід обов’язково вимити руки з милом.
  • Усі речі, які є складовими частинами конструкції, бажано продезинфікувати (матерію відпарюють за допомогою праски, пляшечки миють з милом, обдають окропом і інше).
  • Зблизька не мають бути присутніми домашні тварини.
  • Памперси згортаються обережно, не варто вивертати їх назовні, оскільки там вони стикаються з тілом малюка.

Щоб зробити торт з памперсів своїми руками хлопчикові або дівчинці, початківцям краще скористатися майстер-класом, де покроково з фото описана кожна дія.

Двох’ярусний торт з памперсів для дівчинки

Торт з памперсів можна спорудити спеціально для дівчинки. Для цього можна використати “дівчачі” прикраси (наприклад, бантики) і відповідну колірну палітру.

Необхідні матеріали

Щоб зібрати двох’ярусний торт з памперсів для дівчинки своїми руками, знадобляться наступні матеріали:

  • упаковка памперсів (бажані до 80 штук, із запасом);
  • трубочки для зміцнення з’єднань ярусів;
  • стрічки і інші елементи для оформлення;
  • пакувальний матеріал;
  • м’яка іграшка;
  • скотч;
  • ножиці;
  • книга, що використовується як підставка;
  • дитяче приладдя для прикраси торта.

На замітку! Багато хто ставить питання: скільки треба памперсів для торта? Якщо використати невелику кількість підгузників (близько 10-30), вийде маленький одноярусний торт з памперсів, якщо узяти їх більше (десь від 40-50), можна зібрати двох’ярусний, триярусний і навіть четирехъярусний торт.

Покрокова інструкція

Для створення двох’ярусного торта з памперсів для дівчинки використовується такий МК з покроковими фото:

  1. Викласти памперси з упаковки. Згорнути кожного в трубочку, бажано обмотати гумкою, щоб він не розгорнувся.

  2. У центрі поставити дитячу шампунь, пляшечку або щось подібне, навкруги виставити трубочки з памперсів. Скріпити по кругу стрічкою. Кожен підгузник має бути щільно притиснутий до пляшечки.

  3. Далі треба зібрати ще один ярус. Для цього виконуються аналогічні дії, тільки використовується більше підгузників. В результаті вийде круг більшого діаметру.

  4. Поставити маленький ярус на великий, скріпивши їх між собою трубочками з-під соку.

  5. Якщо з’являться порожнечі, їх слід заповнити трубочками з памперсів.

  6. Підготувати підставку для торта. В даному випадку як вона використовується дитяча книга, яка також стане прекрасним подарунків для дівчинки. Її слід обернути подарунковим папером, який знизу закріплюється скотчем.

  7. Встановити торт на підставці. Можна зробити навпаки: спочатку поставити пляшечку на підставку, прикріпити скотчем і почати формувати навколо неї яруси.

  8. Прикрасити торт на власний розсуд, згори поставити м’яку іграшку.

Якщо під рукою м’якої іграшки не виявилось, можна озброїтися красивою рожевою стрічкою і зав’язати на верхівці торта з памперсів великий пишний бант.

Триярусний торт з памперсів для хлопчика

Принцип створення торта з памперсів для хлопчика не сильно відрізняється від такого подарунка для дівчинки, за винятком, правда, колірного рішення і предметів для прикраси торта.

Необхідні матеріали

Щоб зібрати красивий і незвичайний торт з памперсів для хлопчика своїми руками, треба підготувати наступне:

  • памперси (близько 85 памперсів середньої товщини);
  • біла стрічка або гумка для кріплення памперсів;
  • двосторонній скотч – потрібний на етапі поєднання ярусів;
  • ножиці – допоможе відрізувати скотч або стрічку, гумку;
  • стрічки, соска, шкарпеточки, пінетки, брязкальця, пляшечка і інші предмети, що виступають декоративними елементами.

Покрокова інструкція

Покроковий майстер-клас допоможе швидко зробити красивий триярусний торт з памперсів для новонародженого хлопчика:

  1. Щоб зробити нижній ярус, доведеться використати половину підгузників, підготовлених для виготовлення подарункового торта. Їх треба викласти кругом, як на фото. Вони мають бути розташовані досить щільно один відносно одного. Інші яруси викладаються аналогічним чином. Для середнього використовується більше половини підгузників, що залишилися. Для останнього верхнього ярусу потрібно буде узяти те, що залишиться. В результаті вийде три круги різних діаметрів.

  2. Щоб яруси торта вийшли стійкішими, необхідно в центр кожного круга вставити звичайну втулку, яка залишається після використання паперових рушників. Підгузники також слід зафіксувати стрічкою, обмотавши її навколо кожного ярусу. Вона не має бути занадто затягнутою або, навпаки, ослабленою. Треба дотримуватися міри.

  3. Викласти яруси торта один на одного, закріпивши їх між собою двостороннім скотчем. Знизу повинен розташовуватися найбільший круг з памперсів. Це основа торта, яка надає стійкість усієї конструкції. Останнім йде найменший ярус.

  4. Звичайно, такий торт не виглядає святково. Але все можна виправити, якщо прикрасити його яскравими стрічками. Головне, підібрати їх так, щоб вони прекрасно між собою поєднувалися, доповнювали один одного.

На замітку! Якщо використати неприйнятні поєднання кольорів стрічок, можна зіпсувати загальне враження про торт. На сьогодні, враховуючи величезний асортимент товарів, підібрати оптимальний варіант нескладно.

Тепер, коли незвичайний торт з підгузників для хлопчика готовий, можна приступати до його прикраси. На цьому етапі варто дати волю фантазії, щоб вийшов справжній шедевр. Кожен елемент декору не лише прикрашає торт, але і представляє цінність для малюка.

У хід йдуть такі корисні речі, як пляшечка для годування, шкарпеточки, пінетки, соска і інше. Декоративні елементи прикріпляються за допомогою двостороннього скотча.

Торт з памперсів і пелюшок

Щоб торт з підгузників вийшов, як справжній, бажано, окрім памперсів, використати пелюшки, які вирівняють краї.

Необхідні матеріали

Для виготовлення справжнього шедевра знадобляться такі матеріали:

  • памперси;
  • пелюшки;
  • прищіпки;
  • ковдра;
  • підставка під торт;
  • пакувальний папір;
  • шкарпетки пляшечка і інші предмети для прикраси.

Покрокова інструкція

Нижче представлений майстер-клас по виготовленню подарункового торта для новонародженого з памперсів покроково з фото:

  1. Підготувати підгузники, які планується використати для формування торта. Дістати їх з упаковки, скрутити в трубочку кожен і скріпити за допомогою прищіпок.

  2. Викласти 6 трубочок з памперсів навколо однієї і стягнути отриману конструкцію гумкою. Потім обмотати плівкою, заздалегідь склавши її. Ширина пелюшки повинна відповідати висоті ярусу з памперсів. Закріпити її можна за допомогою звичайної шпильки.

  3. Щоб зробити великий ярус, доведеться використати 19 підгузників. Спочатку з 7 памперсів зробити круг, як в попередньому пункті. Скріпити все гумкою, а потім навкруги виставити 11 трубочок з підгузників. Знову закріпити гумкою. У результаті вийде ярус для торта, що складається з 19 підгузників. Іншу пелюшку скласти і обмотати навкруги, закріпити шпилькою.

  4. Поставити круг маленького розміру на більший ярус.

  5. Для наступного ярусу знадобиться знову зробити маленький круг, що складається з 7 підгузників. Далі під гумку підсунути 12 памперсів, а потім – ще 24. У черговий раз змотати пелюшкою і закріпити шпилькою. Аналогічним чином зробити ще один ярус. Найбільший нижній круг треба обмотати ковдрою.

  6. Коли усі рівні торта будуть виставлені один на одного відповідно до розміру, можна приступити до прикраси. Дитячі шкарпеточки натягнути на смужки з картону, вставити між памперсами у будь-які місця. Крім того, для прикраси можна використати м’які іграшки і інші речі, які згодяться маленькій дитині.

Поставити торт з памперсів на підставку, можна запакувати і за бажання перев’язати бантом.

На замітку! Оскільки памперси відносяться до предметів гігієни, торт з них має бути обов’язково запакований, що запобіжить попаданню пилу і інших забруднень. Для цього бажано використати звичайний целофан, що “шелестить”. Згори його можна перев’язати красивим бантом, внаслідок чого вийде прекрасний і корисний сувенір з незвичайним поданням.

Відео: як зробити торт з памперсів

Напевно кожен погодиться, що торт з памперсів – це незвичайний, оригінальний і в той же час корисний подарунок. Для його виготовлення використовуються практично тільки ті предмети, які згодяться малюкові відразу після народження і найближчими місяцями. Зібрати торт з памперсів досить просто, особливо якщо робити це по покрокових картинках.

На відео представлені майстер-класи, де покроково уявлено, як зробити торт з памперсів для хлопчика або дівчинки своїми руками.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: торт із памперсів, Торт з памперсів своїми руками на скоро

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *