Як зробити танк з шкарпеток своїми руками [draft]



Хочеться здивувати улюбленого чоловіка оригінальним подарунком на 23 лютого? Це не так складно, як здається, якщо підійти до справи з творчим ентузіазмом. Навіть звичні шкарпетки можна подарувати дуже креативно. Як це зробити? Створити з них своїми руками незвичайний виріб – танк з шкарпеток. На фото і відео є усі рекомендації по створенню незвичайного подарунка на 23 лютого. Такий подарунок точно не буде соромно подарувати будь-якому чоловікові: чоловікові, синові, батьку, братові, другу.

Матеріали

Щоб зробити танк з шкарпеток своїми руками на 23 лютого, не знадобиться ніяких складних і рідкісних матеріалів. Для оригінального виробу слід узяти:

  • 4 пари чоловічих шкарпеток (можна використати однакові і версії різного кольору);
  • 1 коктейльну трубочку для формування дула танка (можна замінити кульковою ручкою);
  • 5 тонких гумок, як для грошових купюр;
  • широку атласну стрічку.

От і все. Як видно, для створення власними руками незвичайного подарунка з шкарпеток для представника сильної половини нічого складного і рідкісного використати не треба.

Покрокова інструкція по створенню танка з шкарпеток

Увесь творчий процес із створення танка з шкарпеток займає близько 5-10 хвилин, а покроковий майстер-клас з фото дозволить уникнути помилок в роботі. Але такий подарунок на 23 лютого опиниться поза конкуренцією і безперечно точно запам’ятається.Крок 1 – Треба підготувати шкарпетки. Всього слід узяти 4 пари. Оптимально використати шкарпетки без емблем і логотипів. Але якщо таких не знайшлося, не біда. Їх можна скрутити так, що ніяких сторонніх написів видно не буде.
Крок 2 – Тепер необхідно розкласти 4 шкарпетки в рядок. П’ята повинна дивитися вгору.Крок 3 – Кожну шкарпетку треба згортати щільним рулоном. Усі заготівлі окремо перетягуються гумкою. Це майбутні гусениці танка.Крок 4 – Далі треба зробити вежу танка. Для цього беруться 1 або 2 шкарпетки. Тут все залежить від товщини виробу. Якщо шкарпетки тонкі, то треба використати 2 шкарпетки.
Крок 5 – Для створення вежі танка треба тільки обернути одну шкарпетку навколо другого. Ось і заготівля для оригінального подарунка готова.Крок 6 – Тепер треба до кінця сформувати гусениць імпровізованого танка. Для цього потрібно буде розгорнути одну шкарпетку і розташувати на ній 4 заздалегідь створених рулону. Вони ж згори і обертаються цією шкарпеткою. Гусениця танка готова.Крок 7 – Згори встановлюється вежа, яку згортали заздалегідь, і вставляється коктейльна трубочка.

На замітку! Дуло для танка можна зробити і з ручки, що пише.

Крок 8 – Конструкція подарунка перетягується гумкою.Крок 9 – Залишається тільки декорувати подарунок атласною стрічкою. Вона може бути будь-якого кольору. Її краще розташувати поверх гумки.От і все! Практичний і нетривіально піднесений подарунок на 23 лютого готовий. Подарувати такий презент точно не буде соромно. Сувенір гарантовано викличе посмішку і створить відмінний настрій.

Відео: як зробити танк з шкарпеток своїми руками

Наочний майстер-клас з відео і фото дозволить зробити танк своїми руками навіть дитині. Змайструвати неординарний подарунок за допомогою таких підказок не складе труднощів.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *