Вироби на 23 лютого для папи своїми руками в дитячому саду в молодшій і старшій групі, майстер-класи з фото і відео – Вироби для дітей до 23 лютого з кольорового паперу і серветок [draft]



Створювати красиві, оригінальні і креативні вироби на 23 лютого своїми руками можна з найпростіших підручних матеріалів. Не знаєте, як? Тоді вивчайте наші майстер-класи і вчіться робити незвичайні і красиві роботи з паперу, картону, серветок і інших звичних атрибутів творчості. Для дітей, які ще ходять в молодшу і старшу групи дитячого саду, ми пропонуємо зовсім прості уроки, що розповідають, як швидко легко і без зусиль підготувати для папи милий приємний подарунок. Для школярів є задачки трохи важче, наприклад, виготовлення своїми руками моделі танка або красивого святкового герба. Вам залишається тільки вибрати вподобаний майстер-клас і приступити до справи.

Прості вироби на 23 лютого своїми руками з серветок в дитячому саду в молодшій групі, майстер-клас з фото покроково

З хлопцями молодшої групи дитячого саду до 23 лютого можна зробити своїми руками прості, але в теж час красиві і привабливі подарунки для пап, дідусів і старших братів – яскраві гвоздики з найзвичайніших серветок. Робота не викличе у малюків ніяких утруднень, а виховательці знадобиться втрутитися в процес і надати дітям деяку допомогу тільки на завершальному етапі, коли квітку потрібно буде прикріпити до стеблинки. З усім іншим хлопченята і дівчатка легко впораються самостійно.

Необхідні матеріали до простих виробів з нагоди 23 лютого для молодшої групи дитячого саду

  • серветки червоного кольору
  • серветки зеленого кольору
  • блискучий серпантин
  • трубочка з пластмаси
  • прозорий скотч

Покрокова інструкція для дітей з молодшої групи – як зробити своїми руками до 23 лютого простий виріб

  1. Одну серветку червоного кольору акуратно скласти гармошкою з кроком приблизно в 1 сантиметр.
  2. По центру акуратно перев’язати смужкою, вирізаною з іншої серветки.
  3. Частини, що виявилися по обох сторонах вузла, наїжачити і розпушити.
  4. Зігнути квітку навпіл в області вузлика і знову розпушити. На виході повинна вийти пишна і об’ємна гвоздика.
  5. Насадити готову квітку на пластмасову трубочку, а потім щільно обмотати її серветками зеленого кольору. У декількох місцях закріпити шматочками прозорого скотча, щоб обгортка не розгорнулася. Поверх красиво пов’язати блискучою серпантиновою стрічкою і у святковий день подарувати папі, дідусеві або старшому братові.

Як створити вироби на 23 лютого своїми руками в дитячому саду в старшій групі – фото покроково


У старшій групі дитячого саду хлопцям варто запропонувати виготовити до 23 лютого своїми руками нескладний, але дуже цікавий виріб – корабель з вітрилами і прапорцями. Дітям 5-6 років не складе ніяких труднощів впоратися з цим завданням, і вони без особливих зусиль зможуть зробити цілую святкову ескадру або навіть справжній морський флот. Моделі кораблів потім доречно буде використати в якості подарунків для пап, дідусів і старших братів. Щоб виріб мав більше особовий відтінок, на найширшому вітрилі можна написати ім’я людини, для якої призначається презент, або яку-небудь коротку вітальну фразу про доблесних і сміливих захисників Вітчизни.

Необхідні матеріали до виробів на тему 23 лютого для старшої групи дитячого саду

  • поролонова кухонна губка для миття посуду
  • бамбукова паличка
  • дерев’яна зубочистка
  • набір крепованого кольорового паперу
  • фрагмент атласної стрічки
  • клей
  • фломастер
  • ножиці

Покрокова інструкція для старшої групи в дитячому садку – як зробити виріб на честь 23 лютого

  1. Для виготовлення корпусу корабля у поролонової кухонної губки навскоси зрізувати два передні куточки так, щоб попереду вийшов загострений носик.
  2. У центр основи вставити бамбукову паличку. Це буде щогла.
  3. Смужки крепованого паперу різних кольорів розрізати на прямокутники великого, середнього і маленького розміру. Нанизати їх на щоглу, розпочавши з найширшого і закінчивши найкоротшим.
  4. Атласну стрічку розрізати на дві частини, з одного боку з краю вирізувати трикутник, а рівний край загнути всередину і щільно приклеїти клеєм так, щоб утворилася вузька петелька. Один прапорець одягнути на край щогли, а другий – на зубочистку, розташовану ближче до носа корабля. Встановити виріб на картонний постамент і прикрасити роботою внутрішнє приміщення садка або передати виріб в якості експоната на тематичний конкурс дитячої творчості.

Легкий і швидкий виріб з паперу на 23 лютого папі – майстер-клас для дошкільнят


У цьому майстер-класі детально описується, як легко і швидко дошкільнятам зробити з кольорового паперу тематичний виріб для папи з нагоди 23 лютого. Робота дуже проста і не зажадає від малюка ніяких серйозних зусиль, а якщо процес проконтролюють мама, бабуся або старша сестра, презент вийде особливо акуратним і привабливим.

Необхідні матеріали для паперового виробу на честь 23 лютого для папи

  • лист картону
  • набір кольорового паперу
  • простий олівець
  • лінійка
  • клей
  • ножиці

Покрокова інструкція до майстер-класу для дошкільнят – як легко і швидко зробити до 23 лютого виріб з паперу папі

  1. З щільного білого картону вирізувати прямокутник 25Х20 см
  2. На папері червоного кольору накреслити дві смужки розміром 2Х20 см і ще дві смужки 2Х25 см Акуратно вирізувати ножицями, змастити з внутрішньої сторони клеєм і приклеїти по краях листа картону, щоб вийшла рамка.
  3. З блакитного паперу вирізувати прямокутник 8Х15 см, вирізувати ножицями і вертикально приклеїти на білому фоні в центральній частині композиції.
  4. З яскраво-жовтого паперу вирізувати два круги діаметром 5 см, а з помаранчевої три невеликі трикутники. Круги, один над іншим, приклеїти на блакитний папір. Два помаранчеві трикутники приклеїти біля основи корпусу ракети, а один – згори. З червоного паперу вирізувати п’ятикутну зірку і приклеїти її до верхнього помаранчевого трикутника.
  5. Покласти виріб з паперу на 1-2 години під вантаж, щоб усі елементи добре приклеїлися до картону і краєчки не відкопилювалися. В день свята піднести улюбленому папі.

Цікаві вироби на 23 лютого своїми руками для папи з паперу і картону

Літак, виготовлений з картону і паперу, вважається одним з найвдаліших варіантів виробу своїми руками на 23 лютого для папи. Модель виглядає помітно і привабливо, добре виглядає в шафі під склом або на полиці у бібліотеки. Отримуючи такі приємні подарунки, батьки часто беруть їх на роботу і встановлюють на столі біля комп’ютера, щоб навіть у момент авралу згадувати про будинок, сім’ю і своїх дітей.

Необхідні матеріали для виготовлення папі до 23 лютого цікавого виробу з картону і паперу

  • сірникова коробка
  • лист картону блакитного кольору
  • червоний і жовтий оксамитовий папір
  • простий олівець
  • ножиці
  • клей ПВА
  • лінійка

Покрокова інструкція, як зробити своїми руками на честь 23 лютого паперовий виріб

  1. На картонному листі зробити попередню розмітку: від довгого краю листа відміряти 2 сантиметри згори і знизу. За допомогою лінійки з’єднати обидві відмітки і відрізувати цей фрагмент.
  2. Для крил заміряти ширину сірникової коробки і вирізувати з картону дві довгі смужки, що відповідають цим розмірам.
  3. Потім вирізувати ще дві короткі смужки 1Х10 см Вони послужать оперенням для хвоста.
  4. Щонайдовшу картонну смужку зігнути навпіл і перпендикулярно приклеїти до сірникової коробки, що виступає корпусом літального апарату.
  5. За допомогою ножиць закруглювати краї у смужок, призначених для крил, а потім прикріпити їх до корпусу літака.
  6. Для створення хвостової частини одну коротку заготівлю із закругленими краями акуратно вклеїти у всередину щонайдовшої зігнутої смужки.
  7. Другу скласти рівно навпіл, з кожного боку відміряти по 0,5 см, прокреслити лінію і чітко по ній загнути картон. Потім цю деталь прикріпити на зовнішню задню частину хвоста літака.
  8. З жовтого паперу вирізувати фігурку пропелера, а з червоної – чотири зірки (2 маленьких і 2 великих).
  9. Пропелер приклеїти по середині передньої частини сірникової коробки, великими зірками прикрасити крила, а маленькими – хвостову частину.

Тематичні вироби на 23 лютого своїми руками для дітей в школу


Разом з хлопцями в школі на 23 лютого можна зробити дуже цікавий тематичний виріб – маленький танчик. Такий виріб підходить і для подарунка, і для конкурсу дитячих талантів, який часто проводиться в школі напередодні Дня захисника Вітчизни.

Необхідні матеріали для дитячого виробу на свято 23 лютого в школі

  • сірникові коробки – 6 шт
  • клей-олівець
  • зелений папір середньої щільності
  • щільна коричнева тасьма
  • скотч
  • зубочистка
  • простий олівець
  • обрізки кольорового паперу
  • металево кришки

Покрокова інструкція, як дітям в школі змайструвати красивий виріб 23 лютого

  1. Для корпусу танка скріпити між собою за допомогою скотча чотири сірникові коробки (два внизу і два згори). Коробки, що залишилися, скласти один на одного і теж закріпити скотчем. Це буде вежа.
  2. Обклеїти заготівлі з усіх боків смужками зеленого паперу.
  3. Для позначення гусениць обклеїти з двох сторін щільною тасьмою коричневого кольору корпус виробу.
  4. За допомогою клею прикріпити вежу на основу корпусу.
  5. Простий олівець обернути зеленим папером і в декількох місцях скріпити невеликими шматочками скотча. Акуратно вийняти олівець, один кінець трубочки, що вийшла, надрізати, відігнути краєчки, змастити їх клеєм і приклеїти до передньої частини вежі танка. Це буде гармата.
  6. З обрізків кольорового паперу чорного або коричневого відтінків вирізувати декілька кругів і приклеїти їх з боків виробу в зоні розташування гусениць.
  7. З обрізків червоного паперу вирізувати зірочку і приклеїти на танк збоку.
  8. На зубочистку прикріпити прапорець, зроблений з обрізків кольорового паперу, і вставити її згори у вежу.
  9. На дуло гармати надіти одну металеву кришку, а другу приклеїти згори вежі, таким чином позначивши люк, в який залізає танкіст.
  10. Поставити виріб на невеликий постамент або основу з щільного картону. В день свята надати роботу на тематичний конкурс або піднести папі, дідусеві або старшому братові.

Креативні вироби на 23 лютого своїми руками – майстер-клас для школярів

Цей майстер-клас розповість, як зробити в школі своїми руками до 23 лютого креативний і незвичайний виріб – рицарський щит з кольорового паперу і картону. Готова робота виходить барвистою і яскравою, привабливо виглядає і повною мірою відбиває дух і сенс свята.

Необхідні матеріали для креативних виробів своїми руками в школі

  • набір кольорового паперу
  • картон середньої щільності
  • олівець
  • ножиці
  • клей ПВА
  • серпантин різних кольорів

Покрокова інструкція до майстер-класу по створенню цікавого виробу на 23 лютого в школі

  1. На картоні намалювати фігуру, що нагадує щит лицаря, а потім вирізувати її. З паперу світлішого відтінку вирізувати щит дещо меншого розміру і приклеїти його на великій.
  2. З червоного кольорового паперу вирізувати велику п’ятикутну зірку і приклеїти е до тильної сторони картонного щита так, щоб проміннячка виступали і були добре видні.
  3. З білого паперу вирізувати ножицями число “23” і приклеїти їх поверх маленького щита. Внизу під ними розташувати маленьку червону зірочку.
  4. Краї щита декорувати маленькими кружечками з кольорового паперу.
  5. До тильної сторони конструкції між проміннячками зірки наклеїти смужки серпантину і злегка завити їх за допомогою олівця. Ззаду зробити акуратну петельку для того, щоб виріб можна було повісити на стіну.

Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *