Подарунки мамам до 8 Березня своїми руками [draft]



Пані оцінять увагу і з радістю приймуть букети, подаровані в Міжнародний жіночий день чоловіком, другом, коханим, колегою. Не відмовляться вони від подарунків, піднесених цього дня. Проте для будь-якої жінки на світі немає нічого дорожчого за дитячі вироби для мам на 8 Березня. Милі, наївні, наповнені теплом, виконані з любов’ю, вони викликають посмішку, позитивні емоції, наповнюють душу щастям. Мами з гордістю демонструють витвори своїх чад усім знайомим і дбайливо зберігають довгі роки.
Чарівні дитячі вироби на 8 Березня своїми руками може зробити навіть трирічне дитя. Звичайно, знадобиться допомога дорослих. Однак від цього сюрприз стане ще дорожчим для материнського серця. Що подарувати матусі на 8 Березня? Ідей є мільйон!

Вироби мамам на 8 Березня в дитячому садку

Листівка з добрими побажаннями – чудовий подарунок. Особливо якщо дитина зробила її своїми руками в дитячому садку, яслах, молодших класах початкової школи. Варіантів дизайну листівок до 8 Березня багато.
Для найменших діток, які ще не вміють працювати з ножицями і погано володіють фарбами або кольоровими олівцями можна запропонувати такий варіант: покласти долоньку на листок паперу і обвести контур ручки. За допомогою когось із дорослих “перетворити” долоньку на забавну мордочку, намалювавши очі, вії, носик і рот. Такі прості, але дуже зворушливі дитячі вироби на 8 Березня своїми руками жодну матусю не залишать байдужою. По обведених контурах долоньки дитини можна зробити трохи складнішу листівку-аплікацію. Ручку треба обвести олівцем, вирізати силует. Окремо з кольорового паперу вирізати декілька квіток, листочків, стеблинок.
Долоньку приклеюють до лицьової сторони листівки. Пальчики залишають вільними. У них “вкладають” і приклеюють до основи декілька тонких стеблинок з листочками. На верхню частину стебла наклеюють квітки. Потім пальці паперової долоньки загинають. Ось так просто виходять дивовижні вироби своїми руками до 8 Березня – букет, затиснутий в дитячій руці. Листівки з паперу можна зробити об’ємними. Наприклад, вироби мамам на 8 Березня в дитячому садку діточки під керівництвом вихователя роблять у вигляді букетиків весняних квітів, пелюстки яких виконані зі складених навпіл кружечків або сердечок. Робота нескладна і захоплива. Букети, зроблені з паперу своїми руками виходять дуже красивими.
Аплікації – популярні вироби для мам на 8 Березня ще й тому, що діти із задоволенням працюють з кольоровим папером. Сюжет аплікації обмежується тільки фантазією дитини і наявними підручними матеріалами. У старшій групі дитячого садка діти впораються з таким завданням самостійно.

Вироби в початковій школі до 8 Березня

Креативні вироби для мам до 8 Березня виходять із серветок. З цього матеріалу можна зробити “пишні” квіти або навіть цілу картину. Краще керуватися при роботі над такими виробами до 8 Березня майстер-класом з поетапними фото. Однак можна придумати й втілити в життя власний сюжет.
Оригінальні рукотворні квіти можна зробити з ватних дисків. Проте окремі етапи роботи повинні будуть виконати дорослі – вчитель або вихователь. Для роботи знадобляться:

  • декілька ватних дисків;
  • крохмаль;
  • фарби;
  • пензлик;
  • вода;
  • клей ПВА;
  • тейп-стрічка;
  • тонкий дріт.

Майстер-клас виробу до 8 Березня “Квітка з ватних дисків”

Спершу треба зварити рідкий клейстер зі столової ложки крохмалю і склянки окропу. Краще приготувати його заздалегідь, щоб розчин не був гарячим. Щоб зібрати вироби своїми руками до 8 Березня, ватні диски треба вимочити в клейстері і залишити сушитися на столі, підвіконні, батареї. Потім діти розфарбовують їх фарбами.
Тепер з різноколірних ватних дисків можна формувати листя і пелюстки квітів. Їх нескладно згинати, надавати заданої форми, різати ножицями. У початковій школі з цим завданням успішно впорається кожна дитина.Найпростіша квіточка, яку може зробити дитина молодшої групи дитячого садка – склеєні разом 5 ватних дисків. Серцевина квітки – шматочок вати, пофарбований жовтою фарбою. Стебло – дріт, обмотаний зеленою тейп-стрічкою. Листочки вирізують ножицями з ватних дисків, забарвлених в зелений колір. Можна подарувати мамі одну таку квітку або піднести їй у святковий день букетик з 5-7 різноколірних квітів “м’яких” кольорів.
Запропоновані варіанти – найпростіші. Проте вироби в початковій школі до 8 Березня діти можуть робити і зі складніших матеріалів, наприклад, картону, пластика, тканини і т. д. Дуже незвичайні вироби виходять із скомбінованих в одну композицію матеріалів і техніки рукоділля. Ось де є безмежний простір для фантазії!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: відкритки своїми руками дитячі ручки, Листівка-серце на 8 березня своїми руками

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *