Запрошення на День народження своїми руками [draft]



Щоб День народження дитини запам’ятався, потрібно продумати кожну дрібничку, в тому числі й запрошення для гостей. Оригінальні запрошення можна зробити своїми руками, і вони стануть не лише приємним повідомленням про те, що Ви чекаєте на людину в святковий день, але й красивим нагадуванням про Вас. Пропонуємо декілька цікавих ідей зі створення запрошень на День народження дитини своїми руками.

Запрошення на День народження своїми руками в старовинному стилі

Старовинний стиль завжди асоціюється з красивими сувоями, що імітують пергамен. Зробити його можна самостійно.

Для цього Вам знадобляться:

  • папір;
  • ножиці;
  • кухонна губка;
  • атласна стрічка (червоного, зеленого, рожевого або синього кольору);
  • акварель.

У невелику ємність набираємо воду, змочуємо в ній губку. На змочену губку пензликом наносимо акварель коричневого кольору.

Губкою проходимо по всьому периметру аркуша, оминаючи середину. Після фарбування, аркуш набуде ефекту старовинного паперу або пергамену. Залиште аркуш на деякий час біля батареї або на сонці для повного висихання.

Щойно аркуші висохнуть, приступаємо до нанесення напису. Зробити це можна за допомогою комп’ютера і принтера або власноруч каліграфічним почерком.

Тепер Ваше завдання – згорнути запрошення у сувої.

Останній етап – це перев’язування сувою атласною стрічкою. Для цього підготуйте декілька смужок (за кількістю запрошень) завдовжки 15-20 см. З обох боків кінці стрічки необхідно обпалити запальничкою, щоб не розпустилася нитка. Зав’язуємо сувої красивим бантом. Готово!

Солодкі запрошення на День народження своїми руками

Пропонуємо Вам два варіанти створення солодких запрошень. Для втілення в життя першої ідеї Вам знадобляться: круглі плоскі льодяники на паличці (кількість залежить від запрошених гостей), папір, клей, тонка атласна стрічка.

Перша ідея

  • За формою льодяників з паперу вирізуємо кружечки, потім пишемо на них ім’я та прізвище  запрошеного і святковий захід. Кожен кружечок клеїмо на аркушик, у який був огорнений льодяник.
  • На паличці акуратно зав’язуємо невеликий атласний бантик. Готово!

Друга ідея

Доведеться замістити тісто для Вашого улюбленого печива. Крім того, знадобиться калька і кулькова ручка.

  • Отже, поки тісто настоюється Вам необхідно нарізати декілька маленьких смужок кальки і написати на кожній з них ім’я запрошеного.
  • Готові смужки треба акуратно вкласти в тісто. Не забудьте біля кожної печенинки зробити позначку, кому вона адресована.
  • Випікаємо за технологією, передбаченою для цього рецепту.
  • Щоб не заплутатися, захололу випічку можна розподілити в маленькі пакетики і підписати, кому вони призначені.

Запрошення на День народження своїми руками – це відмінний спосіб показати своїм друзям і близьким, як високо Ви їх цінуєте. Будьте певні, наші ідеї стануть не лише приємним сюрпризом для запрошених, але й порадують Вас процесом підготовки.

Як зробити запрошення? Відео


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: запрошення на день народження своїми руками, запрошення на день народження своїми руками схеми

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *