Ідеї для весільних запрошень [draft]



Весілля – ця перша важлива подія в житті молодят, і майбутнє свято всім нареченим хочеться зробити особливим. Звичайно ж, підготовка до урочистості починається задовго до неї, і сьогодні наша стаття присвячена ідеям найкрасивіших весільних запрошень. Адже саме запрошення розповідають Вашим друзям про те, що Ваша любов незабаром набуде інших контурів.

Оригінальні запрошення на весілля (фото)

Традиційно листівки-запрошення на весілля і будь-яке інше свято виготовлені з паперу, картону з використанням різних прикрас. Проте сьогодні можна сміливо відступати від традицій – навколо нас багато незвичайних речей. Ось такі милі в’язані запрошення для зимового весілля не просто запрошують гостей на Ваше свято, а ніби пропонують їм узяти участь у зимовій казці.
Трендом останніх сезонів стали чарівні акварельні запрошення на весілля. Неймовірно красиві листівки-запрошення можуть бути виготовлені в стилі Вашого заходу, наприклад, колір фарб зазвичай підбирають у тон сукні нареченої. У нареченого і нареченої можуть бути різні запрошення – подружкам одного кольору, друзям – іншого.

Весільні запрошення в стилі Love is краще за інших повідомлять Ваших друзів і рідних про майбутню подію. Ця ностальгічна ідея запрошень на весілля викликає приємні емоції і пробуджує бажання поринути в дитинство, у велике свято, коли турботи Вас оминали, а в повітрі витала любов.Вишуканий смак, аура ювелірної роботи, романтичний настрій – усе це про стиль Тіффані. Симпатична маленька блакитна коробочка з атласним бантом і красивим каменем містить сюрприз – красиве запрошення на весілля. Відмінним доповненням стануть мережива і різьблені аплікації.
Крім паперу, для виготовлення оригінальних запрошень на весілля Ви можете використати різні матеріали. Наприклад, симпатичні магнітики підкорюють щирістю – відмовитися від запрошення просто неможливо!Весілля – ця очікувана подія для молодих, але звичні для Всіх картонні листівки найчастіше не приносять задоволення запрошеним гостям. Будьте оригінальні – почастуєте друзів їстівною смакотою, до якої прикріплені мініатюрні запрошувальні листівки на весілля. Влаштуйте вечірку, запросіть усіх своїх знайомих, і роздайте їм ось такі подарунки – захват і радість не змусять на себе довго чекати.
Сьогодні в магазині розвиваючих ігор можна купити пазли на будь-які теми. Замовте виготовлення міні-пазлів з фотографією закоханих і текстом запрошення – і гості точно не забудуть про важливу дату.Ще одна незвична ідея запрошення на весілля – колода карт. Цей варіант ідеально підходить для стилізованого гангстерського весілля.Запрошення на весілля батькам має бути особливим, але в цілому стиль запрошень залежить від почуття гумору Ваших близьких і від того, як вони сприймають тренди. Класичне запрошення – кращий варіант для батьків.

Запрошення може бути виконане у вигляді серця, що надасть моменту вручення особливої чарівності.Оригінальні запрошення на весілля – запорука підвищеного інтересу до майбутнього заходу, і гарантія гарного настрою з перших хвилин повідомлення про свято. Наші ідеї оригінальних весільних запрошень допоможуть Вам визначитися також і з загальним стилем весілля, а завершити цей етап підготовки до весілля необхідно текстовим заповненням запрошень.

Тексти весільних запрошень

Вибрати тип запрошень на весілля недостатньо – треба написати текст запрошення. Він може бути довгим, наприклад, у гумористичній формі (незвичайна історія кохання та опис майбутньої події), або максимально стислим – у такому разі молодята зазвичай просто ставлять дату і запрошують на свято друзів, називаючи їх на ім’я. Пропонуємо Вам декілька різних текстів, які Ви можете використати для заповнення запрошень на своє весілля.

  1. Запрошення на весіллі батькам. Перший сонячний день липня у Вас, дорогі батьки, міг бути звичайними календарними днем, але цього року ми приготували сюрприз. Запрошуємо Вас на наше весілля! Ця чарівна подія відбудеться, завдяки Вам – нашим улюбленим мамам і татам, адже без Вас не було б і нас самих. Чекаємо на Вас об 11:00 у районному РАЦСі. Ваші діти, Олег і Людмила.
  2. Стилізоване весілля. Вітаємо, наші дорогі друзі Світлано і Єгоре! Раді повідомити Вам про те, що наша любов підштовхнула нас створити нову сім’ю, тому хочемо запросити Вас на наше весілля. Будьте свідками цієї важливої в нашому житті події. І щоб Янголи нас оберігали, просимо Вас одягнутися в кольори синяви неба. Ольга і Максим.

3. Запрошення у віршах

Стелися, барвінку, віночком і зіллям, Ласкаво просимо до нас на весілля. Встеляйте доріжку весільнії квіти,
Батьки просять щиро, вклоняються діти. Просимо Вас щиро й уклінно, Прийдіть на весілля до нас неодмінно, До столу святкового будем чекати, Приходьте, будь ласка, до нашої хати!

4. Оригінальний текст весільного запрошення

Кінокомпанія Denis & Vika рада повідомити Вам про відкриття кастингу на роль почесних гостей на нашому весіллі. Запрошуємо Вас взяти участь у зйомках нового романтичного фільму на березі річки в нашому заміському будинку! Захід відбудеться 12 серпня цього року о 14.30. При собі учасники кастингу повинні мати гарний настрій, нотатник із побажаннями молодим і неперевершене святкове вбрання. Чекаємо на Вас із нетерпінням! Денис і Вікторія.

5. Як написати веселий текст для весільних запрошень?

Представники племені Амурчиків, Олексій і Наталія, раді Вас запросити на обряд ініціації нової сім’ї. Згідно з канонами і традиціями племені обряд може відбутися тільки 12 грудня 2018 року і має дві частини: 1.”Офіційна” і 2. Час гостестояння і промови Богині Вести.
Центральне святилище створення сім’ї – хижка Амурів Центрального РАЦСу м. Полтава, об 11.30″. Бенкет на весь світ: дегустація вишуканих страв і напоїв, чарівна музика, обрядові танці. Місце проведення – ресторан “Скіфія”, м. Полтава, о 15.00. Олексій і Наталія.

6. Класичне запрошення

Шановні Анатолію і Олено! Ваші друзі поспішають повідомити Вам про рішення створити міцну сім’ю. 14 вересня цього року відбудеться урочисте одруження двох люблячих сердець, і ми просимо Вас як гостей прийти на цей важливий для нас захід. Виїзна церемонія відбудеться о 16.20. Вам необхідно прибути до головного порту міста, де на Вас чекатиме білосніжна яхта – на ній ми відправимося в нашу веселу подорож до ранку. Оксана і Дмитро.

Заповнювати запрошення на весілля Ви можете тим самим текстом, міняючи лише імена гостей, але за бажанням для батьків, свідків та інших гостей можна написати різні запрошення. Наприклад, свідки будуть раді отримати грайливе запрошення, батькам  сподобається тепле і душевне запрошення, а для гостей приготуйте комічні тексти. Скористайтеся нашими ідеями для виготовлення оригінальних запрошень на весілля. Ми зичимо Вам, щоб весільний банкет запам’ятався на все життя, а любов надовго зберігалася на фотокартках і у Ваших серцях!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *