Як зробити “Чупа-Чупс” у домашніх умовах? [draft]



Любов до “Чупа-Чупсів” у кожному з нас зародилася ще в дитинстві. Достатньо лише згадати, з яким інтересом і захватом ми дивилися на цю чарівну цукерочку, з неповторним смаком. А якщо всередині була схована жуйка, то задоволення не бракувало. Щоправда, одне лише затьмарювало радість, батьки далеко не завжди дозволяли купувати цукерки з барвниками і підсилювачами смаку, оскільки вони, за їх словами, були шкідливими для здоров’я.

Сьогодні у Вашої дитини з’явиться можливість насолоджуватися цим дивовижним смаком і в той же час не шкодити здоров’ю. Все тому, що Ви навчитеся готувати їх удома, своїми руками зі здорових продуктів.

Рецепт приготування “Чупа-Чупсів”

Напевно у Вас є досвід приготування карамелі, це істотно допоможе. Якщо ж ні, не варто переживати, карамель зробити просто. Спочатку переконайтеся, що у Вас є всі інгредієнти. Вам знадобляться:

  • цукор;
  • сік;
  • посипка для торта;
  • форми.

Починаємо готувати

    1. Передусім Вам потрібно зварити карамель. Для цього змішайте сік (2 ст. л.) і цукор (4,5 ст. л.).
    2. Поставте їх на вогонь і нагрівайте до тих пір, поки цукор не розчиниться. При цьому постійно помішуйте.

    1. Щойно це станеться, зменшіть вогонь і потоміть карамель ще близько семи хвилин.
    2. Тепер Вам знадобляться форми. У них потрібно розлити солодку суміш, зварену Вами.
    3. Поки суміш не застигла, вставте у форми палички.

  1. Щоб зробити “Чупа-Чупс” більш оригінальним, можете прикрасити його посипкою для торта.
  2. Зачекайте, доки маса захолоне, і смачного!

Як зробити “Чупа-Чупс” схожим на магазинний?

Ви можете здивуватися, але для приготування красивого круглого “Чупа-Чупса” Вам не потрібна якась особлива форма. Щоб зробити його максимально схожим на магазинний достатньо дочекатися, доки карамель трохи захолоне і руками скачати кульки. Потім вставте в них палички. Готово!

Краще за все розлити гарячу карамель у столові ложки, дочекатися доки вона в них захолоне і тоді формувати кульки.

Також Ви можете їх удосконалити і залишити всередині приємний сюрприз для малюка. Для цього приготуйте начинку, це може бути горішок, фрукт, мармелад і покладіть її в серединку під час формування кульки. Тепер Вашій дитині буде не лише смачно, але й цікаво.

Не менш цікаво експериментувати зі смаками. Наприклад, Ви можете зробити фруктові “Чупа-Чупси”. Для цього достатньо взяти будь-які фрукти, подрібнити їх у блендері, додати до цукру, що розтанув, трохи зачекати і зробити кульки. Також Ви можете приготувати вершкову карамель, достатньо лише до основного рецепту додати трохи вершків і одну столову ложку вершкового масла.

Смачного!

Як зробити “Чупа-Чупс”? Відео


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: чупа чупс оригінальний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *