Маскарадний костюм кішки для дівчинки [draft]



Справжня леді, нехай навіть найменша, не відмовиться від можливості прийти на новорічний маскарад у костюмі кішки. Новорічний костюм кішки для дівчинки відмінно виглядатиме на дівчатках маленьких і старше, худеньких і пухкеньких, згодиться для святкування Нового року і дитячого дня народження. Як зробити костюм кішки для дівчинки своїми руками розповість наша стаття, яка виявиться особливо корисною для тих, хто ніколи не займався рукоділлям.

Костюм кішки для дівчинки

Щоб свято принесло справжнє задоволення, і Ваша донька почувала себе впевнено, зовсім необов’язково вирушати в магазин або дитяче ательє, замовляти костюм через Інтернет, а змайструвати костюм кішки своїми руками з того, що знайдеться в шафі. Роздумуючи про те, як зробити костюм кішки своїми руками, постарайтеся визначити, що треба для того, щоб костюм кішки для дівчинки був не лише красивим, але й комфортним, адже в ньому дочка має брати участь у конкурсах і грати з однолітками. Для найпростішого варіанта потрібні такі предмети гардероба:

  • відрядний купальник;
  • лосини або колготки;
  • кофтина.


Колір наряду може бути будь-яким, залежно від того, що Ви зможете відшукати вдома, але краще дотримуватися традиційної колірної гами і використати сірі, гірчичні, чорні, білі або руді відтінки або скомбінувати їх так, щоб вийшло красиво. Спочатку надівають колготки або лосини, а купальник – поверх них. Новорічний костюм кішки для дівчинки своїми руками готовий, тепер підберемо необхідні аксесуари. Складно уявити собі цю милу і граціозну тварину без хвоста і вушок, тепер черга змайструвати їх. Зробити їх можна самому, підглянути декілька ідей в Інтернеті або придбати готові в магазині. Яскравий бантик, намальовані вуса і котячий носик створять гарний настрій.

Брючний костюм кішки для дівчинки

Якщо з купальником не заладилося, для костюма кішки на Новий рік для дівчинки підійдуть чорні, гірчичні, білі або сіренькі брюки і в тон брюкам красива блуза або нарядна кофтина. Ідеально, якщо у Вас знайдеться комбінезон відповідного кольору. Якщо вдома є штучне хутро, обов’язково використайте шматочок для того, щоб прикрасити карнавальний костюм кішки для дівчинки. Обшиті хутром брюки і рукави, а також комірець кофти, зроблять наряд стильним і незвичайним, а Ваша дочка буде в захваті. Рукавички в тон, туфельки і макіяж доповнять образ.

Нарядний костюм кішки для дівчинки

Якщо Ваша дочка не уявляє себе ні в чому, крім спіднички або сукенки, не варто її розстроювати, а краще підібрати для костюма:

  • відповідна сукенка з оксамиту або флісу;
  • зшити спідничку з фатіну або будь-якої іншої тканини, відповідної за кольором.

Впоратися з пошиттям спідниці Вам допоможе майстер-клас, знайти який в Інтернеті не становить особливих труднощів.

    1. Викрійку вушок можна зробити самостійно, це нескладно, а потім клаптики пришити до обідка, обшити хутром і зайнятися виготовленням хвостика.
    2. Щоб він виглядав правдоподібніше, зробіть його конусоподібної форми.
    3. Рукавички з обрізаними пальчиками по краю обшийте хутром або мішурою.
    4. Також прикрасьте туфельки і додайте яскравий ремінець або зав’яжіть на талії красивий бант.
    5. Останнім штрихом костюма кішки для дівчинки до Нового року стануть красиво укладене волосся і макіяж.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *