Якими мають бути новорічні костюми для малюків? [draft]



Що б не говорили дорослі, саме для малюків Новий рік здатний стати справжньою казкою, згадувати про яку можна до наступного року. Щоб не розчарувати своїх діток, важливо заздалегідь підготувати новорічні костюми для малюків, які згодяться для маскараду або ранку в дитячому садку, та й вдома Ваш малюк із задоволенням надіне такий наряд, щоб розповісти віршик гостям. 
Щоб полегшити завдання батькам, які сушать голову над тим, як догодити малюкові, ми дамо Вам декілька рекомендацій і розповімо, якими мають бути новорічні костюми для найменших. Кращі ідеї для вибору казкового персонажа і поради зі створення новорічних костюмів для малюків своїми руками допоможуть Вам назавжди підкорити серце маленької дитини.

Що краще: новорічний костюм для малюка зроблений своїми руками або придбаний в дитячій крамниці?

На це запитання кожна матуся дасть відповідь сама. Все залежить і від наявності вільного часу, і від матеріального стану сім’ї, і від того, ким буде Ваш малюк на ранку, адже нерідко в дитячих садках малюки стають учасниками новорічних вистав, і наряд у них має відповідпти персонажеві. Яке б рішення не було прийняте на сімейній раді (купувати або змайструвати новорічний костюм для малюка своїми руками), простежте, щоб святкове вбрання відповідало декільком основним вимогам. Дитячі новорічні костюми для найменших мають бути:

  • зручними;
  • безпечними;
  • яскравими;
  • подобатися малюкові й відповідати розміру.

Переваги костюма зробленого самостійно

Безумовно, що для створення новорічного костюма для найменших своїми руками Вам знадобиться час і гроші, ніхто не стане сперечатися з тим, що новорічні костюми (своїми руками допоможуть змайструвати викрійки і фото, яких в Інтернеті представлені в достатній кількості) мають цілий ряд переваг:

  • для їх пошиття батьки можуть вибрати натуральні тканини, що не викликають алергії;
  • модель доцільно продумати до дрібниць, тому проблем з тим, як одягнути або зняти не має виникати;
  • у разі необхідності новорічний костюм своїми руками шиють з урахуванням того, що його можна одягати на підгузник;
  • зроблений дбайливими батьками, не містить дрібних і гострих деталей, небезпечних для здоров’я малят елементів (шпильок, гострих прикрас).

Новорічний костюм своїми руками – це наряд неповторний та унікальний, і якщо використати всю фантазію і докласти зусиль, то такого костюма, як у Вашої дитини, не буде в жодної іншої дитини.  

Як самому зробити новорічний костюм для малюків?

Якщо Ви не шиєте самі, Вам достатньо взяти за основу красиву сукню, брюки або комбінезон, підібрати відповідні за кольором колготки і додати потрібні аксесуари. Крильця ангела або метелики, обідок з пружинками із зірочками – і костюм для дівчинки готовий. Для костюма сніжинки нарядну сукню обшивають мереживами або дощиком, і надівають діадему зі стразами. Забавний сніговичок виходить, якщо звичайний бавовняний комбінезон прикрасити штучним хутром і додати в’язану шапочку, на яку пришити морквину. Будь-які брюки, кофтина із зірочками з фольги або блискучої тканини і красива накидка – перетворять малюка на таємничого звіздаря. Добре попрацювавши, Ви зможете дати малюкові справжнє задоволення, а радість в очах дитини буде нагородою за Ваші старання.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *