Мотиви шлюбу з розрахунку і заміжжя з коханою людиною [draft]



В історії людства незмінним залишається практично все. Як і сотні років тому, в епоху Римської Імперії були шлюби з розрахунку, так і пізніше, в XV-XIX ст. – династичні шлюби. Вічне питання багатьох дівчат: “Що краще – жити в курені з коханим або без любові, але з грошима і перспективою?”. Вийти заміж за коханого, коли чоловік має хорошу матеріальну базу і перспективу, на жаль, випадок не такий вже поширений?

Що таке любов?

Щоб спробувати розкрити таку складну тему, як шлюб з розрахунку – почнемо здалека. Сотні років учені з’ясовують, що примушує людину любити? Якщо стисло – кохання потрібне нам для відтворення собі подібних, це низка процесів, у тому числі й хімічних, таких, що відбуваються у нашій голові. Як правило, ми закохуємося в людей свого соціального статусу і, часто, соромимося успішних і красивих чоловіків, якщо вважаємо себе недостатньо гарними для них – усе це лише підтверджує теорію, відповідно до якої, природа допомагає нам знайти рівного партнера. Зверніть увагу, що не йдеться про Вашу істинну красу – смаки у чоловіків різняться. Мова йде про те, якою Ви себе відчуваєте.

Заміж з любові: міфи і реальність

Якщо Ви молоді, повні енергії, а обранець – перше зріле кохання, запам’ятаєте одну річ: завжди думайте. У більшості випадків союзи, побудовані на емоціях, тримаються 2-4 роки. Про це говорить статистика. Вам важко буде об’єктивно проаналізувати ситуацію і свого чоловіка, адже зараз він здається Вам найкращим, найкрасивішим, найрозумнішим. Візьміть себе в руки сьогодні, адже через декілька місяців або років полуда з очей спаде, і виявитеся віч-на-віч з жорстокою правдою.
Чоловічок почне гуляти з друзями і щодня випивати пляшечку пива на канапі (він і раніше це робив, але Ви ж ходили в рожевих окулярах). Робота, якщо вона взагалі у нього є, буде копійчана, а відірвати свою дупу від канапи або відійти від телевізора, щоб спробувати знайти щось краще не варіант, адже він, бідолаха, так втомлюється. Кохання минеться дуже швидко, почнуться сварки і, як наслідок, розлучення, розчарування. Поталанить, якщо будете без дитини, а якщо з малюком, то більше 80 % нормальних і успішних самотніх чоловіків на Вас не подивляться. Правда, вона така, неприємна.
Вам може і пощастить, але врахуйте, що така удача рідко приходить відразу. Коханий чоловік, який прагне заробляти і забезпечувати свою сім’ю, не п’є і не зраджує, ставить дружину вище за друзів – у нашій країні велика рідкість. Напевно, тому багато жінок так мріють поїхати на Захід.

Ознаки успішного чоловіка

Міцна любов приходить з часом. Так, молода людина може Вам спочатку не сподобатись, особливо, якщо Ви нещодавно пережили розлучення і, звичайно, Ви не звернете увагу на те, що тут написане, адже у Вас своя думка, тому Ви, така успішна і красива, читаєте цю статтю.

Зазвичай, хто виходить заміж за нелюба, через рік, здуває порошинки зі своїх ненаглядних, б’є себе в груди, розповідаючи, як їм поталанило. Це при тому, що спочатку вони ридали, борючись із собою. Як же так сталося, що  життя підклало їм свиню.
Зрозуміло, що читачі, в основному молоді дівчата, які не мають великого досвіду стосунків. До того як перерахувати основні ознаки перспективного чоловіка, наведемо невелику статистику в Росії та Україні. Порахуйте кількість тих, хто п’ють, ледачих, наркозалежних, бідних, безглуздих, без освіти молодих чоловіків, додайте сюди одружених, літніх, блакитних. Маємо 80 % із загальної популяції чоловіків, яких до “перспективних” наречених вже точно не віднесеш. Залишається задовольнятися 20 %. Щоб визначити, чи відноситься обранець до 20 %, зверніть увагу на таке:

  • наявність автомобіля і його ставлення до залізного коня. Якщо він здуває порошинки з дев’ятки або лади, на жаль, далеко не піде. Інша справа – авто бізнес-класу або не супердорогий автомобіль, адже якщо людина молода, 25-30 років – це перша ознака майбутнього успіху;
  • мало п’є або не п’є взагалі, цінує роботу, прагне до розвитку – все це можна зрозуміти з бесіди;
  • грамотне мовлення, гуманітарна або технічна освіта, робота за фахом або прагнення до бізнесу;
  • його сім’я – один з найважливіших пунктів. У 25 років пробитися в нашій країні, без підтримки рідних, навіть дуже розумній людині – надскладно. Батьки, які міцно стоять на ногах, завжди допоможуть матеріально, – важливо.

Як вчинити – вибір кожної з Вас, порадити можна тільки виходячи з особистого досвіду. Ми ж рекомендуємо вибирати нехай не багатого, але перспективного, такого, що має життєві цілі – Ви його полюбите, і радітимете своєму вибору. Ні? Тоді виходьте заміж з любові, яка у більшості випадків і не любов зовсім, а “закоханість”. Головне, після того, як рожеві окуляри спадуть, щоб у Вас залишився час виправити припущені помилки.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *