Модна довжина волосся, стильна довжина стрижок, фото [draft]



Усі ми любимо бути красивими і стильними. Сьогодні у нас є практично все, щоб створити ефектний образ: різні косметичні засоби і новинки beauty-індустрії. Окрему увагу ми приділяємо своїй зачісці, яка обов’язково повинна відповідати нашому стилю і вигідно підкреслювати переваги. Сьогодні вибираємо актуальну стрижку і вчимося, як з нею комфортно співіснувати.

Яка довжина волосся буде наймоднішою?

Майже всі дизайнери згодні з тим, що волосся цього сезону треба стригти коротко. В силу своєї практичності, коротка стрижка вимагає менше сил на укладання, що у сучасному світі з його дефіцитом часу дуже навіть актуально. Варто лише озирнутися на голлівудських зірок – Ема Уотсон, Ріанна, Холлі Беррі, Шарліз Терон, Енн Хетеуей, Дженніфер Лоуренс, Майлі Сайрус і список цей можна продовжувати ще дуже довго. Всі вони розпрощалися зі своїми локонами і ні про що не шкодують. Сьогодні коротке волосся не сприймається як знак фемінізму. Тепер це виглядає зручно і практично.
Стрижка “Піксі” стала синонімом краси і доглянутості. Вона дозволяє тонкому і безживному волоссю виглядати багато. Волосся стрижеться коротко з боків і на потилиці, маківка залишається довшою. З такою зачіскою красиво виглядає косий рельєфний чубчик. Однак не поспішайте бігти до перукарні з фотографією Ріанни, можливо у Вас не відповідний для цієї стрижки овал обличчя і вона Вам зовсім не личить. “Піксі” з її зигзагоподібними пасмами підходить для тих, у кого кругле або овальне обличчя. Широкоскулим дівчатам з квадратним підборіддям краще вибрати стрижку середньої довжини з подовженими передніми пасмами, які пом’якшуватимуть лінію підборіддя.
Коротке волосся швидко відростає і це найбільший плюс. Ви завжди зможете виглядати по-різному. З подібною зачіскою корені, що відросли, не так впадають у вічі, як на довгому волоссі. За допомогою спеціальних паст Ви зможете придумати безліч варіантів укладки на щодень. Такі засоби збільшують об’єм і не обважнюють волосся.

Модна довжина стрижок

Друга за актуальністю довжина – волосся до плечей і трохи довше. Стригти його рекомендують шарами (“Каскад”). У поєднанні з багаторівневим фарбуванням ефект виходить просто карколомним. Зачіска виходить дуже графічною і об’ємною. Укладати локони легко. Щоб створити “неохайні хвилі”, знадобиться текстурний спрей. Розпорошіть його на вологе волосся і злегка примніть його руками. Створити ідеально гладкі лінії Вам допоможе праска і хороший термозахист.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *