Модні короткі стрижки, осінь-зима 2015-2016: фото найстильніших стрижок на коротке волосся



Моду на пикси повернула Бейонсе, після того, як обстригла свої довгі локони. Услід за нею “обрізували зайве” багато зірок: Майли Сайрус, Енн Хетеуей, Коко Роша, Дженнифер Лоуренс і багато інших. Чому ж упродовж декількох років короткі стрижки користуються такою популярністю? Розберемося.Про короткі хлоп’ячі зачіски не згадували приблизно два десятиліття. З якої причини вони стали повертатися в моду? Причина одна – практичність. Коротке волосся легко укладати, та і усіляких стайлингов, воску і тому подібних засобів зараз повно. Поетому-то багато і наважуються на максимальні зміни в образі.

Модні жіночі стрижки на коротке волосся – тренди, Осінь-зима 2015-2016

Каре

Сама затребувана і елегантна стрижка. Добре виглядає як на гладкому, так і на хвилястому волоссі. Голлівудські модниці в основному віддають перевагу короткому каре з чіткими лініями на ідеально гладкому волоссі. Доповнити образ можна прямим або косим чубком. Також красиво виглядають текстуровані пасма, які нададуть вашому образу трохи гранжа і бунтарства.Кому підійде: Кругловидим і всім, у кого овальна форма особи. Згладить гостре підборіддя і зробить особу візуально “м’якшим”. Також треба врахувати, що каре краще всього виглядає на густому темному волоссі. Для тонких є один невеликий секрет: кінчики волосся після стрижки треба освітлити.
Як укладати: Головні помічники при укладанні каре – пінка і фен. Це буде досить на кожен день. Для особливих випадків можна використати щипці або бігуді. З їх допомогою ви зможете створити романтичні локони. Ну, а для тих, у кого волосся в’ється від природи, пропонуємо скористатися праскою.

Пикси

Пустотлива хлоп’яча стрижка, яка підкорила безліч сердець. Цей “організований хаос” на голові виигришней виглядає на рудому і чорному волоссі. Щоб зберегти незграбну форму, волосся треба підстригати бритвою невеликими шарами.
Кому підійде: Оскільки вона максимально відкриває особу і зону декольте, її не радять повним дівчатам. Кругловидим підійде пикси з невеликими пасмочками з боків, а власницям широких вилиць треба створити об’єм на верхівці, щоб особа виглядала пропорциональней.Як укладати: На діловому вечорі ідеально виглядатиме гладке волосся, зачесане назад або убік. Взагалі, моделювати пикси дуже просто: трохи воску і ви в стилі панк, невелике начісування і крапелька лаку – ви рок-зірка.

Боб

Буває декількох видів: багатошаровий, прямій і каре. Його ідеальна довжина – на рівні вух. Можна робити і подовжені варіанти, які зорово витягнуть особу.
Кому підійде: Багатошаровий біб ідеально підійде дівчатам з рідкісним волоссям. За рахунок пасм різної довжини ви сожжете створити необхідний об’єм.Як укладати: Волосся треба злегка намочити і висушити за допомогою фену і круглої щітки. Зробити м’які хвилі ви зможете завдяки великим бігуді, а праска допоможе впоратися з неслухняними локонами.Жіночі стрижки на коротке волосся, Осінь-зима 2015-2016 – фото кращих стрижок


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *