Підбираємо модну стрижку 2015 року



Модні стрижки 2015 будуть наповнені асиметричними і чіткими лініями, виражені своїм об’ємом. Тим, хто в новому сезоні, захоче щось новенького або кардинально змінити свій імідж, провідні стилісти відкривають великі можливості.В основному, модні стрижки в новому році будуть орієнтовані на коротке волосся (дивіться фото). Стилісти нам підказують, що чим коротше волосся – тим стильнішими вони виглядають.Розглянемо основні стрижки на коротке волосся.

Що буде в моді?

  1. Пикси знову стане популярною. Полягає цей look в коротких, трохи відчайдушно укладених пасмах. Це дуже практичний варіант, тому що підходить і до вечірньої сукні і до дивакуватих рваних джинсів.
  2. У моду входить стара класичне каре. Але з особливим віянням 2015 року – карамелевий тон волосся у поєднанні з мелированними пасмами надасть їй витонченість.
  3. Ще один ретро варіант – зачіска біб. Зміни ретро-прически полягають в короткому волоссі, що ледве стосуються вух, і подовженим, трохи косим чубком.
  4. Каскад – в новому сезоні добре поєднуватиметься з каштановим кольором волос. Якщо ви бажаєте надати трохи об’єму, то в цьому вам допоможе мелирование темним кольором.

Короткі стрижки 2015 року дуже різноманітні. І колірна гамма обрадує темно-синіми, яскраво рудими, карамелевими і попелястими відтінками.

Модні короткі і середні асиметричні стрижки 2015 з фото

  1. Стрижка робить акцент на чубок, асиметрією надаючи їй жвавості і грайливості.
  2. Зачісці надасть стильности різна довжина пасм.
  3. Сміливе рішення сезону – поголена скроня – відмінно поєднуватиметься як з середнім, так і з коротким волоссям.

Новий сезон закликає не боятися експериментів і екстравагантних рішень. Але, вибираючи модну стрижку, необхідно не забувати про індивідуальні особливості волос, риси обличчя і про гармонійне поєднання вибраної вами зачіски.

Вигляд для зими

    1. Відмінною рисою нового сезону є відкриті вуха. При середній довжині волосся їх можна просто заправити за вуха.
    2. Характерними будуть прямі лінії і темні відтінки волосся.
    3. Для тих, хто не бажає кожен ранок укладати нову зачіску, стилісти рекомендують відмінний простий варіант розбещеного волосся. Головне, це надати трохи недбалий вид і не переборщити. Необхідно пам’ятати, що волосся має бути доглянутим і чистим.

  1. Для власниць довгого і середнього волосся дизайнери рекомендують пишний густий чубок.
  2. Більшою популярністю все ж користуватимуться стрижки на коротке волосся (дивіться фото), тому буде актуальною драбинка, яка надасть додатковий об’єм і підкреслить правильну форму особи.
  3. Популярністю користуватиметься стрижка гарсон. Це найпростіший варіант зачіски, що відкриває риси обличчя, укладанням локонів убік.

Стильні зачіски підійдуть і для короткого волосся, головними рисами якого буде чіткі ассиметричние лінії і об’єм, і для довгого волосся, за допомогою якого можна створювати щодня новий образ.Сміливим рішенням будуть геометричні стрижки. Така зачіска з елементами геометрії покаже бунтарський дух, сміливість і, звичайно ж, почуття смаку. Бажаємо удачі у виборі нової стильної зачіски.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *