Вибираємо якісну норкову шубу [draft]



Хто з дівчат не мріє стати власницею розкішної норкової шуби, яка не лише грітиме в холодну зимову пору, але й підкреслить Ваш статус? І якщо, нарешті, Ваша мрія наблизилася до втілення в реальність, то перед відвідуванням салону хутряних виробів рекомендуємо ознайомитися з рекомендаціями, наведеними в цій статті.

Перевіряємо норкову шубу на якість

Не думайте, що чим дорожче шуба, тим вона якісніша і прослужить довше. При виборі норкової шубки принцип “дорожчий – означає краще” не завжди спрацьовує. А тому, в першу чергу, Вам необхідно зробити візуальний аналіз хутра. Якщо хутро свіже, то кожна волосинка маслянисто гратиме на світлі, а хутро на вигляд буде густим і рівномірним. Рекомендуємо провести долоньою проти шерсті, така нескладна дія іноді допомагає виявити лисини у виробі та інший брак. Якщо на руках залишилися волоски або зовсім клаптики хутра, це говорить про те, що шуба вже декілька колекцій підряд виставляється на продаж. Виріб зі старого хутра незабаром зробиться непридатним, обітреться на рукавах, боках і комірі.
Є ще одна тонкість, яка допоможе не помилитися при купівлі якісної норкової шуби, – це огляд швів. Якщо виріб зроблений на совість, то шов добре проглядатиметься і витримуватиме розтяжку. Шви мають бути однієї товщини.

Вибираємо оптимальний колір хутряного виробу

Звичайно, смаки і переваги у нас різні, але рекомендуємо дослухатися до порад з вибору відтінку шуби, щоб в майбутньому не засмутитися з приводу непрактичності купленої речі. Якщо Ви є прихильницею білого хутра, то Вам варто враховувати такі обставини, що навіть за дбайливого догляду, через 2-3 роки Ваша шуба набуде жовтуватого відтінку. До того ж, плями на білому хутрі куди важче виводяться навіть із застосуванням хімічної чистки.
Сірі й коричневі відтінки хутряних виробів – найбільш практичний варіант для наших зим. Вони служать набагато довше, ніж білі. Це пояснюється тим, що такі відтінки не вигорають на сонці, у разі затертости лисина не так впадатиме у вічі, оскільки колір шкіри і самого хутра, як правило, ідентичні. Тому, якщо Ви плануєте носити шубку тривалий час (5-8 років), ці кольори будуть кращим вибором. Якщо при виборі норкової шуби Вам сподобалися чорні, сині або темно-зелені відтінки, то варто врахувати, що хутряні речі таких кольорів не сумісні з поїздками в громадському транспорті, оскільки в цьому випадку вони швидко зношуватимуться, а лисини, що утворилися, Ви навряд чи зможете приховати.

Найбільш хвилююче – купівля

Після того, як Ви переконалися у бездоганній якості та вибрали колір своєї мрії, рекомендуємо серйозно поставитись до процедури купівлі. Норкова шуба – річ дорога, тому не поспішаєте відразу після хвилинної примірки віддавати за неї гроші. Міряючи шубу перед дзеркалом, радимо представити себе із вже наявним у вас взуттям, головними уборами і сумками. Якщо подумки аксесуари і чобітки не зовсім сполучаються з вибраною шубою, то спробуйте інший варіант. Ви обов’язково знайдете щось своє. До речі, якщо Ви невисокого росту або віддаєте перевагу взуттю на низькому ходу, то Вам не підійдуть шуби довгих фасонів. Цілком, можливо, що в них Ви виглядатимете безглуздо.
І найголовніше, якщо Ви серйозно маєте намір купити шубу, рекомендуємо це робити не власними силами, а з групою порадників. Краще якщо це будуть мама або чоловік, саме ці люди оцінять Вас найоб’єктивніше. Продавці й подруги в цьому випадку не завжди говорять правду, думаємо, здогадуєтеся чому. Бажаємо Вам знайти омріяну шубу. Наші поради, сподіваємося, відіграють провідну роль при купівлі норкової шуби – такої бажаної речі в жіночому гардеробі.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *