Огляд пральної машини Siemens iSensoric [draft]



Ми починаємо звикати до “розумної” техніки. Загальна глобалізація, поширення Інтернету, об’єднання побутової техніки під одним управлінням – все це стає звичним. Проте навіть серед “розумних” речей є моделі, що стоять трохи осібно. Одна з них – пральна машинка Siemens iSensoric, про яку ми Вам сьогодні розповімо. Якщо цікавлять ціни, то зайдіть на Sravni.com.
Пройдемося загальними характеристиками новинки. Це пральна машина з класом прання А, максимальним завантаженням до 9 кг, швидкістю віджимання 1600 оборотів на хвилину, об’ємом 65 л, самоочищувальним барабаном і високим рівнем енергоефективності А-30 %. Безперечно це сухі характеристики. Родзинка пральної машини Siemens iSensoric полягає в тому, що Ви просто кладете речі в машину, а вона сама вирішує, що і як з ними робити. Плями від різних речовин потребують для видалення різних умов. Пральна машина Siemens iSensoric уміє знайти підхід до будь-якого типу плям. Ви просто вказуєте тип при завантаженні білизни, а розумна техніка самостійно настроює всі необхідні параметри для якісного прання. Враховується навіть об’єм завантаження.
Ще одна дуже зручна опція – автодозування миючих засобів. Вам не доведеться самостійно вимірювати дозу скляночками, просто залийте миючий засіб у призначений відсік, а машинка використовуватиме його в міру потреби. Пральна машина визначає навіть тип тканини і відстежує замутненість води. Завдяки цим даним, відбувається економія миючого засобу – використовується тільки необхідна його кількість. Якщо Вам бракує часу, а прати треба щось терміново, то допоможе функція SpeddPerfect, яка знижує витрату часу на 65 %. За це відповідають датчики і сенсори, що дають змогу максимально ефективно налаштувати граничне скорочення часу прання. Переживати про те, що може зіпсуватися тканина через надмірну інтенсивність прання, не доведеться. Усе контролюють спеціальні датчики. Робота буде виконана максимально швидко і гранично якісно.
Крім економії миючих засобів, не менш важливою є економія витрати води. Саме пральна машина пропускає через себе найбільшу кількість води порівняно з іншими побутовими предметами. Для цих цілей в Siemens iSensoric використовується технологія WaterPerfect Plus, яка точно визначає необхідний об’єм води для завантаження і уважно стежить, щоб жодна крапля не витрачалася даремно.
Програма “Верхній одяг/Просочення” буде актуальна для тих, хто любить спорт або часто носить вологозахисну синтетику. Розумна система пральної машини простежить, щоб під час прання не ушкодилися шви. А 3d-сенсор регулює швидкість обертання барабана, запобігаючи дисбалансу, який може утворитися через воду, що зібралася, в складках такого одягу. У результаті Ви отримаєте ідеально чистий і неушкоджений одяг для активного відпочинку.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *