Як виглядає чупакабра [draft]



У сучасному світі, коли добре розвинений технічний прогрес, здавалося б, на усі явища, що відбуваються, є наукові пояснення. Проте досі людину оточують нерозгадані таємниці. Однією з них є чупакабра, існування якого підтверджують очевидці. Що це за істоту – чупакабра, як воно виглядає і яку небезпеку представляє для людини?

Хто такий чупакабра?

Чупакабра – це незвичайний звір, про якого стало відомо в 20-том столітті. Перші очевидці розповідали про те, що бачили цю істоту, в 1947 році. У той час його появу зв’язували з секретними американськими розробками. Проте це була усього лише версія, яка не знайшла підтвердження.
За іншою версією чупакабра є інопланетним гостем, засланим для вивчення землян. Що стосується учених, вони дотримуються думки, що чупакабра – ця тварина, що з’явилася в результаті мутацій.

Цікаво! Якщо перекласти слово “чупакабра” з іспанської мови, воно означає той, що “смокче кіз”. Нападаючи на тварин, цю істоту проколює в шиї своєї жертви діри іклами і висмоктує кров.

Опис загадкового монстра

Завдяки описам очевидців, приблизно стає зрозуміло, як виглядає чупакабра. Жителі Латинської Америки описують його як звіра, висота якого складає близько двох метрів. По будові тіла і пересуванню тварина схоже з кенгуру. На лапах у незвичайної істоти були помічені перетинки. Тіло звіра покривають шпильки і нарости, шерсть відсутня. Хоча, не усі очевидці сходяться в думках. Деякі стверджують, що коротка шерсть все ж є присутньою. Крім того, незвичайний кенгуру має гострі ікла, щоб проколювати шкіру тварин і висмоктувати з них кров.
Жителі ближнього зарубіжжя описують чупакабру трохи по-іншому. Вони стверджують, що звір виглядає, як собака, маючи характерну морду і ікла. Тварина не уміє літати, мешкає біля водойм. Звір має непропорційне тіло, покрите сірою або червонястою шерстю.Як правило, чупакабра полює в темний час доби, за рахунок чого можна зробити висновок, що ця істота має хороший зір. Були зафіксовані випадки нападу на свійську птицю, телят, кіз, кроликів. Людині звір доки жодного разу не завдав шкоди.

Справжні фото чупакабри в житті

Очевидці не лише описують, як виглядає чупакабра, є і такі, хто навіть встиг сфотографувати загадкову істоту. Итак, справжні фото чупакабри в житті представлені нижче.

Чупакабра в Росії

Після того, як чупакабра був виявлений уперше, його бачили на території Пуерто-Ріко, Іспанії і інших країнах. Звір швидко пересувався, нападав на інших тварин і висмоктував з них кров. Проте саме тіло жертв залишалося незайманим. Для багатьох досі є загадкою, як чупакабрі вдавалося так швидко ховатися з місця злочину.
У Росії чупакабру уперше виявили в 21 столітті. Також сліди невідомої істоти з’явилися в Україні і Білорусії. Як стверджують очевидці, це чупакабра дійсно схожа на звіра. Правда, досі незрозуміло, на якого саме. Попри те, що багато хто порівнює його з кенгуру, у жителів різних країн свідчення відносно того, як виглядає істота, розрізняються.Історії відомі наступні дані, пов’язані з появою чупакабри в Росії :

  • з 2004 року почали приходити повідомлення про знайдені скелети, які належать невідомому звірові;
  • у період з 2010 до 2011 року поступають повідомлення від жителів Нижегородської області про напад чупакабри на свійську птицю;
  • у 2011 році в селі Курдим, яке знаходиться у Башкирії, цілий місяць хтось знищував худобу;
  • у Новосибірській і Тульській областях в 2011 році відбувалися аналогічні речі;
  • у 2012 році в Краснодарському краю були виявлені останки тварини, яка декілька місяців знищувала худобу і птаха;
  • у 2015 році жителі селища Кебанъель республіки Комі бачили незвичайного звіра, якого відразу охрестили чупакаброю;
  • у 2016 році з’явилися чутки про напад таємничої істоти на людину в Ростовській області.

На сьогодні чупакабру бачили практично в усіх країнах світу. Це підтверджують реальні очевидці. Попри те, що вони майже детально описують, як виглядає чупакабра, нині якісних фото і відео зроблено не було.

Вірити або ні?

Думки людей відносно того, існує чупакабра в реальності або ні, розходяться. З наукової точки зору, ніякої міфічної істоти немає, а якщо і є, то цьому є правдоподібне пояснення.
У лісах і їх околицях виявлені кістки тварин, які спочатку були прийняті за останки чупакабри. Проте при проведенні досліджень було визначено, що вони належать лисицям, собакам і іншим звірам. Правда, зафіксовані декілька випадків, коли скелети не мали нічого спільного з відомими тваринами. Чиї це останки? Чомусь історія із цього приводу не дає розумних пояснень.Звичайно, поява невідомого звіра викликає масу питань. З’явився він сам собою або під впливом людини? Наскільки небезпечна тварина? Скільки видів чупакабр існує? Відповісти на усі ці питання на сьогодні неможливо, проте ведуться роботи в цьому напрямі. Так або інакше, добре, що чупакабара доки не нападає на людей.

Відео реальної чупакабри

Як виглядає чупакабра в реальності, можна побачити на відео.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: чупакабра, Що це за істота чупакабра

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *