Що треба говорити під час сексу?



Мова кохання може бути різною: мовчазною, пристрасною або ж тихою. Кожна людина вибирає сама, що саме говорити під час зайняття сексом з коханою людиною. Деякі люди люблять стогнати під час процесу, дехто вживати нецензурну лексику, але бувають і ті, які в пориві пристрасті обожнюють цитувати відомих філософів або почитують Пушкіна. Кожна людина в цьому відношенні дуже унікальна, а деякі психологи і учені піддають такі розмови науковому аналізу. Отже, що говорити під час сексу?

Іноді може виникнути питання про те, які саме фрази необхідно говорити, знаходячись в ліжку поряд з жінкою. Звичайно ж іноді відчуття нестримної пристрасті можна висловити і без всяких слів, проте приємні слова під час зайняття сексом, можуть доставити удвічі приємніші відчуття. Причому, абсолютно не важливо, які при цьому фрази будуть сказані: ніжні чи вульгарні. Дуже важливо при цьому не образити того, кому ви їх адресуєте, для того, щоб підняти його самооцінку. Тому не дивуйтеся, якщо дівчина говорить під час сексу. Бувають і такі пари непоправних романтиків які за весь час знаходження разом, вживають цілі словники деяких “інтимних” слів. Щоб побороти соромливість і навчиться висловлювати зрозумілі і прості речі партнерові по сексу, необхідно знати, що говорити під час процесу. Абсолютно усі ми дуже любимо слухати про себе хороше і приємне, декілька приємних слів сказаних партнерці або партнерові ніколи не зашкодять.

Але не потрібно говорити сильно незрозумілими словами, будьте дещо простіші. Адже краса в простоті. Подумайте самі, адже приміром, вираз “твої губи доводять мене до п’яніючого захвату”, може застати вашого партнера або партнерку зненацька. А ось така фраза як “мені так подобаються твої м’які губки” може змусити партнера трохи розслабиться і подарувати вам ще один дуже пристрасний поцілунок. Існує також і ще один надзвичайно хороший метод допомогти розговориться, знаходячись в ліжку – “що бачу, то і співаю”. Представте себе деяким коментатором, вашої невеликої сексуальної гри. Розкажіть своїм коханим, як вони чудово виглядають, що вони роблять, і що при цьому відчуваєте саме ви. Слухати такі відверті розмови в ліжка, найприємніший стимул для розвитку подальших стосунків. Які ж слова можливо сказати коханій людині в ліжку. Якщо в звичайному житті чоловіка думають, що жінки дуже балакучі, то знаходячись в ліжку, вони цінують і люблять саме це. Деяким чоловікам просто необхідно почути пристрасні слова своїх партнерок, тоді вони дуже упевнені в тому, що усі роблять добре і правильно.

Жінка, яка в ліжку не любить або не хоче розмовляти, нагадує багатьом чоловікам своєрідну ляльку з секс-шопу, вона постійно комплексує і увесь час вважає, що він щось робить неправильно. Пізнання того, як і що можна говорити чоловікам в ліжку, змусить полюбити вас не лише одним лише тілом, але і вухами. Точно так само, як і дівчатам, деяким чоловікам надзвичайно приємно чути деякі компліменти з приводу своєї зовнішності, багато чоловіків також люблять чути наскільки вони красиві. Скажіть, що вас збуджує його красиве накачене тіло, що ви милуєтеся його прекрасною статурою, а його дві мужні руки і надзвичайно підтягнута попка зводить вас з розуму. Зрозуміло, тут найважливіше не перестаратися, якщо у вашого чоловіка чудовий пивний живіт, то про якийсь торс не може йти і розмови. Завжди виграшно служать такі фрази: “Він у тебе такий великий” або “Який він у тебе твердий”.

Якщо партнер або партнерка пестить ваше тіло, зробіть абсолютно все, щоб він або вона зрозуміли, що вам таке погладжування шалено приємно, і ви хочете продовження. Цілком досить вимовити фразу “Як добре” або простогнати або щось в такому дусі. Ну, а якщо ви абсолютно не балакучі і навіть не в змозі уявити, що говорити знаходячись в ліжку, все рівно не треба мовчати. Ахайте, зітхайте і охайте, чоловік зможе уловити тон вашої інтонації і відчує себе справжнім героєм коханцем. Для абсолютно усіх оповідачів інтимних історій, як жінок, так і чоловіків, важливо пам’ятати, що дуже важливе не те, що саме ви говорите, а то як ви це робите. Трохи урізноманітніть ваше інтимне життя, додайте у нього абсолютно нові емоції і яскраві фарби, будьте неповторними, ніжними і пристрасними. Зазвичай дівчина говорять під час сексу тільки найприємніші речі, це закладено у неї в природі, хлопцям зі свого боку треба добитися того ж.

Відпочинок після зайняття сексом, теж дуже відповідний час для такого типу розмов. Слова можуть самі собою вириватися назовні, а слухати їх дуже приємно. “Ти мене здивувала” або “Все було чудово”!, а потім можна включити свою деяку сексуальну фантазію і разом помріяти, приміром, як би ви здійснили це знаходячись в метро, ліфті або на безлюдному острові. Ваш партнер або партнерка з великим задоволенням підтримає тему такої розмови, а ви тим самим зможете дізнатися про деякі потаємні бажання коханого або коханої. Їх можливо з часом можна буде спробувати здійснити. Певні психологи, знайшли рішення, як слід розговорити дуже сором’язливу людину. Якщо ваш партнер підходитиме під таку категорію, влаштуйте йому або їй секс по телефону, причому зовсім не обов’язково це робити надвечір або у вихідний день. Подзвоніть йому на телефон в самий не відповідний час: коли він на прогулянці з дітьми або на роботу або коли він знаходиться на зустрічі друзів. Дуже скоро, ваша рідна людина зможе звикнути до таких розмов і перенесе їх додому.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: фрази під час сексу, слова під час сексу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *