Чому чоловіки заводять коханок?



Частою проблемою, як в тих, що відбулися, так і молодих парах являється чоловіча зрада. Звичайно, таке відбувається і з жінками, але частіше все ж з чоловіками. Чому це відбувається? Що на це впливає і як з цим боротися? Відповіді ви отримаєте, прочитавши цю статтю.

На даний момент ніхто вже не дивується з такого поняття, як зрада. Це увійшло до нормальних рамок. Чоловіка можуть зацікавити одноразові стосунки або ж тривалі любовні зради на стороні. Найпоширенішою думкою серед суспільства, причому і чоловічого і жіночого, являється те, що чоловіча половина починає заводити коханок, якщо їх перестає заводити дружина. У реальному житті, це не зовсім так. Точніше, така думка має місце бути, але це усього лише маленька частина з усіх причин, чому так відбувається. А причин існує дуже багато, наприклад, хлопець може почати зраджувати, якщо захоче просто урізноманітнити своє статеве життя або ж з простої цікавості, як би безглуздо це не звучало, але статистика говорить за себе. Крім того, чоловік таким чином може комусь щось довести, наприклад, колегам по роботі або друзям, які вже побували на його місці. Також на погану поведінку чоловіка безпосередньо впливає його виховання і образ поведінки, який сформувався у зв’язку з якимись обставинами.

Ще в юності маленька дитина могла надивитися на батька, що зраджує матері, і узяти з нього приклад. У такому разі його навряд чи вдасться перевиховати, оскільки ця поведінка була закладена в людину на базовому рівні. Врешті-решт чоловік може бути просто баболюбом, який готовий залицятися до кожної дівчини, причина може критися також у вихованні і оточенні або ж в природі людини. Навколишнє оточення може збентежити чоловіка, помутити розум і “змусити” піти на зраду. Алкоголь, романтична і спокійна атмосфера, а на додаток красива дівчина поруч, говорять про себе. У новий час рівень відповідальності за свої вчинки дуже сильно впав, зате планка егоїзму і наплювацького відношення виросла. Не варто забувати і про різні ЗМІ: інтернет, газети, телебачення і інших, де можна побачити багато поганого. Варто сказати і про відношення людей до понять “коханець” і “зрада”.

Тепер це головні герої в різних анекдотах, байках, а частенько ці поняття беруться за основу в сценаріях кінофільмів. Дивлячись на усе це, чоловік підсвідомо починає сприймати зраду, як буденну справу. Йдучи на зраду, людина усвідомлює, що вона здійснює, і зі світлою свідомістю і повною упевненістю ламає усі принципи, складені віками. А пізніше, в якості виправдання висуває погану дружину або життя, алкоголь і інше. Людина – розумна істота, і за свої вчинки вона відповідає сама. Статистика говорить про такий стан речей в Росії: зразкове співвідношення зраджуючих чоловіків і дружин дорівнює 60 на 40, ці дані набагато перевищують показники зради на заході. І все-таки чому ж чоловіки заводять коханок? Все пішло із стародавніх часів. Вже упродовж довгого часу обов’язки чоловіка і жінки розділяються, причому зараз соціальна роль чоловічої половини стала куди серйозніша і значніша. Напевно, усі чули такі слова від оточення: чоловік – годувальник, чоловіки – не плачуть, чоловік має бути опорою для усієї сім’ї, чоловік має бути сильним і багато що інше.

Усі ці твердження дійсно вірні, і чоловіча половина усвідомлює покладені на них обставини. Але повністю відчути усі навантаження і вимоги вони можуть лише після того, що одружується. Це пов’язано з тим, що сім’я вимагає додатково уваги, відповідальності, причому не лише за своє життя, а за життя дружини і дітей. Ці чинники говорять про те, що чоловікові доводиться виконувати безліч нових обов’язків. Саме через це може статися зрада, адже вантаж відповідальності, який підсвідомо давить на чоловіка стає все більшим, хоча це і не виправдовує їх. Час йде, а разом з ним люди старіють. Як наслідок чоловік досягає зрілого віку і перестає відчувати себе таким же молодим, здоровим і сильним, як раніше. Це нормальний біологічний процес зміни етапу життя, разом з яким міняються деякі принципи, пріоритети і цінності. Чоловік заводить сім’ю, хорошу високооплачувану роботу, його життя приймає стабільніший ритм. Крім того інтелект чоловіка збільшується, а емоційний стан стає усе більш стійким.

Але іноді, чоловік починає озиратися і помічає у минулому деякі пропуски. Він розуміє, що йому нічим гордиться, хвалитися і починає шкодувати про багато що. Такий стан буває не у усіх, але воно досить відгукнеться неприємними наслідками. Як наслідок чоловік звертає увагу на упущені шанси і можливості, йому здається, що він не відбувся, як особистість, це і веде до зради. Варто звернути увагу на те, що чоловічі і жіночі зради далеко не однакові. Невірна дівчина – пропаща дівчина, яка опустилася нижче плінтуса і втратила контроль над собою. А ось про чоловіка говорять трохи іншими епітетами – мачо, Казанова, і іншими прикметниками, які підкреслюють мужність і силу. Хоча така людина є швидше невдахою, ніж Казановою. Представники чоловічої статі найчастіше заводять собі коханок в період кризового віку, зазвичай це 30-40 років. Молоді ж люди, схильні до зрад, швидше за все виберуть швидкоплинні зв’язки, ніж серйозні стосунки.

Часто чоловіки заводять собі дівчат на стороні, щоб підтримати свій високий соціальний статус. Правильніше сказати іншими словами: саме соціальний статус примушує піти на зраду. Коханка – природне явище для кожного боса, це не стільки зрада, скільки частина іміджу. Така категорія чоловіків не піклується про те, що про їх пригоди дізнаються, їх голова думає про те, наскільки красива коханка. Вона просто зобов’язана бути фото моделлю, та і робиться це не заради задоволення, а заради показухи, демонстрації свого положення. Крім того коханок заводять для того, щоб показати і нагадати оточенню про свої сили і здібності. Такий спосіб життя допомагає сховати і закрити інші недоліки, які ховаються в людині. У наслідок чого чоловік відчуває себе упевненіше.

Також варто звернути увагу на те, що вік коханки говорить про багато що, чим вона молодша – тим вище піднімається самооцінка у чоловіків. В даному випадку чоловік отримує нові емоції, відчуття і почуття. Причому відчуття не лише емоційні, але і сексуальні. Для чоловіків це гра, своєрідна пригода. Чоловіки хитрі істоти, адже не лише жінки вступають у статеві відносини заради власної вигоди. Наприклад, чоловік може спокійно переспати з начальником, щоб отримати нову посаду, звичайно, не можна узагальнювати, але найчастіше буває саме так. Чоловікові самореалізуватися також важливо, як і жінці. Але і тут існують відмінності, жінка, вийшовши заміж, залишає свої спроби, частіше ніж чоловік. Він легко може зачарувати кого-небудь для досягнення своєї мети.

Бувають і випадки, коли справа не обходиться одним разом, і тоді чоловік займається любов’ю не з дружиною, а з коханкою. Важливо знати, що в коханці чоловік бачить не лише статевого партнера, але і людину, яка може уважно вислухати і зрозуміти. Не малим важливим чинником зради є неблагополучний стан будинку, коли на чоловікові позначаються побутові проблеми і часті сварки. Чоловікові іноді здається, що дружина неправильно його розуміє або ж не розуміє зовсім, постійно кричить на нього, чіпляється до дрібниць та ін. Що не можна сказати про коханку, вона завжди зможе вислухати, і якщо потрібно буде підтримати. Як говорилося раніше однією з найпоширеніших причин зради являється цікавість і нестача нових відчуття. Зрада чоловіка у свою черга, як рятівна операція від побутової одноманітності, таким чином він може знову відчути колишню радість і свято в душі. В даному випадку чоловіка можна зрозуміти, тут більшою мірою винна дружина або те, що від неї залишилося.

Трапляються і сумніші ситуації, коли чоловік просто розлюбив свою дружину, таке буває, якщо занадто довго жити під одним дахом. В даному випадку краще всього поступити чесно і просто розлучитися, навіть у тому випадку, якщо ви пов’язані дітьми. Так для свого потомства ви зробите тільки краще, адже дитині складно рости і бачити, як його батьки псують один одному життя, це може позначитися на його психіці. Чоловік може виявитися бабієм, в даному випадку навряд чи його щось виправить окрім могили. Дружина може бути першою красунею, проявляти усю свою турботу і любов, але у чоловіка це в природі і нічого з цим не поробиш. Украй рідко коханка може розраховувати на шлюб зі зрадливим чоловіком, навіть якщо сімейні стосунки тримаються на волосині. Справа в тому що для чоловіка коханка є маленькою частиною шлюбу, і після його розірвання, чоловік кидає і коханку. Тому розраховувати на сприятливий результат в даному випадку не доведеться.

Часто жінки намагаються прив’язати до себе чоловіка за допомогою дитини, але це є страшною помилкою, це може і затримає його, але ваше життя буде неабияк насичено скандалами зі сварками. Це станеться навіть у тому випадку, якщо чоловік був радий і згоден. Буває і таке, що чоловік досить довго живе в шлюбі, але опісля зустрічає свою справжню любов. Це не говорить про те, що він все кардинально змінить і кине справжню дружину, на це не кожен здатний. Просто так ні одна жінка не відпустить главу сім’ї і батька її дітей. Багато хто просто прощає зраду і живе далі, а все для того, щоб сім’я не розпалася. Тільки з першого погляду залишити сім’ю і дітей просто, в житті все виглядає зовсім по іншому. У таких ситуаціях найчастіше виявляються ще недосвідчені і молоді дівчата, які ще толом не жили. Для них ідеалом є дорослі чоловіки, у яких є свої принципи і своя точка зору.

Але не усі замислюються, що зробили їх такими дружини. Щоб набути щастя в особистому житті, необхідно пройти зі своєю половинкою нелегкий шлях, краще всього з самого дитинства, коли ви дізнаєтеся один про одного все. Кожна людина будує своє життя один, і справа ця індивідуальна. Але на чужому горі побудувати свою любов не вдасться, тому прийміть це до відома. У житті трапляється, що чоловік намагається приховати від коханки свою дружину, але у нього це не виходить. У такому разі краще відразу розірвати любовний трикутник і жити своїм життям.

Жінка повинна розуміти, щоб зберегти щасливу і люблячу сім’ю, необхідно зважати на чоловіка, поважати його інтереси і думку, слухати, може бути в чомусь поступатися. В цей же час необхідно стежити за своєю привабливістю і особою в цілому. Також чималу роль в сімейних стосунках грають загальні інтереси і активне статеве життя. Життя далеко не проста штука і ситуації бувають найскладніші. Тому не судіть строго людей, які пішли на зраду, це, звичайно, підло і низько, але скрізь бувають свої обставини. Не даремно говорять, що мужчина- глава сім’ї, а також його відносять до сильної статі, означає і вчинки мають бути відповідними. Чоловік не повинен бігти від сімейних проблем, а навпаки всіляко вирішувати їх, зважуючи і обміркувавши кожен крок.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: чому з дружиною не можу кінчити а з коханкою зразу, чому чоловіки заводять коханок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *