Що означають обійми?



Вже давно повелося, що обійми, це невід’ємна частина нашого життя, вони так само потрібні, як живлення, вода і кисень. Можна сказати, що обійми – теж спілкування, тільки без слів, при якому обидві людини отримують нові позитивні почуття і заряд енергії. У дитинстві, кожного з нас обіймали батьки, крім того брати, сестри, дідусі і бабусі. Це, якщо торкатися родинних зв’язків, але є ж ще друзі і приятелі, так от в юному віці їх обіймів приносили теж немало задоволення, хоча з віком такий стан речей міняється. Суть полягає в тому, що людина ділиться своїми обіймами тільки з близькими йому людьми. Напевно, мало хто читав книгу Ю.Б Гіпенрейтера, в ній говориться про те, що для простого виживання людині необхідно отримувати четверо обіймів в день, а щоб поліпшити своє самопочуття і бути в тонусі потрібні усі вісім обіймів. Це висловлювання справедливе не лише для дітей, але і для дорослих в тій же мірі.

Сімейний терапевт Вірджинія Сатир виявила, що для нормального розвитку людини йому необхідно отримувати хоч би дванадцять обіймів в добу. Виходячи з виведень цих експертів можна отримати досить просту схему(від кращого до гіршого): 12 обіймів в день допоможуть людині розвиватися в нормальному темпі, 8 обіймів в день забезпечують людині хороше самопочуття і підвищений тонус, 4 обійми в день життєво потрібні людині Можна і зовсім не звертати увагу на цифри і статистику, отже має бути зрозуміло, що тілесне тепло, що передається при обіймах має велику важливість для організмів, що виросли, а особливо для тих, що підростають. Дружні обійми можна відкласти в окрему категорію,оскільки вони мають свої властивості і дії на людину. Ученими було доведено, що обійми значно знижують рівень стресу. Це відбувається тому, що організм починає інтенсивно виділяти досить велику кількість ендорфінів (це речовини, котрі є знеболюючими для людини, а також вони викликають ейфорію).

Окрім тих обіймів позитивно діють на імунну систему. Діти, які отримували великі кількості тепла і ласки, зростають здоровішими, а їх психіка більше урівноважена. Обійми позитивно впливають на почуття людини, вони дарують почуття любові, захисту, необхідності, а також знімають зайву напругу і почуття тривоги. Обійми підвищують рівень щастя. У наступну категорію можна віднести обійми між жінкою і чоловіком, в даному випадку вони говорять зовсім про інші речі. Під час залицяння чоловік приділятиме більше уваги і тепла своєї половинки, ніж під час їх спільного проживання. Це відбувається по дуже просто причині: таким чином чоловік проявляє і показує своїми обіймами те, що він хоче оволодіти дівчиною, але доки говорити про сексуальне життя ще рано, то йому доводиться обходиться лише цим. Обійми – найпоширеніший вид дотиків, адже обіймати можна коли завгодно і де завгодно. Причому почуття захищеності і приналежності подобається, як чоловікам, так і жінкам, але у останніх свої погляди на цю справу. Річ у тому, що жінки приймають обійми за знак любові з боку чоловіка. Також великі відмінності існують в почуттях у чоловіків і жінок, яких вони отримують під час обіймів. Жінки дуже чутливі до емоційних зв’язків, які настають при обіймах, а ось чоловікам куди більше подобається почуття, що виникає від дотику до жіночих грудей.

Думка чоловіків на обійми:

Відчувається почуття тепла і турботи. Обійми дають відчуття захищеності. Деякі під час обіймів розуміють, що поруч знаходиться справжній друг. Отримання великого задоволення. Заспокоєння під час обіймів. Можна відчути запах коханої людини.

Думка жінок на обійми:

Під час обіймів з’являється відчуття тепла і турботи. Жінка почуває себе захищеною. Іноді настають моменти, коли для дівчини обійми зводяться до психологічної підтримки. Відчувається зв’язок між партнерами. Виникає почуття, що тебе люблять. Піднімається настрій, і життя поступово налагоджується. З’являється почуття необхідності і приналежності. Обійми виступають в ролі розради в скрутну хвилину. Тілесні зв’язки подобаються дівчатам. При обіймах відбувається обмін почуттями, не важливо поганими або хорошими. Якщо порівнювати дві точки зору, чоловічу і жіночу, то можна побачити, що у першої немає такого пункту, як “необхідність”. Та і дійсно, дівчата надають куди більше значення почуттю спорідненості і близькості, це закладено у них в природі. А ось безпеку при обіймах відчувають обидві сторони. Нижче розглянемо деякі варіанти поведінки чоловіків, що означають чоловічі обійми, і на що вони впливають. Не кожен чоловік здатний красиво і упевнено говорити, особливо, коли мова заходить про почуття і любов. Тому далі варто зачепити питання про те, які обійми можуть бути у чоловічої статі, тоді ви і без слів зрозумієте, що відчуває до вас ваш партнер.

Що означають обійми чоловіка?

Обійми супроводжуються ніжним погладжуванням рукою спини

Якщо ваш хлопець або чоловік супроводжує обійми легким погладжуванням, то швидше за все у нього дійсно серйозні наміри на рахунок відношення, не виключено, що він вас любить. Тому не варто дивуватися, якщо незабаром він спробує перейти на новий рівень. Сексологи стверджують, що погладжування по деяких вразливих місцях тіла можуть спровокувати партнера на близькість. Крім того, якщо партнер гладить вас по спині, можливо, що він дуже засмучений, і йому бракує тепла і турботи. Таким чином він намагається добитися взаємності, щоб відчути любов і ласку. У такому разі дайте відповідь йому, і звичайно ж, поцікавтеся чи все у нього в порядку.

Чоловік обіймає дівчину ззаду, при цьому звиває руки на рівні її грудей

Це дуже важливий крок, який говорить про багато що. Зазвичай чоловік таким дією показує, що він без розуму від вас, навіть у тому випадку, якщо не говорить цього в слух. У нього в голові вже все вирішено, але може бути, сказати він все ще не вирішується. Тому намагайтеся брати ініціативу у свої руки. Фахівці говорять із цього приводу, що чоловік показує таким чином усю серйозність своїх намірів. Він займає домінуюче положення у ваших стосунках, і готовий захищати і оберігати свою обрану. Звичайно, бувають і виключення. Наприклад, якщо хлопець намагається обійняти вас ззаду, це може означати, що, не дивлячись на рівень ваших стосунків, він все ще вважає вас недоступними. Він намагається добитися більшого, але в голові у нього мелькає думка, що ви все ще не готова і байдужа до нього. Якщо узагальнити вищесказане, то можна сказати простіше: чоловік просто боїться дивитися вам в очі, саме тому підходить ззаду. У такому разі дайте йому зрозуміти, що усі його домисли невірні, а ваші почуття такі ж сильні, як і його, після чого все налагодиться.

Чоловік при обіймах притискає дівчину до себе

Без всяких експертів зрозуміло, що вас зв’язують міцні почуття. Чоловік хоче вас, як нікого іншого. Саме тому у своїх обіймах притискує вас усіма силами до себе і дає деяку волю рукам. Зверніть увагу на те, чи торкається він вас лобом. Якщо це дійсно так, то у нього куди серйозніші наміри, ніж ви думаєте. Вже не йдеться про секс, він бачить у вас другу половинку. У тому випадку, якщо ваші стосунки тривають не перший місяць, то таким чином чоловік показує, що готовий перейти на новий етап.

Чоловік трохи поплескує дівчину під час обіймів

Даний випадок не такий оптимістичний, як попередні. Швидше за все чоловік хоче сказати вам, що ви для нього просто друг. Своїм жестом він показує, що все ще вільний. Такі стосунки навряд чи зможуть перерости в романтичні. Але передчасні висновки робити все ще не варто, може бути вам показалося. Особливо, якщо шльопання були помічені всього один або кілька разів, і те з якихось значимих причин. Наприклад, такою причиною може бути елементарна турбота. Якщо ви сильно переживаєте і хвилюєтеся, чоловік своїм жестом намагається вас підбадьорити і говорить, що все буде в порядку. Не сприймайте все дуже серйозно і категорично, краще всього перечекайте трохи часу, після чого все стане ясно. Звертаючи уваги на деякі дрібниці, можна зрозуміти, як відноситься до вас людина, навіть без зайвих слів. Просто варто бути уважнішим.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: що означають обійми хлопця, обійми чоловіка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *