Секс після обрізання



Обрізання – видалення крайньої плоті на чоловічому статевому членові. Робиться воно в одних випадках з релігійних міркувань: єврейським хлопчикам в дитинстві, мусульманам – у віці 8-10 років. У інших випадках – за медичними показаннями, щоб позбавитися, наприклад, від фімозу, звуження крайньої плоті. Зустрічаються і прибічники обрізання, як міри гігієнічної. Статистика свідчить, що обрізані чоловіки рідше страждають інфекціями сечостатевих органів, раком, Віл-інфекцією. Деякі вирішують у такий спосіб і проблему естетичного порядку, вони вважають, що відкрита голівка чоловічої гідності виглядає набагато привабливіша для жінок. Оскільки усіх чоловіків можна розділити за цією ознакою, не можна уникнути і питання: чим відрізняється секс після обрізання від сексу до обрізання. Словом, чи варто йти на цю операцію тільки по тому, що хочеться поліпшити своє статеве життя, внести у воно нові барви і відчуття?

Іудеї і мусульмани, приречені на обрізання в дитячому віці, не мають сексуального досвіду необрізаними. Значить, в пошуку відповіді на це питання ми можемо ґрунтуватися тільки на думці тих чоловіків, які звільнилися від крайньої плоті на своєму членові усвідомлено, вже маючи досвід сексуального спілкування необрізаних. Які ж їх відчуття? І як вони оцінюють свої нові сексуальні можливості?

Процедура обрізання

Процедура обрізання не така і складна, вона проводиться амбулаторно, під місцевим знеболенням. Але можливі кровотечі, інфекції. У деяких загоєння рани відбувається повільно. До того ж більшість чоловіків не витримують термінів, рекомендованих лікарями, і починають пускати свого молодця в справу буквально через тиждень-другий, тоді як треба утримуватися від статевих актів один, а то і два місяці. Після видалення шкірної складки, яка служить природним захистом голівки статевого члена, та виявляється відкритою. Оскільки вона покрита тонкою і дуже чутливою шкірою, усі ті, що на перших порах перенесли цю операцію відмічають больові відчуття від зіткнення навіть з білизною. З часом шкіра, звичайно, грубіє. Це і стає причиною зниження чутливості при статевому контакті. В результаті тривалість злягання збільшується. Для досягнення кульмінації партнерам потрібно значно більше часу. Для когось це – перевага, для іншого – недолік. Під час любовної прелюдії або при минете жінка, звичайно, повинна враховувати ці особливості свого партнера, бути більше терплячою і ніжною.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: секс після обрізання, секс з обрізаним

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *