Як налагодити відносини з чоловіком?

Суспільні зміни середини-кінця 20-го століття вплинули на багато аспектів буття сучасної людини. Але найсильніший вплив вони справили на особисте життя, на ставлення до любові, до сім’ї, до шлюбу. Як би не банально це звучало в наші дні, але невпевненість, сумніви, а у гіршому разі – цинічне споживацтво, з якими сучасні молоді люди сприймають стосунки двох статей – це наочний продукт епохи. Саме тому, коли в сім’ї несподівано починають різко погіршуватися взаємини, чоловік і дружина не знають, як їх виправити, тому що із самого початку не знали основ правильного сімейного життя. Але ніколи не пізно дізнатися, як налагодити стосунки між чоловіком і дружиною.

Описи основ подружніх чеснот, як правило, в древніх традиційних культурах займали особливе місце, їм навчали дівчаток і хлопчиків з юних років. У наш час ці знання доступні будь-кому, і той, хто дійсно бажає щастя і добробуту своїй сім’ї, обов’язково зацікавиться мудрістю людства. У нашій статті ми розглянемо способи і рекомендації з приводу того, як налагодити стосунки з чоловіком в сім’ї, що містяться у ведичній традиції, і повернути любов чоловіка. Головна умова для того, щоб вирівняти взаємини з чоловіком, – це зрозуміти причину проблеми.

Таких причин існує п’ять:

  • різниця в психології чоловіка і жінки і нерозуміння подружжям цієї різниці;
  • невиконання дружиною/чоловіком своїх обов’язків (і розмова не лише про “подружній обов’язок” або приготування борщу);
  • егоїзм;
  • неправильне розуміння мети стосунків;
  • лінь.

Усі проблеми зрештою зводяться до цих п’яти пунктів. Тому, коли жінка мудро розбереться в ситуації і зуміє виявити істинну причину конфлікту з чоловіком, їй без зусиль вдасться налагодити стосунки з чоловіком. Передусім, варто перестати грати в гру “піди туди, не знаю куди, принеси те, не знаю що”, і почати нарешті розбиратися в психології чоловіка. Для цього можна відвідати спеціальні тренінги, семінари, прочитавши книги з практичної статевої психології . З цієї природної різниці чоловіка і жінки формується розподіл обов’язків в сім’ї. Сучасна культура віщає нам про повну рівність усіх з усіма, проте сама природа потурбувалася про те, щоб подружжя взаємно доповнювало один одного і лише разом утворювало по-справжньому цілісний організм. Ситуація, коли чоловік виконує жіночу роботи природна, коли це його усвідомлений вибір – допомогти дружині. Проте коли чоловік постійно виконує жіночі обов’язки, а жінка – чоловічі, відбувається перерозподіл ролей в сім’ї. Чоловік втрачає чоловічі якості, дружина – жіночі, в результаті втрачається упевненість подружжя в собі і один в одному. Як краще налагодити взаємини з чоловіком в сім’ї і жити щасливо?

Прагнення кожного з подружжя жити заради себе – ось ще одна поширена проблема сучасного подружжя. Отримати насолоду від партнера, нічого не віддавши натомість – така корислива практика нав’язана молодим людям суспільством споживання і поширюється на особисті стосунки також. Тут необхідно чітко зрозуміти, хто є джерелом егоїзму : чоловік або сама жінка. Головне – не починати з’ясовувати стосунки, досить вказати чоловікові напрям роботи над собою, виявивши йому вашу любов і підтримку. Можна запросити його на лекцію, присвячену темі егоїзму. Найголовніше в сімейному житті – невпинно змінюватися, рости над собою, зробити розвиток пріоритетом. Як правило, чоловік більше завантажений побутовими проблемами, тому люблячій дружині належить “узяти його на поруки”, допомогти чоловікові абстрагуватися від зовнішніх дратівливих чинників. Для цього існують правила, у яких детально описуються невеликі жіночі хитрощі. Спектр їх так само широкий, як і різноманітне наше життя: в стосунках важливо все: від правильної приправи до рису до методів психологічної підтримки (навіть просте “ти все зможеш, ти у мене найкращий”!), варто говорити компліменти чоловікові і сексуальна гармонія теж сприятиме налагодженню стосунків з чоловіком.

Якщо жінка в професійному, кар’єрному плані успішніша, ніж її чоловік, то це стає для неї особливим випробуванням. Адже від цього чоловік не втрачає гідності. Саме з припущення, що дружина тепер самостійна і не потребує чоловікової любові і підтримки, починається більшість конфліктів в сім’ї. На думку авторів Вед, сім’ю і стосунки варто сприймати як ідеальне і благотворне середовище для роботи над власною особою, для самопізнання і саморозвитку. Таким чином, якщо обидва партнери досягнуть такого розуміння своєї любові і будуть усіма силами віддаватися один одному, їх стосунки стануть ідеальними. Налагодити взаємини з чоловіком можливо, тільки треба не бояться визнавати свої помилки і бути готовими до змін.

як налагодити відносини з чоловіком, як налагодити стосунки з чоловіком, взаємо не розуміння з чловіком, коли краще зясовувати стосунки між чоловіком та жінкою, як налагодити відносини з чоловіком скорпіоном

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *