Як пробачити зраду дружини або чоловіка і як пережити зраду

Жителів сучасного світу підстерігає велика кількість спокус. Зовсім не завжди зрада, особливо зрада швидкоплинна і випадкова, є дійсно серйозним приводом для розлучення. Ми сподіваємось, що Ви прийняли рішення зберегти стосунки з людиною, що зрадила Вам. Але залишитися разом не завжди досить. Перед цим подивіться, які бувають ознаки зради дружини і чоловіка, якщо Ви тільки підозрюєте.

Спосіб пережити зраду №1. На жаль, досконалих людей, що не мають ані найменшої вади, просто не існує в природі. Кожній людині властиво здійснювати помилки, за які згодом доводиться розплачуватися. Чом би раз і назавжди не визнати за своїм партнером право, як і будь-якого представника роду людського. Мова, зрозуміло, ведеться про право на помилку. Особливо це стосується ситуацій, коли акт зради дружини або чоловіка був одноразовим і випадковим. В цьому випадку розлучатися дійсно просто недоцільно. Не рідкісні випадки, коли чітке усвідомлення можливості втратити один одного навпроти робить людей ближче.

Спосіб пережити зраду №2. Виправдання можна придумати будь-якому вчинку, було б бажання. Якщо Ви не допускаєте думку про остаточний розрив, таке бажання у Вас, безумовно, є. Неважливо, яке саме виправдання Ви знайдете – будь це алкогольне сп’яніння, зв’язок з міркувань кар’єри і так далі. Спробувати зрозуміти – означає зробити серйозний крок на шляху до пробачення. Зрада коханого чоловіка перестане здаватися зрадою, пробачити буде простіше.

Спосіб пережити зраду №3. Наступний спосіб пробачити зраду дружини або чоловіка витікає з попереднього. Найчастіше зустрічаються зради, що носять чисто фізичний характер і не підкріплені почуттями. Жінкам для появи бажання статевого акту у більшості випадків потрібні особливі умови – настрій, обстановка, почуття до потенційного партнера і так далі. Чоловікам частенько усе це ні до чого. Зв’язок, що одного разу стався, під впливом гормонів – не привід для того, щоб рвати стосунки, що влаштовують Вас.

Спосіб пробачити зраду коханого №4. Сприймайте зраду як благо. На перший погляд звучить безглуздо. Проте, будь-яка зрада коханих дружини або чоловіка, навіть швидкоплинна, сигнал до того, що в постійних стосунках є присутньою певна проблема. Можливо, пора серйозно замислитися про якість і новизну сексуального життя Вашої пари. У такій ситуації одноразова зрада може сприйматися, як привід замислитися і почати діяти.

Методів освіжити інтимні стосунки існує маса – еротичні ігри перед сексом, нові для Вас пози, поза 69, секс поза стінами будинку, спробувати зробити еротичний масаж правильно або взагалі техніка як довести дівчину до оргазму і так далі. Взяття деяких з них на озброєння піде Вашим стосункам тільки на благо.

Спосіб пережити зраду коханого чоловіка №5. Щире розкаяння партнера також є чудовим приводом пробачити зраду дружини або чоловіка. Звичайно ж, визначити чесність людини, яка присягається або божиться в тому, що нічого подібного більше не станеться, важко. Але чи потрібно терміново кидатися вивчати міміку, а потім повторювати допит? Якщо партнер просить вибачення, він дійсно не хоче розриву – цього поки що досить.

Спосіб пробачити зраду №6. Солодка помста. Цей спосіб пробачення зради чоловіка або дружини дуже екстремальний і підійде далеко не кожній людині. Проте, знаходяться люди, що наполягають на ефективності методу. Можна обмежитися полегшеним варіантом, просто змусивши людину ревнувати. Якщо Ви знаєте як фліртувати правильно, то легкий флірт з колегою по роботі, другом або подругою дитинства, сусідом і так далі, не заподіє стосункам шкоди, зате підніме Вашу самооцінку і змусить партнера більше цінувати Вас.

Спосіб пробачити зраду №7. Розійдіться на деякий час. Якщо любов ще жива у Вашій парі, Вам, напевно, незабаром стане не вистачати коханого або коханої, треба обов’язково знати як повернути любов чоловіка і дружини. Пробачити зраду дружини або чоловіка в подібній ситуації значно простіше і приємніше.

Резюме очевидне. Хочете пробачити – прощайте. Чи правильне це рішення – покаже час. Сухі статистичні дані свідчать – факт зради хоч би один раз мав місце у більшій частині російських сімей. Такий цікавий висновок був зроблений на підставі численних анонімних опитувань.

Невірність – досвід, що часто зустрічається, який доводиться отримувати в шлюбі, і, мабуть, один з найбільш хворобливих. Але далеко не завжди зрада спричиняє за собою розрив стосунків.

Як пережити зраду дружини або чоловіка, якщо Вами прийнято рішення зберегти сім’ю? Відновлення здорового сімейного клімату цілком можливо, якщо в цьому напрямі готові наполегливо працювати обидва. Проте тому, хто постраждав від зради партнера, на перших порах не просто упоратися з емоціями і тверезо оцінювати ситуацію. Самотність і ще раз самотність. Переоцінка стосунків здійснюється значно легше і швидше наодинці з собою. Варто декілька днів провести на відстані від партнера для того, щоб зібратися з думками. Якщо не брати в розрахунок зраду чоловіка або дружини швидкоплинну, досконалу в стані сп’яніння і так далі, в ній у більшості випадків винні обидва партнери. Самотність – чудовий спосіб спокійно проаналізувати стосунки і усвідомити власні помилки, які напевно мали місце.

Розмова допоможе зрозуміти і пробачити зраду. Конструктивна розмова можлива виключно в спокійному стані. Інакше це буде не розмова, а потік взаємних звинувачень, згадування нанесених образ і прокляття. Якщо Ви прийняли рішення залишитися в шлюбі – доведеться узяти себе в руки. Не варто випитувати подробиці акту зради чоловіка або дружини, як, де і з ким все сталося – відповіді лише посилять злість і біль. Ідеальний варіант – спокійне обговорення з партнером власних стосунків. Завдання – виявити основні проблеми, існуючі в парі, і продумати способи їх рішення.

Якщо Вам в чомусь справедливо докоряють – визнайте свою провину і візьміть до уваги думку другої сторони. У більшості випадків винні в ситуації, що склалася, обоє. Зрада здатна зміцнити шлюб тільки тоді, коли люди роблять правильні висновки про помилки і вчаться не допускати їх надалі.

Щире пробачення допоможе пережити зраду. Погане рішення – уживатися в роль жертви і вимагати від партнера підвищеної уваги. Протилежній стороні дуже швидко набридне роль підсудного з усіма наслідками. Не намагайтеся культивувати в дружині відчуття провини. Кожна людина апріорі схильна себе виправдовувати. Щире пробачення важливе, передусім, для Вас. Будь-який біль з’їдає людину зсередини, заважає їй бути щасливою і насолоджуватися життям. Пробачивши партнера, Ви подаруєте Вам обом шанс на спокійне і щасливе життя.

Допомога професіоналів. Не рідкісні випадки, коли люди, що пережили зраду чоловіка або дружини 20 років тому, признавалися психологам, що досі пам’ятають про це. Якщо Ви відчуваєте, що не здатні впоратися з проблемою самостійно, не пускайте все на самоплив. Час лікує далеко не всіх і не завжди. Неупереджений погляд з боку здатний творити дива.

Чудове рішення – спільний похід до психолога. Фахівець допоможе Вам розібратися у Ваших стосунках, виявити головні проблеми і труднощі. Не варто відразу відкидати можливість подібної консультації, професійна допомога дасть Вам значно вагоміші гарантії на порятунок шлюбу.

Не тримайтесь за спогади, буде простіше пережити зраду. Обговоривши проблему з партнером, Ви повинні забути про неї раз і назавжди, не повертатися через час, а зараз пробачити і пережити зраду чоловіка або дружини. Зрозуміло, перший час буде важко відмовитися від спокуси маніпуляції чоловіком або дружиною. Але цей метод вкрай швидко перестане працювати. Терпіння і знову терпіння. Якщо Ви дійсно хочете зберегти шлюб, значить, Ваша кохана людина має велику кількість достоїнств, які примушують Вас залишитися з нею. Ніколи не слід забувати про це, щоб не думати, чи прощати зраду чоловіка або дружини!

як провірити на чесність, Розкаяння про зраду, Як допомогти чоловіку пережити зраду, як пережити зраду дружини і розлучення, як пробачити зраду дружини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *