Якщо інші дивляться на вашу дружину або дівчину, що робити

Терпіти не можете, коли чоловіки дивляться на Вашу дружину так, як ніби у них є шанс закрутити з нею? На цю тему слід поговорити, оскільки деяких чоловіків це дуже сильно дратує! Цікавий сайт підкаже, що робити, якщо інші дивляться на Вашу дружину. З цим можна і треба боротися цивілізованими способами. У більшості випадків це допомагає і дозволяє вирішити ситуацію до появи конфлікту, про який надалі шкодуватимете. Отже, ближче до справи.

Ваші дії, якщо дивляться на дружину інші. Навчіться контролювати свої надмірні ревнощі і почуття власності. Якщо Ви дозволите цим почуттям оволодіти Вами, Ви лише покажете, що не довіряєте їй, і що у Вас немає ні краплі самоповаги. Добийтеся у дружини дозволу діяти від її імені. Якщо вона не бачить проблеми в цій ситуації, то може, її і правда немає. Більше того, якщо їй подобається, коли її зовнішності приділяють увагу, Ваше втручання буде сприйнято негативно (подумайте, чи досить Ви цінуєте її красу і чи досить уваги приділяєте їй?). Покажіть, що Ви її чоловік; вона вийшла заміж за Вас, а не за них. Якщо Ви бачите, що якийсь чоловік дивиться на неї, візьміть її за руку, обійміть її, і так далі, щоб показати, що вона у шлюбі за Вами, і що Ви не просто друзі. Дайте зрозуміти іншому хлопцю, що бачите, як він дивиться на Вашу дружину. Якщо Ви сидите в ресторані, наприклад, пильно подивіться на хлопця, що вирячився на Вашу дружину, покажіть йому, що Вам це не подобається.

Якщо не спрацює, ввічливо попросіть нахабу перестати витріщатися на Вашу дружину. Скажіть йому, що це Ваша дружина і що Ви були б дуже вдячні, якби він проявив до Вас повагу. Більшість порядних людей, в цьому випадку, припиняють задивлятися на чужих дружин. Гордіться цим. Нагадуйте собі, що вона вибрала саме Вас, що вона вийшла заміж за Вас тому, що вона Вас любить. Розцінюйте пильні погляди інших чоловіків, як компліменти її красі і думайте про те, як Вам пощастило, якщо ця жінка на стільки красива, що інші чоловіки не можуть відвести від неї погляд, а Ви саме та людина, з якою вона йде додому. Випряміться, звисока подивіться на них і самовдоволено усміхніться.

Поради, що робити, коли кудись йдете. Не просіть дружину прикривати все, що тільки можна. Не забороняйте їй показувати свою красу. Якщо вона одягнулася занадто відкрито або розпусно, дайте їй зрозуміти, що її вид притягує погляди інших чоловіків і Вам це не дуже подобається. Якщо Ви знаєте, що увага інших чоловіків неприємна Вашій дружині, встаньте так, щоб загородити увесь її вид цим соціально неповноцінним індивідуумам.

Попередження, чого краще не робити. Якщо Ви підійдете до іншого хлопця і попросите його не дивитися на Вашу дружину, а він Вас не послухається, залиште його. Не ображайте його і не психуйте. Своєю агресивною поведінкою, Ви тільки розсердите цю людину, що може привести до дуже небажаних наслідків, про які Ви самі потім пошкодуєте. Але, якщо вже немає терпіння, то самі розумієте, що треба зробити… Пам’ятайте, якщо Ви надаватимете занадто велике значення таким банальностям, як ця, Ви самі виглядатимете слабкими, обмеженими і жалюгідними. Якщо у Вас гідна дружина (а ми вважаємо, що вона саме така, раз Ви з нею одружилися), вона прекрасно знає, як поводитися, щоб Ви були задоволені.

Як треба їбатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *