Як заробити в Інтернеті на фотографії?



Маючи в наявності якісний цифровий фотоапарат і постійний доступ до безлімітного Інтернету, Ви маєте можливість заробити на цьому. Адже безліч друкарських і новітніх Інтернет – ресурсів потребують ілюстрацій до своїх статей і публікацій. І ці ж ресурси підбирають ілюстрації для новин у фото-банках.

Фото-банки – це сайти, де знаходяться тисячі фотографій, власники яких виставляють їх на продаж. Процедура проста: фотографи реєструються і виставляють на продаж свої фотографії, а власники новинних ресурсів і Інтернет – видань оплачують роботи фотографів. Так Ви зможете назавжди забути про питання, як заробити гроші влітку.

Сьогодні найбільш затребуваний формат купівлі-продажу Royalty Free – це означає, отримуються права на не ексклюзивне застосування фотографії. Ваше фото, можливо, буде продано величезну кількість разів всіляким покупцям, але авторські права зберігаються за Вами. З цього виходить, що, один раз завантаживши фотографію на сайт, Ви зможете отримувати з неї дохід до останнього подиху в житті. При цьому одну і ту ж фотографію Ви зможете розмістити на декілька сайтів фото-банків. Такий заробіток підійде студентам також. Shutterstock.com по праву вважається найприбутковішим фото-банком, тому і потрапити туди складніше всього, але якщо Ви хочете знати як заробити на фотографії, то варто спробувати стати його користувачем. Необхідно зареєструватися, потім завантажити головну сторінку водійських прав або свого закордонного паспорта, далі почекати дві доби, поки перевірять Ваші дані. Наступний крок. Ви зобов’язані витримати іспит: 10 завантажених фотографії, 7 з яких повинні заслужити схвалення. У разі, якщо Ви не пройдете іспит, не розкисайте – його дозволено здавати велику кількість разів, тільки раз на місяць.

До якості фотографій тут дуже строгі вимоги, для новеньких допускається завантаження фотографій з найменшим розміром 4 мегапікселі, а для зареєстрованих фотографів допускаються фотографії 2,5 мегапікселя. Ви можете завантажувати фотографії у форматі jpg, eps. Фотографії дозволено завантажувати в необмеженій кількості, але вони зобов’язані бути відмінної якості.

Вам платитимуть по 25 центів за кожне завантаження. Коли Ваш дохід виросте до 500 доларів, Вам платитимуть по 30 центів. Загалом, якщо завантажать 1000 разів Вашу фотографію, то Ви заробите 250 доларів. За наявності тисячі фотографій, протягом чотирьох місяців Ви можете стати мільйонером. Це перебільшення, але непогано отримувати будь-якого розміру дохід з фотографій, які “валяються і припадають” порохом на Вашому жорсткому диску, ніж зовсім нічого не отримувати. Грошики можна вивести через Moneybookers або Paypal, коли на рахунку мінімум 75 доларів або можуть Вам вислати поштою у вигляді чека, якщо у Вас накопичені на рахунку мінімум 300 доларів. Новачкам, які отримують вперше, оплату затримують на декілька місяців, тому як здійснюється перевірка на плагіат.

Istockphoto.com – другий фото-банк за прибутковістю. Можна обрати інтерфейс російською мовою. Це відмінне місце, якщо Ви не знаєте англійського і хочете швидше, розібратися, як заробити на фотографії. Допустимі фотографії у форматі jpg з найменшим дозволом 1200х1600 пікселів. В період реєстрації Вам буде запропоновано прочитати детальну інструкцію по користуванню сервісом, а далі Ви будете зобов’язані точно відповісти на перевірочні питання по цій самій інструкції. На наступному етапі Вас запропонують завантажити документ, який засвідчує Вашу особу, а також три зразки Ваших робіт, тобто фотографії. На Вашу заявку про реєстрацію відповідь припаде впродовж двох тижнів. Якщо Ваші фотографії не припали до смаку адміністраторам сайту, то Вас попросять завантажити інші протягом трьох днів. Оплата – 20% від вартості завантаження, яка вимірюється в межах 1 – 40 доларів. Якщо Ви розміщуватимете свої фотографії ексклюзивно, тобто виключно на цьому сайті, то Вам платитимуть 40%. Виводити гроші Ви зможете через Paypal, Payoneer, Moneybookers, або чеком за наявності на рахунку суми в 100 доларів. Є обмеження на завантаження – 100 фотографій в день для новачків.

Dreamstime.com – середній за величиною фото-банк. Тут не треба проходити іспити, тести, не вимагається завантажувати копії своїх документів. Фотографії мають бути від 3 мегапікселів. Фотографові оплачується 50%. Виводяться гроші через Paypal і Moneybookers, або чеком при накопиченні суми на рахунку ста доларів. Не відразу можна розібратися, де і як треба завантажувати фотографії, і файли не відразу відображаються після завантаження. Це може привести в замішання. У день додавати по 100 файлів.

Stockxpert.com – такий же середній фото-банк по рівню, що вимагає пройти іспит, який полягає в наданні п’яти кращих фотографій. Якщо виявиться, що іспит Ви не склали, то є можливість спробувати ще раз через місяць. Плюс – документи надавати не вимагається. Реєстрація вкрай швидка і легка. Оплачується 50%, гроші виводяться через Paypal, Moneybookers, а також чеком за наявності на рахунку суми 50 доларів. Завантажені фотографії мають бути розміром мінімум 800х600 пікселів. Зараховується формат jpg.

Fotolia.com – не запитує ніяких документів і не треба складати ніяких іспитів. Якщо Ви хочете дізнатися, як заробити на фотографії якнайшвидше, то цей фото-банк Вам чудово підійде. Спритна, швидка реєстрація і зручний інтерфейс. Фотографій – 2400х1600 пікселів мінімальний розмір. Оплата – від 33 до 80%, за принципом,чим більше заробляєте, тим більше платять. Гроші можна перевести у готівку через Paypal, досягши суми на рахунку в 50 доларів.

BigStockPhoto.com – в цьому місці вимагається пройти теоретичний тест на знання основних правил англійською мовою. Навіть не читаючи правил, його можна пройти, тому як сам тест з підказками. Документів не просять. Погодьтеся, прекрасний фото-банк для тих, хто шукає, як заробити на фотографії. До фотографій наступні вимоги – мінімальний розмір завантаження фотографій 800 х 800 пікселів. Отримати гроші Ви зможете виведенням через системи Paypal або ж Moneybookers, а також чеком при накопиченні суми розміром в 30 доларів. Загалом заробити в Інтернеті на фотографіях цілком реально, так що беріть сміливо в руки фотоапарат. Успішного і благополучного Вам фотографування!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: робота в інтернеті фото кидати, як заробити гроші в інтернеті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *