Як продати ручку на співбесіді?



Коли людина влаштовується на роботу, то зазвичай перевіряють її можливості, і першим тестом частенько є продаж чогось. Ви повинні щось продати, скажімо, ручку, книгу і подібне. Хтось не розуміє цього і починає ставити питання, навіщо продавати щось, коли влаштовуєшся на роботу. Зазвичай при постановці таких зайвих питань вас можуть відразу ж відправити додому, при цьому не давши вам жодного шансу прийти знову. І тому не варто суперечити кадровикам.

Продай ручку – покажи потенціал!

Отже, перша причина – оцінка загального потенціалу працівника. Другою причиною є перевірка людини на творчість і фантазію, саме продаж тієї або іншої речі може допомогти прости співбесіду. Найбільшою помилкою є опис характеристик цієї речі, а начальник вимагає від вас іншого і спробує вас “завалити” на цьому завданні. І тому, щоб не осоромитися, спочатку поцікавтеся у працедавця, що саме він вас вимагає, про які властивості він хоче почути. Продумайте вашу пропозицію і, правильно сформулювавши її, починайте продаж. Найчастіше кадровики намагатимуться відмовитися від вашої речі, в нашому випадку ручки.

Ваша ж мета – продати її, для цього вам необхідно задіяти уяву і фантазію. Якщо ж вам говорять, що їм потрібна не проста а, наприклад, автоматична ручка, то скажіть, що її для них виготовлять найближчим часом. Буває, що кадровик розмовляє з працівником з неохотою, спробуйте з ним порозумітися, поцікавтеся, що його цікавить в ручці, які функції йому потрібні, і що саме йому треба. Після цього викладіться на все сто і виявіть усі властивості ручки, необхідні кадровику. Якщо ви уважно прочитали усі ці рекомендації , то спершу потренуйтеся у себе удома з родичами або ж друзями. Вони зможуть вказати вам на ваші недоліки і порекомендувати, як краще і що сказати, може, варто приділити більше уважності продажу ручки. Якщо ви упевнені у своїх силах і досить потренувалися, то ви сміливо можете йти на співбесіду, говоріть лаконічно, але чітко і по суті.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як продати ручку, як продати ручку на співбесіді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *